AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
Bu sevgililik evliliğe gitmeyecekse o zaman aklıma şu sonuç geliyor derviş derviş’i sırayla binermiş
Ben beğenmediğim adamin tüm hesabini ödemistim daha önce.
40 dk geç kalman 850 tl harcanmasından daha kötü bir şey insan değersiz hisseder o buluştuğun kisi yerinde olsam 10-15 dk geciktikten sonra beklemezdim bile helal olsun ona ve yemek konusunu abartmışsın alacağınız yiyeceğiniz şeyin fiyatına bakmıyor musunuz siz ben olucam beni 40 dk bekleten birine 10 tl dahi harcamam değer veriyormus sana belli iyi yapmışsın diyenler ayrı bir kafa sizi karşınızda ki insan 40 dk bekletse zirlarsiniz buna iyi yapmışsın diyorsunuz garipsiniz.
Kafana hiç takma doğru yoldasın para harcatırsan kıymetin olur ben para harcatmadım etmedim kıymetim bilinmedi hiç ama harcatan arkadaşlarım şu an çocukları parmaklarında oynatıyo hesap kitap yapma harcat gitsin zaten şu zamanda hiç para o bişey olmaz
Valla senin gibisine can kurban biz gecede bazen on binlik oluyoruz 😏
Bunu düşünmen çok ince biri olduğunu gösterir. Aferin.
ilk buluşmada olur öyle şeyler. bu piyasaya göre çok değil.
Çay kruvasan falan ne oluyor ne anlatıyorsun ben anlamadım.
İlk buluşmada x lira harcadı çok mu diye soracaksın alt tarafı
Yenilen şeyler çok basit onun için dedim
Anladım, gerek yok o kadar detaya ya. Pahallı zaten her şey
konu 850 tl değil 40 dakika bekletmen. 40 dakika bekleten insandan bi b0k olmaz ben ayrılırdım
850 lira tuttuğunu nasıl anladın?
Sana söylememesi gerekirdi.
Söylemedi kabaca bi hesap yaptim menüyü gördugum icin
Canım bir daha bir erkekle ilk kez buluşacağın zaman dolandırıcı olmayan yerler seç. Bana özellikle o mekanları seçmişsin gibi geldi. Fiyatları takip etmenden belli.
Ya ayrıca ben erkek olsam beni lüks yerlere götürüp bir de hesap kitap yapan, fiyatlara bakan ama hesabı da özellikle kendi ödemeyen kızla bor daha görüşmezdim. Çok iticisin. Senin yaptığın görgüsüzlük olmuş, hem mekan söylüyorsun hem de hesabı ödemiyorsun. En azından bir mekanın ücretini sen verseydin. Ya da bıraksaydın kendi ekonomik gücüne göre kendi mekan seçseydi. 850 lira ona çok mu geldi anlamına geliyor bu soru biraz da ve bunu sorduğuna göre maddi durumu iyi biri de sayılmaz. Buna o kadar takıldığına göre onun da bu durumdan rahatsız olduğuna dair bir şeyler sezmişsin onda.
Yediğiniz içtiğiniz şeyler bir şey değil ve evet çok pahalı.
Geç kalma konusuna gelince bilerek yapmadıysan sıkıntı yok. Ama ilk defa görüştüğün biriyle iki mekan gezmek de saçma geldi. Önce bir ilk izlenim 1 2 saat oturursun. Sonra yavaş yavaş sindire sindire. Bir anda olan şeyler bir anda biter.
Bilerek yaptıysan da yine aşırı itici kız davranışı.
Abartiyorsun herşeyi didiklemek normal bir davranis değil
Bu söz tam olarak senin için söylenebilecek bir söz.. Sen bana tavsiye verecek durumda değilsin şu anda önce bir tarzına bak.. Kezban Kezban sorular sormuşsun
Beni biri 40 dakika bekletse bir daha yüzümü göremezdi ki beklemezdim bile o kadar sabırlı adammış
Normal sen takılma böyle şeylere, elektirik aldinmi bari
ben senden aldım da :D
Evet aldim
Karşı taraf ne durumda, o da aynı sekilse bunları. Önemi yok ya bence
Evet hoşlanmiş tekrar görüsmek istiyor
Harika
Artık 850 liranın değeri kalmadı sen düşün zengin demek ki arkadaş sesini çıkartmadığına göre ama ikinci buluşmayı güzel yerlerde yapmazsınız orta seviyeli biryerde yaparsınız
Öncelikle ilk buluşmada gecikmen iyi bir şey olmamış bide adam ödemiş parayı sen nereden biliyorsun 850 tutdu
Menuye bakinca kabaca hesapladim yani , fiyatlar biraz sasirtti. Ama belli etmedim
Tükettikleriniz yaklaşık 30 euro tutmuş. Paris'te bir kruvasan 1.5 euro, sandviç 5 euro civarı. Türkiye gibi bir ülkede bu hesapları ödemek normal mi sence?
Adamların kullandıkları malzemenin çok daha kaliteli olduğunu da hesaba katmak gerekiyor tabi.
