Düşünün ki zaman kapsülündesiniz. Sizi almış götürmüş fiyatların çok daha ekonomik olduğu zamanlara. -Evet kafalar bin beş yüz, soruya odaklanın ajahshs-
En çok neleri satın alıp, stoklayıp bugüne getirmek isterdiniz? 🥲💝

Düşünün ki zaman kapsülündesiniz. Sizi almış götürmüş fiyatların çok daha ekonomik olduğu zamanlara. -Evet kafalar bin beş yüz, soruya odaklanın ajahshs-
En çok neleri satın alıp, stoklayıp bugüne getirmek isterdiniz? 🥲💝

5 adet Fiat Doblo XL alırdım, her birinin içini özel olarak yaptırırdım. 2017'de 0 km Doblo XL 60 bin TL idi ve birinin iç dizaynına 60 bin TL harcasaydım, 120 bin TL ile dünyada ve ülkemizde tek en pahalı Doblo olacaktı. Bugün Tofaş fabrikasında üretilmese de, sene başında aynı araç 400-450 binden başlıyordu. Aynı araca aynı iç dizaynı bugün yaptıracak olsaydım, 1,2 milyon TL'ye dayanırdı. Bu özel aracın karakalem çizimi bile var. Aşağıdaki görseli inceleyebilirsiniz.
Dın dın dın günaydınnn 😻
Geçmişe hemencecik gidip kendime şöyle güzel bir araba, cebime birkaç tane altın, bagaja bir kasa dolusu erik,😋Aaa bak bide şöyle büyük bir kutu kuru yemiş alırdım bol bademlisinden napim napim çok pahalı şimdi bir avuç alıyom göz açıp kapatancaya kadar bitiyor hemencecik 😃amma aç gözlü çıktım 🙄
Yaaa yerim seniii djdhdhd
Şimdiki parayla o zamanlar çok iyi araba aliniyordu araba alırdım.
Cevap
4Cevap
Ben hiç bir yıla gitmezdim.. çünkü hiç bir yıl güzel değil benim için maalesef.. ama geleceğe gitmek isterdim
Pandemi dönemi öncesi maske satmak isterdim
Araba kesinlikle araba 😂
Byrat alırdım yine
Altın☺️
Araba alırdım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?