Memur-Sen, kamu görevlilerinin toplu sözleşme beklentilerini araştırdı. Araştırmaya katılanların yaklaşık yüzde 82'si evlenmek ya da çocuk evlendirmek için maddi yardıma ihtiyaç duyacağını ifade etti.
Memur-Sen'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Konfederasyon tarafından 2-9 Ağustos'ta 50 bin kamu çalışanının katılımıyla dijital ortamda 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesiyle ilgili araştırma yapıldı.
Araştırmada, Memur-Sen'in refah payı talebine kamu çalışanlarının destek oranı yüzde 89 olurken, yeterli bulmayanların oranı yüzde 11'de kaldı.
Artırılması istenen yardımların sorulduğu araştırmada, kamu çalışanların yüzde 40'ı eş yardımının, yüzde 24'ü doğum, evlenme ve ölüm yardımının, yüzde 16'sı kreş yardımının ve yüzde 20'si ise diğer yardımların artırılması yanıtını verdi.
Araştırmaya katılanların yaklaşık yüzde 82'si evlenmek ya da çocuk evlendirmek için maddi yardıma ihtiyaç duyacağını ifade ederken, maddi yardımsız evlenebileceğini ya da çocuk evlendirebileceğini ifade edenlerin oranı ise yüzde 4,49 oldu.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ekonomi kötü evlenilmesi de kötü bu devirde
Doğru ya doğru bu kadar zamlar geldikçe ne evlilik olur ne rahat geçim yaşam hükümetin umrunda değiliz ki habire zam geliyor
İmkânları zorlayarak yaşamaya halkımızın doğuştan yeteneği vardır.
Memurlari kira bitirmiş durumda. Çoğunun evi yok.
Anlamıyorum herkes kötü durumda ozmaan neden hala bu iktidarı seçiyorlar
Düzgün bir muhalefet olmamasından dolayı.
@erkoking bir ton parti var bir zahmet denesinler sürekli bahane
Emin ol çoğu insan Tayyip'ten ve akpden bıktı. Ama karşısında Kılıçdaroğlu, Babacan, Davutoğlu, Akşener gibi isimleri görünce Erdoğan'ı tercih ediyor. Keşke tercih etmeseler ama durum böyle.
@erkoking yahu ohan vardı Erbakan vardı onları secseleemis kusura bakma bu bahane
Ogan
Optimalite kavramını düşününce haklılar.
Karınlarını doyurdular da çocuk evlendirmek kaldı