Teşekkür ederim @Bgyontar
Eşler birbirine ne kadar maaş aldığını söylemeli mi?
Teşekkür ederim @Bgyontar
İnsanlar ne kadar maaş aldıklarını yedi kat yabancıya bile söyleyebiliyorken neden eşine söyleyemesin ki? Söylenmeli. Bunu saklayan eş yoktur zaten. Herkes eşinin ne kadar kazandığını bilir.
Değerli yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim.
Söylemeli
Teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
5Cevap
Devlet sırrı değil sonuçta, ne kadar kazandığımızı bilmek en doğal hakkımız. Ben söylerim, bilmek de isterim açıkçası.
Çok teşekkür ediyorum kaliteli üyemiz mekli olduğumda maaşımı İlk sana söyleyeceğim 😀
Hayatımda şu anda işim yok 4 seneye kadar da olacağını belki düşünüyorum belki düşünmüyorum kısmet olursa ona söylerim olmazsa sana tabii burada olursak ☺️
☺️☺️
Eşi de bilmeyecekse kim bilecek.😊Elbette kazancin tamami soylenmeli ve daima ortak olarak hareket edilmeli.
Tabii ki bu dediklerinizi katılıyorum ancak bazı zaman şu durumlarda olabiliyor şimdi adam maaşının hepsini söylüyor geçim bilmeyen biri ise parayı nereye harcayacağını bilmeyen biri ise ya da düşüncesiz bir insansa bazı zaman insan tam kazandığını söylemez ihtiyacı olanı evine Hacer ihtiyacı olan da kendine bırakır böyle durumlarda olabiliyor yani bu biraz bence kişilerin arasındaki iletişime göre değişiyor
Es secerken bu konuda sizinle benzer deger yargilarina sahip tercihlerde bulunmaniz isabetli olur. Basettiginiz sekilde davranan eslerin arasina sogukluk girer. Insanlar konusarak sorunlarini cozebilmeliler. Entrikalara, yalanlara, oyunlara gerek yok.
İşte dediklerinize sonuna kadar katılıyorum bir insan evlenirken evlendiği insanın kültür yapısı aile yapısı sizin ailenizi veya sizin karakterinize uygun olup olmadığını iyi seçmek gerekiyor şimdi insanların birçoğu sadece yaş geçiyor evde kalacağım kimse beni almayacak bu saatten sonra evlenemem düşüncesiyle ilk bulduğu insanla evlenmeye kalkıyor daha sonra da hayal kırıklıkları yaşıyor bu yüzden kesinlikle evliliklerde fiziki uyum önemli olduğu kadar aynı zamanda karakter ve anlaşma şekli de önemli bu yüzden her zaman diyorum hiçbir şekilde aceleyle karar verilmemesi gerekiyor
Kozmik oda değil bilmesi lazim
Teşekkürler
Devlet sırrı söylenmez yasak
😀😀
Kocamdan maaş mı gizlicem öyle sacmalık mı olur
Hayır tabii ki bunun maaş gizlemek olarak düşünme ama mesela maaşınızın hepsini vermeyip nasıl söyleyeyim kendinize göre birikimler yapabilirsiniz Bir de mesela evlendiğiniz kişinin karakterine göre de değişir bazen insanlar gizlemek zorunda kalabiliyor
Maaşlı çalışanlarsa bilmeliler tabi
Tabii ki bu dediklerinizi katılıyorum ancak bazı zaman şu durumlarda olabiliyor şimdi adam maaşının hepsini söylüyor geçim bilmeyen biri ise parayı nereye harcayacağını bilmeyen biri ise ya da düşüncesiz bir insansa bazı zaman insan tam kazandığını söylemez ihtiyacı olanı evine Hacer ihtiyacı olan da kendine bırakır böyle durumlarda olabiliyor yani bu biraz bence kişilerin arasındaki iletişime göre değişiyor
Karakter meselesi tabi
Aynen abi
Tabi ki, başka kime söyleyecek ki 😅
O yüzden kardeşim yani dediğim yanlış anlama kadın milletine de fazla fırsat verirsen evini geçindiremezsin
Kesinlikle öyle kardeşim yani evlilik bir yerde sorumluluk senden ayrı bir kişinin daha olması öyle kafana göre harcama yapamıyorsun
Söylemeli bence
Çok teşekkür ediyorum ben de katılıyorum Ama işte bazı evlerde böyle durumlar olabiliyor
Söylemeli bence
Teşekkür ederim
Rica ederimm
Evet söylesin
Teşekkür ederim
Ne kadar saçma bi soru sormuşsun kardeşim üstelik süper soru olmuş orası ayrı bir saçmalık 🙂
Bu görüşü alakasız işaretledim alabilir misin
Evet
Teşekkür ederim
Söylemeli tabi ki de
Bence her şey şeffaf olmalı
Söylemeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar