Kripto para borsası FTX çöktüğünde para kaybettiğini söyleyen Ole Lehmann, kurduğu yapay zeka temelli bir iş sayesinde 175 bin dolar kazandığını anlatıyor. Günümüzde hemen hemen her kolda yayılmaya başlayan yapay zeka uygulamaları ile bir çok işi evden yapmak çok kolay bir hala geldi. Peki yapay zeka yatırım işlerinde kullanılabilir mi? Sizin yerinize paranızı borsa, döviz, altın, gümüş ya da kriptoya yatırıp para kazansa bu yatırım şekli ne kadar ileriye gidebilir?

Evet kesinlikle kazanalır!
Hayır bence olmaz nasıl güvenip paramızı emanet edeceğiz?
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu ideal bir durum. Piyasa hızla değişiyor. Yapay zeka yalnızca programlama kodlarının sunumudur. Eninde sonunda boşluklar olacaktır. Ayrıca kripto para birimlerinin çalışabilirliği çok büyüktür. Yapay zeka programlama kodlarına güveniyorsanız, büyük kayıplara yol açması muhtemeldir. Kişisel olarak yapay zekanın ancak piyasanın işleyişi döneminde insanın açgözlülüğünü ve şansını telafi etmek için kar durdurma ve zararı durdurma amacıyla kullanılabileceğini düşünüyorum. Yatırım risklidir, operasyonda dikkatli olmak gerekir! ! !
Yapay zeka kontrolünde bir sistemle para kazanılır nasıl yapılıyor inan bilmiyorum ama para kazanma yöntemi gerçekten işe yarıyor
O yüzden yapay zeka yeri geldiğinde müthiş işler yapabilir lakin kontrol edilmezse sonucu çok kötü olur
Evet dünya geneli yaptığım araştırmalarda da gördüm gerçekten yatırım konusunda ama sorun şu ki ülkemizde güvenilecek bir uygulama site olmalı çünkü dolandırıcılık had seviyede...
Olmaz dediğimiz çoğu şeyi olduruyorlar, ucu açık konular için yorum yapması zor. Bence olabilir.
İnsan düşünürken yapay zeka kazandırıyor neyi bekliyorsunuz ?
Kazanılır ama güven kazanmak yani diğerleri için de güvenmek zor. Şu yapay zeka konusunda bir ben cahil kaldım galiba
Evet kesinlikle kazanılır