H
Arkadaşlar yeni üye oldum konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın.
Üni öğrencisiyim ve yatırım fonlarına düzenli miktarda para yatırmak istiyorum kendime belli başlı bi kaç fon belirledim ama nerden alacağımı bilmiyorum.
2 tane platform buldum. Yancep ve Piapiri.
Yancep aylık ücret kesiyor yaklaşık 20-30₺ , piapiri ücret falan kesmiyor ama uygulama 2015den kalma gibi eski bi tasarımı var ve grafiği falan bile doğru göstermiyor.
Şimdi diyeceksiniz ki oğlum bankadan alsana direk, ama bankalarda bu olay daha çok karışık arkadaşlar ben herşeyin açık ve net bi şekilde anlaşılır olmasını, ne biliyim grafik vs. görebilmek istiyorum. Bu yüzden bankalardan almıyorum.
Var mı arkadaşlar bildiğiniz bi platform siz nerden yatırın yapıyosunuz teşekkür ederim şimdiden.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
TEFAS üzerinden tüm fonları inceleyebilirsiniz. Grafikler vesair belli yerlerden akıyor zaten. TradingView gibi. Bankadan almanız daha mantıklı. En garantiye gitmek önemli.
Evet haklısınız ama ben herşeyi tek programdan yapmak istiyorum. Aslında yancep çok iyi ama hesap işletim ücreti için onu tercih etmiyorum yancepe benzer ama ücreti olmayan bi platform arıyorum
Fon uzun süreli bir yatırım aracı olmalı. Burada en önemli konu güven. Hepsini bir platform üzerinden yapamazsınız. Yatırım dünyasının kalbi tradingviewde atar. Fon için analize falan da gerek yoktur ayrıca. Bahsettiğiniz işlem ücretleri ise çok makul rakamlar. Çok dert etmeyin. Biraz daha araştırın ayrıca bu dönemde altın ağırlıklı fonlar almamız lazım. Ytd
Evet doğru diyosun hocam. TCA (altın), TPZ (döviz), ZPE (hisse). Düzenli olarak eşit miktarda bu 3 fonu almak istiyorum, dediğim gibi platform bulamamıştım ama dediğin mantıklı sonuçta uzun vade yatırımı alıcan koyucan. Teşekkür ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!