Ankara 'ya gidip parayı banka hesabınıza aldıktan sonra ilk nereye koşa koşa giderdiniz

Ankara 'ya gidip parayı banka hesabınıza aldıktan sonra ilk nereye koşa koşa giderdiniz

Ya öyle hemen dikkat çekmemek lazım o yüzden ev, araba gibi şeyleri almaya hemen başlamazdım mesela, direkt pasaport çıkarmaya giderdim :D Ülke ülke gezmem lazım belki orada yeni bir hayat kurarım
Bende aylık 1 buçuk milyon harcasam bu para bana 20 yıl yeter diyordum :D
Harcayamam ki zaten her ay ayakkabı gibi telefon değiştirip bir sürü kıyafet almam lazım :D ama çıksa sahile gidip viski içip ee şimdi ne yapacam derdim kesin düşünsene işe gitmene gerek yok ama arkadaşın da yok :/
Kimseye söylemem ya hayalimdeki renault meganı alır şehirleri dolaşırdım heralde
değerli yerlerden ev ve arsa alırdım böyle bir yatırım yapardım bir tane araba alırdım kendime birazda aileme para verirdim onun dışında belli miktarını da borsaya falan yatırırdım
Babama ve kendime, tanesi maksimum 2 milyon liraya kadar farklı segment veya karoserden iki adet araba alırdım. Örneğin Hyundai i20N, Skoda Kamiq ikilisi gibi...
Cevap
2Cevap
harcardım ben
Fakire veririm
Ben vermem yardım ediyorsun sonra dahasını bekliyor kafana çıkıyor iyi insana vermek lazım
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?