Haklısın normal değil
Merak ettiğim neden bu ilk buluşmadan görüşleri anlatmak yerine fiyat konusuna takılıp sordunuz?
Ayip oldu mu diye
yemek yediğinizi düşünerek geldim soruya, normal diyecektim... fakat siz aç kalmışsınız resmen 🙃 yani boş beleş para gitti demiştir içinden illa çok zengin değilse
Onun yerinde olsam benim belirledigim yere giderdik. Eğer buluşmayı teklif eden bensem benim istediğim yere gideriz ama buluşmayı karşı taraf istediyse zaten hesabı onun ödemesi gerekir öyle değil mi?
Aklıma levent kırcanın onu yedim bunu yedim şunu yedim... Hocam orucum bozulurmu lafı geldi..:) valla internetden tanistiysan zaten garibandir. Sana belli etmemis fakat o 800 liranin acisini o 1 ay ceker bence uzuldum..
Bende yasadim aynini zor bi durum
Kızz nereye gittiniz öyle söyle de gitmeyelim😅 senlik bir şey yok valla bu devirde para harcattıranın değeri var hem ödesin ne olcak sanki erkrkler de harcattıran kadın seviyor onlar da az değil he
İlk buluşmaya verirsin ya, ne olacak. Sonrasında eğer görüşmeye devam edecekseniz tabii ki daha sıkı tutmalısın elini. Her seferinde 1000 tl giderse çocuğun gözünü korkutursun.
Başlığı okuyunca bir buluşma için 850 TL az bile diye düşündüm ama açıklama da anlattıklarınıza göre bu kadar az şeye 850 harbi fazla. O paraya serpme kahvaltı yapabileceğiniz yerler var.
Maddi olarak zor durumda değilse sorun etmez bence ben etmezdim en azından ancak kahvaltı olup olmadığını bilmeden onu sürüklemen kötü olmuş.
Kahvalti vardi arkadaslarimla gidip kahvalti yapmistik, simdi kaldirmislar
O zaman aksilik olmuş çok önemsemez bence
Şimdi şöyle zaten bir buluşma min 400-500 tutuyor. Evet 800 ler biraz cok. Bir dahakine sende bir şeyler ısmarla. Gold digger değilsen tabi
Değilim zaten, öyle olsam böyle basit şeyler yemezdim, daha lüks mekanlar da var
Yani ben hesaba değil de ilk buluşmaya 40 dakika geç kalmana takıldım 🤭
En güzelini yapmışsın emin ol aferin sana hiç bi erkek çok para harcatıyor bu kız ayrılayım demez ama hiç para harcamazsan bu kızın amacı ne der soğur senden ayrıca ne kadar para harcatırsan gözünde o kadar değerli olursun aferin
Böyle bir şey yok arkadaşlar sizi kandırıyorlar görmemiş görgüsüzler kandırıyorlar ki kimse onları ayıplamasın
Böyleleri değerli olur kanka şimdi gör sen nası dört dönüyo gtünde
Aynen
Benden hoşlanmis tekrar görüsmek istiyor hep yaziyor
Bu fiyatlar aşırı abartı. En basitinden 1 limonata 1 soda nasıl 150 tutar? Çok saçma. Ekonomi o bu tirivirilari vurmasın kimse. Şu iki saçma şeye 150 tl veriyorsan hakediyorsundur bu ekonomiyi!
Evet her şey aşırı pahalı çok pahalı ama gittiğin yere göre de değişir
Yani değişmesi gerekir şimdi normal yerlerde pahalı
ben genelde ödemeyi teklif ediyorum hatta genelde alman usulu oluyor ya da ikinci buluşmayı ben soz veriyorum benden olsun diye. ama hic deger bilmiyorlar. bence onun odemesi lazım ama uygun bi yerde cay kahve icilir mekan cok pahalı
Bence onlar ödeyince eril enerjisi yükseliyor, dişil enerji alicidir, eril enerji vericidir
Ya hepsini adama mı ödettin
Bari limonatayı falan sen alsaydın ben olsam çok utanirdım
Yani buluşma için bence bayağı masraflı olmuşsun açıkçası tabii şu da bir gerçek ki maalesef ülkemizde her şeyin fiyatı arttığı için normal diyecem.
Menüdeki fiyatlara bakıp. Buradan kalkalım baya pahalıymış diyebilirdin. Yazık çocuğa. Gözü korkmuştur
Yazık olmuş ya adama degmez yaani ilk buluşmada o kadar para tamam yeri geldiğinde harcanır ama pek bilemedim...
Bu fiyatlar çok afaki diyeceğim de, Bebek Emirgan tarafı falan galiba.
