Normalde evet ama ekonomi durumda ülkede ortada herkeste bu kadar para olmayabilir. Zamanla olabilir. 300 binden aşağı olsa bile moral bozukluğu olmamalı her ay biriken paradan yatırım yapılabilir bence. Zamanla bu yatırım büyüyecektir tabi doğru yatırımsa.
yeni hesap açsın. ben eskiden beri burdayım tanıyan olur bişe olur kadının biri çıkmış 10 sene evvelden kimdir hatırlamıyorum bile. Konuştuğumuzu iddia ediyor zerre kadar hatırlamıyorum. ya yalan söylüyo ya ben tanımadım. Bu tarz olaylar sevmiyorum.
yok canım ne deşifresi adını mı söyledim sanki gizli pembeli :D Uy uy bana uymayan pişman oluyo zaten iş işten geçtikten sonra akıllanıyo :D Sen akıllıymışsın demek ki :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Altına yeni girdim, gümüşle ilgilenmedim, Bitcoin ve altcoinlerden de biraz kazanç elde ettim ama artık girmiyorum, güvenmiyorum.
araştırma yapıyorum bi insan da ne kadar bulunuyor diye. sorabilir miyim ne kadardır birikimin sakıncası yoksa
2 bin.
Altın gümüş ve borsa var sadece. Bitcoine asla yatırmam.
sormamda sakınca yoksa ne kadardır birikimin?
Bunu söylemek istemiyorum.
ortalama bi insanın 300 bin var mıdır sence
Normalde evet ama ekonomi durumda ülkede ortada herkeste bu kadar para olmayabilir. Zamanla olabilir. 300 binden aşağı olsa bile moral bozukluğu olmamalı her ay biriken paradan yatırım yapılabilir bence. Zamanla bu yatırım büyüyecektir tabi doğru yatırımsa.
ortalama herkeste ne kadar vardır sence?
Çevreme göre değil ama ülke geneli dersek 100 bin diyorum ortalama.
peki bunun çoğunluğu nerdedir yatırım olarak sıralarsak şöyle diyebilir miyiz?
altın
bitcoin
gümüş
Altın olduğunu düşünüyorum
gümüş mü bitcoin mi alan çoktur?
gümüş
ortalama bi insan da kaç kilo gümüş vardır tahmini
Ne bileyim ben ya google sorun bana değil
Yatırım yapamıyorum, olduğu gibi yerim ben.
ahaha niye ya
Zevk meselesi 😄
Boğa burcu biriktirir halbuki :D
Aman allahım, sayın gizli beni korkutmayın ve boğaların tutumsuz, harcama düşkünü olduğunu bilin lütfen 😄
eh sizin kadar özgürlüğüne düşkün olunca normaldir :D
🫣
Şimdi anladım, oldu. Böyle bir soruyu neden gizliden sorarsın ki? : )
genelde takılmıyorum burada. insanların kafasında bir şey oluşturup bi karakter çizmek istemiyorum. Tanınmak istemiyorum. :)
Adın sanın zaten belli değil ama, ben gibi olanlar ne yapsın :d
yeni hesap açsın. ben eskiden beri burdayım tanıyan olur bişe olur kadının biri çıkmış 10 sene evvelden kimdir hatırlamıyorum bile. Konuştuğumuzu iddia ediyor zerre kadar hatırlamıyorum. ya yalan söylüyo ya ben tanımadım. Bu tarz olaylar sevmiyorum.
Ahhaha anlıyorum, haklısın
allahımm ya gizliye geçmiş :D aklın yolu bir
Sana uyum sağlayayım dedim, deşifre ettin beni. 😄
yok canım ne deşifresi adını mı söyledim sanki gizli pembeli :D Uy uy bana uymayan pişman oluyo zaten iş işten geçtikten sonra akıllanıyo :D Sen akıllıymışsın demek ki :D
Ben aslında uyulan taraf olurum genelde ama, bu seferlik böyle olsun 😂😂
ya arkadaş aslan mısın egoya bak ya :D :D :D
Ahhahahaha senin beynini yakmak için gönderildim ben 😆😆
Yandı yandı öldü artık daha fazla vurma nolur :D
Duruyorum 👍🏼😂
Artık durmasanda olur öldü dedik ya ölmüş eşek kurttan korkmaz :D
Bitcoin yatırım olamaz
senin yatırımların nerde
bende yüzde 15
yüzde 15 ne demek ya
paramın yüzde 15 i ni bunlarda tutuyorum
diğerleri nerde