Para & Ekonomi Komşunuza düğünde taki ne takarsınız? Filo01 Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merak ettim 😁😁 50 100 200 200+ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Komşunuza düğünde taki ne takarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. düğünlere gitmiyorum 0 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yani en fazla 100 takarimkk oda bana aynisini taksin 😄Saka saka 100 takarim ya da 200 0 0 Yorumla
Ugurylmz Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl 200 TL yeterlidir geri gelip gelmeyeceği belli olmaz :) 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bana ne takarsa onu takarım 0 7 Yorumla Filo01 +1 yıl Misal sizin orada en fazla ne takıyorlar 😁 Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Bizim burada en fazla akrabalar takar takarsa. Onlar da bilezik takar ama aüaneyümib düğününde daha çok para verdiler. 200, 100 veren daha çoktu. 200'den gazla bin liraya yakın vermiş birisi zarfa koyup. Tam hatırlamadım. Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Fazla * Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Ağabeyimin düğününde ' Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Ki düğüne göre değişiyor. Altın takanların olduğu düğünler de çok. Bizim çevre cimri çıktı diyelim. Yorumla Filo01 +1 yıl Bizim burlarda boylr canım doğru diyosn her şey karşılıklı :) Yorumla _Güneş____00 +1 yıl Yani olması gereken o. Kimse enayi değil neticede. Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Gitmem 0 4 Yorumla Filo01 +1 yıl Ailen fkn Yorumla Oluştur +1 yıl Ailem de gitmez, anlamsız. Evlendikten sonra bi’ hayırlı olsuna gidersin yeterli Yorumla Filo01 +1 yıl Ozmn siz düğün falan yapmiyorsunuz :) Yorumla Oluştur +1 yıl Doğru tespit🙃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
düğünlere gitmiyorum
Yani en fazla 100 takarimkk oda bana aynisini taksin 😄
Saka saka 100 takarim ya da 200
200 TL yeterlidir geri gelip gelmeyeceği belli olmaz :)
Bana ne takarsa onu takarım
Misal sizin orada en fazla ne takıyorlar 😁
Bizim burada en fazla akrabalar takar takarsa. Onlar da bilezik takar ama aüaneyümib düğününde daha çok para verdiler. 200, 100 veren daha çoktu. 200'den gazla bin liraya yakın vermiş birisi zarfa koyup. Tam hatırlamadım.
Fazla *
Ağabeyimin düğününde '
Ki düğüne göre değişiyor. Altın takanların olduğu düğünler de çok. Bizim çevre cimri çıktı diyelim.
Bizim burlarda boylr canım doğru diyosn her şey karşılıklı :)
Yani olması gereken o. Kimse enayi değil neticede.
Cagirirsa 200 takarım
Gitmem
Ailen fkn
Ailem de gitmez, anlamsız. Evlendikten sonra bi’ hayırlı olsuna gidersin yeterli
Ozmn siz düğün falan yapmiyorsunuz :)
Doğru tespit🙃
Yakınloğama bağlı
100 TL yeter
200 tl para
200 tl 😂
Bonkör kcfkckck
takmam