Para & Ekonomi Bu yatırımlar iyi mi, kazandırır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçildi ama cevap veren yok.🤠😃 Bu yatırımlar iyi mi, kazandırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herhangi bir kazamc saglayamazsin menkul kiymetlere ve hisseye yatirim yap ya da bitcoin oyna 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bunlarda hisse zaten ablacım. BTC kac para haberin var mı? 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakmadim jdjdjdjd Yorumla Soran +1 yıl Ne konuşuyon o zaman hayır ne konusuyon? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl KonusmaYi seviyoru, mm Yorumla Soran +1 yıl O zaman Instagram'dan devam edebiliriz.🫠 Yorumla
raconcitaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ya ölüm işini bilmiyon ver bana 100 700 e katliyim 500ü benim 200ü alırsın geri sende gazanacan bende gazanacam bacıgardaaaşş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yav birader anlıyorsan yorum yap boş konuşma. Yorumla raconcitaa +1 yıl Dmmskdkskdk 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Komik mi aletim? Yorumla raconcitaa +1 yıl Evet Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. gayet iyi firmalar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herhangi bir kazamc saglayamazsin menkul kiymetlere ve hisseye yatirim yap ya da bitcoin oyna
Bunlarda hisse zaten ablacım. BTC kac para haberin var mı? 😁
Bakmadim jdjdjdjd
Ne konuşuyon o zaman hayır ne konusuyon?
KonusmaYi seviyoru, mm
O zaman Instagram'dan devam edebiliriz.🫠
Ya ölüm işini bilmiyon ver bana 100 700 e katliyim 500ü benim 200ü alırsın geri sende gazanacan bende gazanacam bacıgardaaaşş
Yav birader anlıyorsan yorum yap boş konuşma.
Dmmskdkskdk 🥺
Komik mi aletim?
Evet
işi bilene
?
gayet iyi firmalar