Beyoğlu
Oralarda normal galiba bu fiyatlar
Halbuki çok uçuk fiyatlar
İkinci buluşma olacak mı
Evet
Sevindim senin adına
Umarım mutlu olursun
Teşekkür ederim
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir arkadaşın varsa... Yönlendir bana 🤪
Annem bebek de mi bulustunuz bu hesap ne adam korkmuştum😂😂
Beyoğlu. Ben de şasirdim ama belli etmedim orada
İnsan baştan bare kasmayacak yere gider adamı kaçırıp evde kalacan kız😃
Bana aşırı saçma geldi ama şuda var ne kadar zorlarsan okadar seviyorlar erkeklerd ebi gairp hala devam ediyosa problem yoktur
850 tl yemek parasi zaten ablacim nesini dert ettin bunun
Yemek yemedik ama
Bacım bu hangi kafe kruvasanlarda hazır değilse bişey bilmiyorum kdkdk
E zaten😂
Aman harcat kız acınmaz bu erkeklere
Yok kruvasanı kendileri yapiyo ama yine de değmez ben şaşirdim ama belli etmedim
Ya işte lüks yer olunca havası oluyo
Bencede acınmaz sömürebildiğin kadar sömür😁😁😁
Aynen öyle sen yemesen başka şıklık yer
ülke kızıını nerkeği kaz olarak gördüğünü daha da nasıl ispatlayalaım?
Yediğim 1 çay 1 kruvasan. Limonatayi da o israr etti
ay suç sende degil kafenın kazıklıgındaymıs o kafe ne oyle limonata ve sodayı da sen odemeyi teklif edebilirdin
Günümüz Türkiye şartlarında ilk buluşmada normal bir harcama olmuş artık her yer böyle oldu daha ortada düzgün bir şeyde yok
İyi yapmışsın harcasın nolacak ben de kız arkadaşımla geçen bi yere gittim 600 küsür hesabımızı ödedim. Paran varsa ara sıra yiceksin
Paran varsa ama ilk buluşmada karşıya odetmezsin. Paran varsa sen alırsın.
Yavrum sen kaç yılında kaldın. Öyle 1 liraya ekmek aldığımız zaman da değiliz. Adamın ödediği paralar artık 85 lira gibi bişey çok normal yani.
Çok yaptırmışsın sende elini cebine atsaymışsın keşke biraz 😒
Ilk buluşma
Biraz pahalı yerlere götürmüşsün bir de iki de bir mekan değiştirmek garip bir buluşma ve masraflı olmuş
Nerede yaşıyorsunuz itiraz etseydiniz öyle hesap mı olur
İstanbul beyoğlu
iyi gelirim yoksa son bulusmam olurdu seninle. cok masraf olmussun ama ikiniz de fiyat listesine hic mi bakmadiniz? o nasil hesap ya yazik
Ilk buluşma için biraz fazla sanki çay veya kahve icersin benim bildiğim şimdi çocuk der 800 tuttu bidaki buluşmada 1000 tl tutar en iyisi bulusmiyim kızla beni batırır
Aradi tekrar bulusmak istiyor. Benden hoşlanmis
Ozman iyi bisey ama fazla abartmassn inşallah ama çocuğun durumu iyiyse köküne kadar sjsksk
Mars ta mı yediniz ne aynısını Denizli de ben 100 liraya kapatırım
İstanbul beyoğlu
40 dakika seni nasıl beklemiş valla adamı tebrik etmek lazım sabırlı ve anlayışlı
Adamın aklı varsa senle buljşmaz zaten
Tekrar aradi tekrar bulusmak istiyor
Enyi o zmn :D
Hoşlanmis benden 😂
40 dk bekletip üstüne 800 lira kitledikten sonra kadınlar 😂
Demek ki böylesi iyi oluyor😄
Adam slk yapacak bir şey yok ona bir şey diyemem 😂
Evlenilir bunla
İlk buluştuğun birinin tüm masrafları tek başına karşılaması senin ayıbın tatlım
Sen iyi misin? Ilk buluşmayi erkek öder. Nerede yaşıyorsun Almanya mi? 😂
Aynen tatlım Almanyada yaşıyorum. İlk buluşmada Erkek ödeyecek diye bi kanun mu var, tanımadığın adamın cebine çöküyorsun üstüne üstelik bunun hesabını yapıyorsun, asıl sen iy misin?
Haketmiş 😂 hiç üzülmedim 😂 2.. ci yer seçimini hala sana yaptırıyorsa ona müstehak 😅😂
Çok mantikli yorum 😂
😂😂
Ve sizde bunların hesabını tuttunuz.
Ayıp gerçekten ayıp.
Napim umursamiyim mi
Bu şekilde buraya yazmış olmanız.
Hiç olmadı.
Neyse bildiğiniz gibi devam edebilirsiniz.
onun maddi durumu iyiyse. önemsememiştir.
lakin paraya sıkışık biriyse. biraz içi yanmıştır hepsi o 🙂
İstemese ısmarlamazdı ama ben bu davranışı doğru bulmuyorum tabi
Bir sonraki buluşmaya kredi çekmeyi planlıyor olabilir.
2 saate 850 tl cok Karaköye gitseydi 400e kappatirdi çocuk
Abla ben o paraya piknik yapıyorum la siz ne yaşıyorsunuz.
Evet çok yapmışsın. Ben herkesin kendi yediğini ödemesi taraftarıyım.
Bir şey olmaz ertesi gün bir 800 tl daha harcat