Para & Ekonomi 4 bankaya borcum var, esnek hesap artı para hepsini kullandım. İcra ne zaman gelir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Gençliğim gitti hayattan zevk almıyorum Güncellemeler+1 yıl Çalışıyorum maaşım kiraya gidiyor iş bul diyenler olmuş 4 bankaya borcum var, esnek hesap artı para hepsini kullandım. İcra ne zaman gelir? Cevapla Banka Soruları Para Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
reevaluate Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Artık eve gelip eşya alan almak yok, online icra çalıştığın maaşa icra konur ödemen beklenir, bi şekilde o borcu yapılandırıp, durumuna göre ödemen gerekir. 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Eskiden 99 gün sonra işlem baslatabiliyorlardi. Şimdi 66 olmuş. 66 gün ödeme yapmazsan 67. Gün işlem baslar 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 665 cevap paylaştı. 90 gün sonra takibe geçer. Sonrasında icraya verilme durumu olur. 0 0 Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İş bul kardeşim banka verdiyse sana bı kredi ödeyecek durumdasın canım değil bu kuruluşlar 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Artık herkesin bir icrası var dert etme kessinler maaştan 😁 0 0 Yorumla
Phoncikbirkız Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Selam , bu konuda biraz taktik verebilirim sana musait olduğunda. 0 0 Yorumla
Furkan8976 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Peki nerde yaşiyorsun ve toplam borcun ne kadar hepsi 0 0 Yorumla
neyapsambilmek Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yapmasaydın ben de yapmıyorum bak 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 334 cevap paylaştı. En güzel gününü bekliyorlardır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O zaman hiç gelmeyecekler Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Oha çok iyi Yorumla
Yunus__tatlıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl En kısa zamanda sana icraya gelicem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Artık eve gelip eşya alan almak yok, online icra çalıştığın maaşa icra konur ödemen beklenir, bi şekilde o borcu yapılandırıp, durumuna göre ödemen gerekir.
Eskiden 99 gün sonra işlem baslatabiliyorlardi. Şimdi 66 olmuş. 66 gün ödeme yapmazsan 67. Gün işlem baslar
90 gün sonra takibe geçer. Sonrasında icraya verilme durumu olur.
İş bul kardeşim banka verdiyse sana bı kredi ödeyecek durumdasın canım değil bu kuruluşlar
Artık herkesin bir icrası var dert etme kessinler maaştan 😁
toplam kaç para borcun var hemen halledelim
Selam , bu konuda biraz taktik verebilirim sana musait olduğunda.
Peki nerde yaşiyorsun ve toplam borcun ne kadar hepsi
Yapmasaydın ben de yapmıyorum bak
En güzel gününü bekliyorlardır
O zaman hiç gelmeyecekler
Oha çok iyi
En kısa zamanda sana icraya gelicem
Neden bukadar borç ettin
Bankayla anlaşıp taksitlendirirsin.
90 günün sonunda
Dilersen yardımcı olabilirim
toplam borc ne kadar
Kaç tl borcunuz var