Pahalı bulduğunuz şey ne?

Spor ayakkabısı bitane spor ayakkabı alamadım
Saç traşı tabi ki sanki biraz abarttılar.
Cevap
19Cevap
Ev kiraları, gelen fatura ücretleri, marketteki tüm ürünler, sigara, benzin yani ucuz bulduğunuz bir ürün var mı diye soru sorulsa daha mantıklıydı. Başka yerlerde gelir 2 artar tüm ürünler 1 artar, bizde gelir 2 artsa ürünler 3 artıyor demektir. Asgari 4250 iken geçim ve alım gücüm daha fazlaydı ilk zamanlarında.
bunların arasinda en cok simit zoruma gitti, 4 kisilik bir aile gunde 3 ogun simit yese gunde 12 simit, bir ayda 360 simit, o bile 3600 tl ediyor. nasil geciniyor asgari ucretli...
Listeyi okudukca mutlu oldum. Ver yetkiyi gör etkiyi awk 😂😂😂😂😂😂 beter olur inşallah simiti alamayacak duruma gelirler awk 😂😂😂😂
Hepsi seçeneğinin olmaması büyük eksiklik. Neyse. Yeniden değerlendirme yaptığımda ise, saç traşına ayar oluyorum sonucuna vardım.
Kolayı seçtim ama her şey pahalı geliyor aslında 🤦♀️
Saç tıraşı. 10 lira 20 lira verdiğimi hatırlıyorum...
Bunların hiçbiri değil ev kiralari ahir gibi evler 10 binlira
Akaryakıt zamları beni mahvediyor ya hergun ise gidip geliyorum arabaya yakıt almam lazım mecburen
Çünkü hepsinin fiyatının artmasının sebebi akaryakıt
2,5 LİTRE KOLANIN 50 TL DEN SATILMASI. Gerekli bir şey gibi
Artık altın yerine kola biriktiricem okadar değer yaptıki 😀
Bu devirde hersey pahali, vergilerle ülkeyi ayakta tutuyorlar konu bu kadar basit.
Gazlı içecek ve toplu taşıma zamları elbette ki
#Hükümdar
Artık 200 liranın buharlaşmasının kimya dersinde gösterilmesi
Ben izmirliyim aga gevrek ve boyoz olmadan nasıl yaşayalım😀
Kısmen her şey ama özelikle ulaşım otobüs biraz pahalı aynı şekilde yemek giyim her konuda indirim şart
Yurt dışına çıkınca her şey bi anda ucuz gelicek
Hepsine oy verme şansımız yok mu
Gıda tabiki en temel ihtiyaçlar
Hepsine razıyım beter olsun herkes
En İyi Cevaplar