Para & Ekonomi Kredi kartı borcumu ödemezsem ne olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Parça parça toplamda 8 bin borcum var 3 aydır ödemiyorum ne olabilir bu durumda Güncellemeler+1 yıl Aynı bankada 300 gr altın hesabım da var bu arada 😀😀 işi bıraktım o yüzden ödeyemedim bozmakta istemiyorum çok arada kaldım az az ödeme yapıyım bari Kredi kartı borcumu ödemezsem ne olur? Cevapla Kredi Kartı Soruları Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 37% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 605 cevap paylaştı. Kartın kapanır. Takibe düşersin. Bir daha kredi kartı kartı alamazsın. Kredi çekemezsin uzunca süre 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Takibe ve icraya düşerse kredi notun düşer ve kara listeye alınırsın. Belli bir süre kredi kartı, kredi vb. alamazsın 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 90 gün ödeme süren var yani 3 ödemezsen borç 2 katı olur avukat dosya mahkeme vb masraflarla sana icra olarak geri döner maaş haczine kadar gider 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 49 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Kara listeye alınırsın belki diğer bankalar sana kredi kartı vermez bankacılık işlemlerinde zorlanırsın bundan sonra 0 0 Yorumla
Anıl2634 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Ödemezsen sana kayıtlı olan herşeye haciz gelir sonra bide o ödemediğin borçlarına hergün faiz biner 8 bin ödeyeceğiniz yerde 1 sene sonra 80 bin bile yansıtılabilir 0 0 Yorumla
Bir_Savaşcı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Faiz biner üstüne sonra icra gelir 0 1 Yorumla Bir_Savaşcı +1 yıl Kredi notun düşer. Kartın kapanır Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Faiz işletirler son son icra ile evinden alırlar 0 0 Yorumla
kapicinoo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben odeyeyim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur öde çok sevinirim 😀😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kartın kapanır. Takibe düşersin. Bir daha kredi kartı kartı alamazsın. Kredi çekemezsin uzunca süre
Takibe ve icraya düşerse kredi notun düşer ve kara listeye alınırsın. Belli bir süre kredi kartı, kredi vb. alamazsın
90 gün ödeme süren var yani 3 ödemezsen borç 2 katı olur avukat dosya mahkeme vb masraflarla sana icra olarak geri döner maaş haczine kadar gider
Kara listeye alınırsın belki diğer bankalar sana kredi kartı vermez bankacılık işlemlerinde zorlanırsın bundan sonra
Ödemezsen sana kayıtlı olan herşeye haciz gelir sonra bide o ödemediğin borçlarına hergün faiz biner 8 bin ödeyeceğiniz yerde 1 sene sonra 80 bin bile yansıtılabilir
Faiz biner üstüne sonra icra gelir
Kredi notun düşer. Kartın kapanır
Faiz işletirler son son icra ile evinden alırlar
Ben odeyeyim
Olur öde çok sevinirim 😀😀
maaşına haciz konur
Haciz olur
Çalışmıyor musun bı yerde?
hacız
Kapanir