Evde bir torba para oldu hayır bir haltta etmiyor. Siz alıyor musunuz bozuk para üstünü bazen özellikle harcamayı tam denk getirmeye uğraşıyor musunuz?

Evde bir torba para oldu hayır bir haltta etmiyor. Siz alıyor musunuz bozuk para üstünü bazen özellikle harcamayı tam denk getirmeye uğraşıyor musunuz?
O tür yerlerde kartla ödeme yapıyorum hep. Ama bir para üstü varsa alınacak alırım. Dolmuşta filan lazım olur. Eskiden ekmek alırdım ama şimdi bozuk paraya ekmek kalmadı 😂😂
Alırım. Hatta denkleşmeyecekse iş yerinin alacaklı kalacak şekilde hesap kesmesini beklerim. Evdeki bozuk paralarınızı da en yakın esnafa götürün bütünlesinler. Bozuk para sıkıntısı var bu ara piyasada :)
Cevap
6Cevap
Alıyorum evet
Taksi şöförleri ve kasiyerler bozuk paralarımı geri vermiyorlar.
Takside pazarlık yapacan 77 ise 75 bağlayacan
Büyük eksik mandalina
Abiş alıyoyum da çen bana tanıdık geldin şanki önceki hesabında bana engel atmış olabilir misin?
çöp torbası gibi motorun çantasında arabanın paspasın da sinekten çok bozuk para var başımıza bela ettiler bozuk parayı
Evet alıyorum evde kumbaraya atıyorum birikince tümletiyorum🤷
Biriktirip tekrar markete veriyorum. Kapıda karşılıyorlar bozuk para götürünce.
1 kuruşu bile alırım. 10 kuruş eksik olunca ürün vermiyosa benden de alamaz.
Evet 5 kuruş bile olsa alıyorum. Bana yarayacağı için değil hakkım olduğu için
Tabiki alırım öğrenci olunca gayet işe yarıyor ya. En kötü kumbaraya atıp biriktiririm para paradır sonuçta wpwwpwp
Yani çok değişiyor 1 tl olanlar tamam alınırda 10 kuruşu napcam
Hayır görevlinim kafasına fırlatıyorum
Her şekilde alıyorum
Hiç bir yerde almıyorum
Alıyorum ama cidden boş
Şıkır şıkır sesten başka işe yaramaz
Almam gereksiz kalabalık
Aynı problem evde bir sürü var
25 kr falan olursa almam
Alıyorum 😄
Yokk
Almıyorum