Garanti Bankası kredi kartıma 550 TL fazla ödeme yapıldı limit 5 bin TL 5.550 oldu
850 TL harcama yaptım ben şimdi 300 TL yatırsam limitim olan 5 bine tamamlasam birsonraki ay önüme borç cikarmi yoksa o fazla paradan mi düşerler
Bide minimum ödeme -610 olarak görünüyor eksi olunca ne oluyor pek anlamıyorum arkadaşlar yardımcı olacak olan var mı? Şimdiden teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Garanti Bankası kredi kartına fazla para yükleme durumunda, fazla yüklenen miktar kredi kartı limitinize eklenir¹. Yani, 5.000 TL limitli bir kredi kartına 550 TL fazla ödeme yaptığınızda, limitiniz geçici olarak 5.550 TL olur¹. Bu durumda, 850 TL harcama yaptığınızda kalan limitiniz 4.700 TL olur¹. Eğer 300 TL daha yatırırsanız, limitiniz tekrar 5.000 TL'ye çıkar¹.
Eksi (-) olarak görünen borç, kredi kartınıza fazla para yatırıldığında oluşur⁷⁹. Bu durumda, eksi (-) işareti, kredi kartınızın bakiyesinin normal limitinin üzerinde olduğunu gösterir⁷⁹. Yani, eksi (-) borç aslında sizin kredi kartınızda bulunan fazla paradır⁷⁹.
Minimum ödeme tutarı eksi (-) olarak görünüyorsa, bu genellikle kredi kartınıza fazla ödeme yapıldığı anlamına gelir[^10^]¹¹¹². Bu durumda, bir sonraki ay önünüze borç çıkmaz ve harcamalarınız fazla olan paradan düşer¹.
Ancak bu bilgiler genel bir rehber niteliğindedir ve bankanızın politikalarına bağlı olarak değişebilir. Kesin bilgi almak için bankanızla iletişime geçmenizi öneririm¹².
Kaynak: Bing ile konuşma, 27.09.2023
Ekstre kesildiğinde ödersin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!