Abonelik kapatmak için bir şey lazım mı yoksa nüfus cüzdanı yeterli mi? Su aboneliği iptali nasıl yapılıyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abonelik kapatmak için bir şey lazım mı yoksa nüfus cüzdanı yeterli mi? Su aboneliği iptali nasıl yapılıyor?

Selam. Bu soruyu genelde yeni eve çıkanlar sorar diye düşünüyorum çünkü ben de üniversitede tek ev tuttuğum zaman fatura abonelik işlemleri için bu konuları hep araştırırdım. Eğer su aboneliği iptali yaptırmak istiyorsanız size biraz yardımcı olayım. :)
Bazen hayat sürprizlerle doludur ve su aboneliğinizi iptal ettirmek zorunda kalabilirsiniz.
Ev arkadaşınızla veya aile üyelerinizle yaşadığınız evde su aboneliğini paylaşıyorsanız ve bu aboneliği ayırmak istiyorsanız,
Bir tatile ya da uzun süreli bir yere gidiyorsanız su aboneliğinizi geçici olarak kapatmanız mümkün.
Sevgiler. :)
Su aboneliğinizi kapatmak istiyorsanız, işlemi tamamlamak için genellikle bazı belgeler veya bilgiler gerekebilir. İşlemi daha sorunsuz bir şekilde yapabilmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. **Su Şirketi ile İletişim Kurun:** Su aboneliğinizi kapatmak istediğinizi belirtmek için su şirketinizle iletişime geçin. Bu işlemi telefonla, internet üzerinden veya fiziksel olarak şirketin müşteri hizmetleri merkezine giderek yapabilirsiniz.
2. **Kimlik ve Abonelik Bilgileri:** Su aboneliğinizi kapatırken kimlik belgenizi (genellikle nüfus cüzdanı veya kimlik kartı) ve abonelik bilgilerinizi sunmanız gerekebilir. Bu, aboneliğinizi doğrulamak için kullanılır.
3. **Son Okuma ve Fatura Ödemesi:** Su sayaçlarının son okuması yapılır ve son su faturanız ödenir. Bunu yapmadan aboneliği kapatmak genellikle mümkün olmaz.
4. **Bağlantı Kesimi:** Su hizmetini sonlandırmadan önce şirketin belirlediği prosedürleri takip edin ve bağlantıyı resmi olarak kesmek için gerekli talimatları alın.
5. **Ekipman ve Sayaç Teslimi:** Şirketin su sayaçları veya ekipmanları varsa, bunları iade etmeniz gerekebilir. Bu, su şirketi tarafından size bildirilen yönergeleri takip etmekle ilgilidir.
6. **Son İşlemler ve Belgeler:** Su aboneliğinizi kapatırken size verilen işlem numarası veya kapatma belgesi gibi evrakları saklamak önemlidir. Bu belgeleri muhafaza etmek, sonraki gereksinimler için faydalı olabilir.
Su aboneliğinizi kapatırken yerel su şirketinizin prosedürlerine ve gereksinimlerine uymanız önemlidir. Bu nedenle su şirketi ile iletişime geçip kapatma işlemi için gerekli belgeler ve adımlar konusunda bilgi almalısınız.
Cevap
6Cevap
sayaçnumaranı ve tesisat numaranı da al ne olur ne olmaz
Yeterli ama son şu değerini yaz yanına veya resmini çek şu sayacinin üstündeki numaraları
E devletten kolay bi şekilde gitmeden iptal edebilirsin
Edevlet ten nereden iptal edebilirim
Google su abonelik iptali yazın ordan yönlendiriyor e devlet'e
İstanbul'da iski. gov. tr üstünden oluyor.
Hayır abone bilgileri yeterli
Gerek yok
kimlik lazım tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?