kpc fonuna yatırım yapmak istiyorum anlayanlar öneride bulunabilir mi doğru olur mu sizce

kpc fonuna yatırım yapmak istiyorum anlayanlar öneride bulunabilir mi doğru olur mu sizce

Tek fonda kalma, sepet yapmak en iyisi. Türk hisselere bağlı fonlar bir süre daha kar getirecek gibi. IDH, ZLH, TI3, ST1 YAS gibi fonlar, faiz duyarlılığın varsa HKH fonlarını kısa vadeli tercih edilebilinir. Mayıs 2024 tarihine kadar tutulacak fonlarda GGK, TUA gibi altın, GMC gibi gümüş, YAY, YTD, TFF, AFT, AFV gibi yurt dışı teknoloji fonları ya da IJC yarı iletken, IVY blockchain fonlarını tefas gov tr'den inceleyerek analiz edebilirsin.
ay bunlar neymiş böyle ya
TEFAS gov tr adresine girip, fon analiz kısmına girdiğinde bu fonların, getirilerini, fiyatlarını görürsün. Haklısın konu çok kapsamlı 😊
Yatırım yapmanın çok çeşitli yolu var. Yatırım fonları sevdiğim yatırım araçlarından biri. Ben genel olarak her ay belirli bir bütçeyle yatırım fonları alıyorum. Çalıştığım bankaların fonlarıyla bir sepet oluşturdum. Yatırım fonu seçerken önemli şey risk durumuna hareket etmek. Risk almak istemiyorsan düşük riskli fonlardan alabilirsin. temkinli fonlar oldukça ideal. Risk alabilirim dersen bankanın fonlarından yüksek riskli olanları seçebilirsin. Eurobond, Altın fonu ve borçlanma araçları genelde benim sepetimde bulunuyor.
En iyi yatırım fonu - ekşi yorumlarına baktığımda da Eurobond fonu önerilmişti. Riskli bir fon ama uzun vade için tercih ettim. Yatırım tavsiyesi değildir tabii çünkü herkesin bütçesi ve alabileceği para kaybetme riskli farklıdır. Bu yüzden fonların getirilerini inceleyerek dengeli bir yatırım sepeti oluşturabilirsin.
Cevap
4Cevap
Biraz sans gibime geliyor ama iyi kar da getirme ihtimali var, bende bakiniyorum bu aralar henuz bulamadim
kpc ve kpuya bakabilirsin
Bakayim bir baska bir onerin var mı
tefas. org. tr den fonlara bakar mıısn. son 2-3 sene fon perfprmasnlarına göre seçebilriisn
bakayım teşekkürler
fonun getirileri gayet güzel
ama ne zaman girmek lazım onu bilemiyorum
KPC fonuna ve diğer yatırım fonlarına ilişkin detaylı bilgiyi fongoru. com adlı siteden ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsin. Bence öneri almak yerine verileri kendin inceleyerek daha doğru kararlar alabilirsin.
Halka arzlara gir daha iyi
yok ya getirisi düşük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?