ABD’de bir talihli, piyango oyunundan 1,7 milyar dolar (47,2 milyar lira) kazandı.

ABD’de bir talihli, piyango oyunundan 1,7 milyar dolar (47,2 milyar lira) kazandı.

Öncelikle evimin kredi borcunu kapatır, evlilik birikimime bir miktar eklerdim. Babamla birlikte arabalarımızı satar, değişik marka ve modellerde birer araba alırdık. Arabamla Türkiye ve Avrupa turuna çıkarım. Geriye kalanlarını da geleceğim için banka hesabımda tutardım. Gerektiğinde çeker harcarım.
Cevap
19Cevap
Ben hayatımı kurtarırdım
Egitimimi tamamlayip üstüne kendimi gerçekten gelistirip is kurardim
Dünya turuna cikardim
Bide ek olarak cocuklar için yardım ederdim
Meslek kariyer okul egitiminde özellikle gelişmemis ya da az gelismis yerlerde gerçekten ihtiyaclari var insanların buna
Türkiye'de neler yapardım. Yani yurt dışında giderdim burada durmazdim. Güzel bir ev falan işte. Dünyayı gezerdim. Sokak hayvanlarına yardımlar yaparım.
Bende bu şans oldukça kazandığım para benden geri misliyle çıkardı muhtemelen. 🙄 Neler yapılmaz ki o parayla...
Bir kısmı ile dünya turu kesin yapardım. Bir kısmı ile yatırım kesin yapardım. Bir kısmı ile de hayır işi kesin yapardım.
Zaten haram para der ve bankaya faizli hesaba yatırırdım. Faiziyle geçimimi sağlar, artan parayı da zamanın şartlarına göre yatırımlar yapardım.
Ben çok para istemiyorum ihtiyacım olanı alırım geri kalanı lösev gibi derneklere bağışlarım ne bileyim kanserli çocukların ihtiyacına harcarım okul yaptırırdım.
1,7 milyon dolara ne yapılır ki 🤓hayal kuramadım
Kendimi garanti altına aldıktan sonra duruma göre hareket ederdim
Talisca yi besiktasa alirdim bir kac daha iyi transfer yapardim tabi
Bir kismiyla yatirim yapardim kalan kismiyla şirket kurardim
Elalemin şeyiyle gerdeğe giremem üstad:) Bir gün bize çıkarsa o zaman düşünürüz neler yapacağımızı:)
Küçük bir kısmını kumara ve borsaya yatırırdım, kalan kısmı ile de işletmeler açardım.
3. dünya ülkelerine dağıtsam ilk başta beni keserler katli vacip diye ne olacaktı ya
Merhabalar...
İşleri daha da büyütürdüm. Para parayı çeker :)
A 101 e giderdim direk harca harca bitmiyor nasılsa heheheh tamam kabul igrenc bi saka puffff
Villa alirim geri kalanla müṣtakil evler alirdim sonra kiraya verirdim
İnanılmaz bi para, akıl alır gibi değil
İngiltere'ye taşınırdım. Londra'ya.
Ben bu parayla yurt dışına kaçardım
Kendime harcarım hayallerim için 🍀🗝️
Uzay ajansi kurardim kesin
devletimize ak partimize bağışlarım.
47 tane evsize ev alırım kendim için harcamam
Ya tabi tabi kesin öyledir eğer çok fazla iyilik yapasın geldiyse atayım iban
Dünya turundan önce Almanya ya giderdim.
Başına bela olurlar
şansa bak ya
Yurt disi
jet alırdım
Neler yapmazdım
Zengin yaşardım
Seni satın alırdım 😂😂
İş kurardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?