20.000+ para verdik bana 10.000 lirasını geri ver dedim Temmuz Ağustos dedi yazdık sonra ekime attı ekimde kesin vericem dedi böyle arkadaşa ne denir

20.000+ para verdik bana 10.000 lirasını geri ver dedim Temmuz Ağustos dedi yazdık sonra ekime attı ekimde kesin vericem dedi böyle arkadaşa ne denir

Arkadaşım 20 milyar borç verdiysen 100 milyar senet alacaktın ki korkusundan dolayı ödesin anlatabildim mi 20 milyarlık borç için 20 milyarlık senet alınmaz en az 50 milyar almalısın ki Senden Korksun yamuk yapacağını düşünsün hemen ödesin borcunu
20.000 değil 10.000
10 bin bile olsa 50 binlik Senet al kiii Sana Borcunu ödemez ise Korkutursun
Hem verdiğin para her gün değerini kaybediyor Bunu biliyorsun değil mi O Zaman Ki 20 milyarla kaç tane altın alıyordun şimdi kaç tane altın alıyorsun bunun farkında mısın
Sen benim dediklerimi yap
Geçen sene civarı 20.000 verdim evet Kasım aralık gibi şuanki para ile 30-40 milyar vardır ben 10.000 civarını alıcam ama
Sana hiç bir şey vermez
Şahit yok Senet yok ispat yok
Konuşmalar var
Bence Avukatla Konuş
Borç vermeniz güzel. herkes zorda kalabilir. Ancak borç verdiğiniz kişinin karakterini analiz edip vermelisiniz. Ekimde de vermezse mesajları kayıt altında tutun ki borç verdiğiniz kanıtlı olsun. Sonra mahkemeye verebilirsiniz.
Cevap
1Cevap
Buna denecek bir kelime varda, cevabım silinmesin diye yazamıyorum 😅 isterken sorun yok ödemeye gelincd hep bahane. İyiymiş
Özelden dinlerim
vermeyecektin kanka. bu devirde arkadaşa borç mu vverilir
Kimseye vermeyin birc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?