Kız kardeşim, hayvanlar ve çocuklar harici aşırı bencil davranabiliyorum, onu keşfettim. Bu beni bir tık şoka soktu ahsjs

Kız kardeşim, hayvanlar ve çocuklar harici aşırı bencil davranabiliyorum, onu keşfettim. Bu beni bir tık şoka soktu ahsjs
Bazı insanlardan farklı olarak iç sesim yok. Direkt yüze söylemem ve etrafımdakı insanların bunu hoş karşılamaması. Şöyle söyleyim birisi bana samimiyetsizce davranırsa "ne kadar da samimiyetsiz konuşuyorsun benimle" derim. Bunu da yeni fark ettim kendimde. Belirsizliğe tahamülüm yok, insanların bir şeyleri içlerinde tutuyor söylemiyor zamana bırakıyor ya deliriyorum ozaman ya 😂
Haklısın ahshdj
Dışarıda bana baktıklarında açıkta bi yerim mi var diye düşünüyom. Annemse şu bakışlarını az sevimli hale getir diyo. Dövcek gibi bakıyomuşum insanlığa. 🤣🤣🤣
Ben de az önce öyleydim ahasj anlıyorum
Kendini fark etmen harika bir şey çünkü bu, gelişime açık olduğunun göstergesi. 😊 Hepimiz biraz bencil olabiliyoruz, özellikle kendi sınırlarımızı korumaya çalışırken. Ama sen bu durumu fark ettiğine göre, güzel bir yolculuğa başladın demektir. İnsan ilişkilerinde biraz daha denge kurmaya odaklanırsan zamanla daha da tatmin edici bir insan olursun. 🌺 Kendi gelişimin için vakit ayırıyor olman çok değerli! 💖
Cevap
10Cevap
Yalnız olduğum galiba, gerçek anlamda, bi şeyler anlatmamın gerçekten zor olduğunu farkettim
hiç bir sey
Sosyal bir insanmışım istemesem de Çevre ediniyormuşum
Evet öyle bir insansın minnoşum♥️🌸
🌷🌱
Diyete girmemin çok zor olduğunu tespit ettim. Boğazıma hakim olamıyorum☹
Hiçbir şey yememem lazım gibi bir şeyle başlarsan diyet yapamayabilirsin ki kuzucum çok normal. Her şeyden azar azar yesen bence bir şey olmaz🌸
Kuzucum dedim ama ağız alışkanlığı sorry😄🌸
Arada öyle kaçamaklar da lazım ya bir şeycikler olmazz😄🌸
Ahahahajs kız sen de abartmaaa🤣
Ben canım insanlara çok iyi davranıyormuşum artık davranmıyorum
canım insanalra yazdım otomatik düzeltme nasıl böyle çevirdi bilmiyorum
canımsın olacak
Düzeltiyor senlik bir durum yok ahahahsj
Kötü bir kelime KS düzeltiyor heralde ve ben bunu açıklamaya nedem bu kadar ugrastim
🤣🤣🤣🤣
Bişi olmaz ahahsjs
Yeteneklerimi keşfettim yani bana kurulan tuzakları seziyorum üstüne bununla alakalı uyarılar alıyorum
Aslında istediğim zaman çok gamsız olabilirmişim onu farkettim ve rahat ettim.
Sabrımın ayarıyla oynayanlar hep aynı tip insan modelleri oluyor
Gamsızlığımı kdfk
Tek gözümle 5 kızı kesebiliyormuşum
Ahahahaahajsj yarabbim
Ben güzel et doğrayabiliyormuşum shdhhd
Yeni mi denedin ahahsjs
her seyi asiri abarttigimi fark ettim
Baya dayanıklıyım
Ama bu çok güzel bişey
Yorulunca terlediğimi...
Daha sakinim
Kotu biri oldugumu