Para & Ekonomi Aylık 1000 TL ile güzel öğrenci hayatı geçirilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güzel bir öğrenci hayatı için bu para yeter mi? Aylık tek kişilik oda 2 kişilik paylaşımlı banyoya da 625 vereceğim Güncellemeler+1 yıl Hollanda da okuywcağım eurodan bahsediyorum Aylık 1000 TL ile güzel öğrenci hayatı geçirilir mi? Cevapla Güzellik Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 1000 lirayla geçinmek imkansız bu devirde yemek içmek odası ulaşımı çok zor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tl değil euro Yorumla Yadelina +1 yıl TL demişsin o yüzden öyle dedimYurt disinda okuyucaksan yetebilir Yorumla
bosbirhesaoopp Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 1000 lira mı ne geçinmesi o para 5 günde bitiyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Eurodan bahsediyorum yurt dışında okuyacağım Yorumla bosbirhesaoopp +1 yıl hangi ülke olduğuna bağlı Yorumla Soran +1 yıl Hollanda Yorumla Soran +1 yıl Ev paramı ayrı babam ödeyecek bin eurodan ödeneyeceğim Yorumla bosbirhesaoopp +1 yıl Hollanda’da evler pahalı diyecektim bende o zaman yeter öğrencisysen 1000 yani süper rahat etmezsin de yeterli olur gayet Yorumla
münzevi___ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Pek değil yemek ihtiyacı yol falan az olabilir bence 1 0 Yorumla
destina8373 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl O parayla hiç bir şey yapılmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Euro ile ya Yorumla destina8373 +1 yıl Yine yapılmaz Yorumla
Doktorkedii Takip Et Master Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Yok valla asla yetmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eurodan bahsediyorum Yorumla Doktorkedii +1 yıl off desene baştan djsjs yeter yeter Yorumla
Disprozyum Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Dolar ise evet, lira ise hayır. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Euro Yorumla Disprozyum +1 yıl Türkiye ise evet, başka bir ülke ise ülkesine bağlı. Yorumla Soran +1 yıl Hollanda Yorumla Disprozyum +1 yıl Yeteceğini sanmıyorum. :( Yorumla Soran +1 yıl Ama ev kirası bu bin euronun içinde olmayqcak Yorumla Disprozyum +1 yıl Kira hariç ise muhtemelen idare edilir. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1000 TL hiç bir şeye yetmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eurodan bahsediyorummm yurt dışında okyyacağım Yorumla
Kırkadam Takip Et Xper 1 Yaş: 45 +1 yıl Hayır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Euro olarak Yorumla Kırkadam +1 yıl Olur tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1000 lirayla geçinmek imkansız bu devirde yemek içmek odası ulaşımı çok zor
Tl değil euro
TL demişsin o yüzden öyle dedim
Yurt disinda okuyucaksan yetebilir
1000 lira mı ne geçinmesi o para 5 günde bitiyor
Eurodan bahsediyorum yurt dışında okuyacağım
hangi ülke olduğuna bağlı
Hollanda
Ev paramı ayrı babam ödeyecek bin eurodan ödeneyeceğim
Hollanda’da evler pahalı diyecektim bende o zaman yeter öğrencisysen 1000 yani süper rahat etmezsin de yeterli olur gayet
Pek değil yemek ihtiyacı yol falan az olabilir bence
O parayla hiç bir şey yapılmaz
Euro ile ya
Yine yapılmaz
Yok valla asla yetmez
Eurodan bahsediyorum
off desene baştan djsjs yeter yeter
Dolar ise evet, lira ise hayır.
Euro
Türkiye ise evet, başka bir ülke ise ülkesine bağlı.
Hollanda
Yeteceğini sanmıyorum. :(
Ama ev kirası bu bin euronun içinde olmayqcak
Kira hariç ise muhtemelen idare edilir.
1000 TL hiç bir şeye yetmez
Eurodan bahsediyorummm yurt dışında okyyacağım
olmaz
Hayır
Euro olarak
Olur tabi
Euro ise fazla bilee