Bayana yaşını sormak bile ayıpken bu erkek milleti de kız görünce evlenme teklifi ediyor birde. Banane senin maaşından. Gelmiş bana diyor ki maaşım var hemen evlenelim. Söylediği çok ayıp değil mi? Bir erkek bir kıza evlenme teklifi ediyor maaşım var diyor çok terbiyesizce teklif değil mi?
2 ay
Bir bayana para karşılığı evlenme teklifinde bulunmak ayıp mıdır?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana para teklif etmemiş ki. Maaşım var, yani sabit gelirim var evlenince zorlanmayız seni rahat ettiririm demek istemiş.
Para teklifi etmiş sayılır birisine maaşım var deyince. Başka bir bayana teklif etseydi yinede hayır cevabını alırdı.
Maddi anlamda iyi olacağız demek istemiş, işsizim parasızım fakat seni çok seviyorum deseydi yine kabul etmeyecektin. Ayrılmakla adama iyilik yapmışsın.
Ne ayrılması ne diyorsun sen? O erkeğin aklı başında mı gelmiş bana evlenme teklifi ediyor. İşsiz parasız olsa ne olacak. başka erkek olsa karşımda yinede hayır cevabını alırdı. elalemin erkeğine muhtaç değilim çalışırım kendime bakarım onunla evlenmek zorunda değilim sanki onunla konuştum birde ayrılma diyorsun zihniyete bak
Erkek arkadaşım değil konuştuğum kişi değil. ondan para istemedim. Tanımıyorum da. o kendini ne zannediyor terbiyesize bak. elalemin erkeğine muhtaç değilim ben
Siz erkeklerde zannediyorsunuz maaşınız olduğu için bir kız sizinle evlenecek. birde ayrılmak diyorsun erkek arkadaşım değil flörtüm değil. işsiz parasız diyorsun birde sizin gibi erkek milletinin zihniyetine göre kızlar size muhtaç paranız var diye sizin evlenme teklifine evet diyecek sanki. Sevmiyordum tipini beğenmedim suratsız erkek
Ne iyilik yapacağım elalemin erkeğine. Defolsun gitsin suratsız çirkin erkek. zerre kadar onun iyiliğini düşünmüyorum
Şimdi o erkek red edildiği için çok üzülmüştür umarım daha çok üzülür. Gitsin kendini öldürsün ölsün hatta ölmekten beter olsun. Ne iyiliği yapacağım ben. İnşallah çok daha üzülür
Sevgilin ya da konuştuğun biri sandım, yanlış okumuşum afedersin.
Maaş ile değil kendisi ile evleneceğini öğrenememiş
Evlenmek zorunda mıyım onunla? Sonuçta konuştuğum kişi değil arkadaşım değil tanımadığım birisiydi hemen evlenme teklifinde bulundu. İnsan bir sorar sevdiğin bir erkek var mı diye
Olgun biri değil bence veya cahil bir erkek sorar tabi vakit geçirir ortak zevkleriniz noktalarını var mı öğrenmeye çalışır para ile evlenmek nedir hepimiz de var yani 😀
Ben ona maaşını sormadım ki o kim oluyor da bana evlenme teklifi ediyor
Erkek aklı 😀
Senin gibi kızlar çok az kaldı ama bence adamda pek bişi dememiş’ki
Hayır.
artik kızlarda para düşünüyor
Maaşını sormadım geldi yanıma bana evlenme teklifinde bulundu para karşılığı. O erkek kim oluyorda ona muhtaç olacağım ben öyle ezik kızlardan değilim çalışırım kendime bakarım. Onun parasına meraklı değilim ahlaksız bayan olsaydım kabul ederdim. Ben ondan para istemedim ki gelmiş para karşılığı evlenelim diyor
ilk defa duydum para karşılığı evlenmeyide😁😁
Demek istiyor benim param var gel evlenelim hemen. erkek zihniyeti işte sanki onunla parası için evleneceğim. Muhtaç değilim ya elalemin erkeğine. Çalışırım kendime alırım istediklerimi onun parasına muhtaç değilim