Etkilediyse yaşadığınız sıkıntılar nelerdir?
Evet
Hayır
Kısmen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Etkilediyse yaşadığınız sıkıntılar nelerdir?
Aralık 2022'de karşılıklı sözleşme imzalayarak başladığım Kurumsal Psikolojik Danışmanlık Hizmetlerinin kârlılığı 2023 Haziran ayına geldiğimizde kazanç elde edemeyecek seviyelere geriledi.
Adınıza çok üzüldüm, günü kurtarsak halimize şükredecek dereceye geldik maalesef...
Etkilemez mi en derinden etkiledi. Yaşam kalitemiz yok, Adam gibi bir pc kurmak istiyorum kuramıyorum, ha deyince istediğim bişeyi alamıyorum, istediğim bir işe başlamama bile engel oluyor diyebilirim. her şey ederinden o kadar yüksek ki bu ülkede bir şey almak, artık zarar ziyandır, israftır. Bıktım artık. işin kötü tarafı da bunu düzeltecek kimse yok aklınıza kim gelirse gelsin kimse düzeltmez, çünkü öyle bir gayeleri yok.
Kesinlikle katılıyorum
Cevap
7Cevap
Evet etkiledi
herseye kestim sadece temel ihtiyaçları alıyorum.
fiyatlara alışamıyorum harcama yapmak gelmiyor içimden
Al benden de o kadar...
Zor bela tutunuyorduk bı şekilde şimdi daha beter olduk ögrenci olmak zaten zor bide ekonomik olarak zorlaniyoruz
Allah yardımcımız olsun...
Elbette etkiledi evet ya ne ya. Ekonomik durumumuz hiç iyi değil ki harap olduk finansal yapımızda.
Şahsen yılma derecesine geldim.
Ben bile yılmamış değilim senin gibi. Böyle ne kadar devam edecek acaba iyice zam gelecek midir 🤔.
Etkiledi telefon alacam fikri olustuktan sonra zamlara yetişemedim. Akaryakıta gelen zamlardan sonra keyfi çok seyahat edemez oldum. Liste uzar
Bugün 400 tlye 10 litre aldım komedi gibi, telefon desen giriş sınıfı telefonlar bile uçuk fiyatlarda...
Etkilemedi diyenler paradan para kazanan kesimlerdir
Katılıyorum
Fiyattan etkilenmemek için saraylı olmak lazım
Katılıyorum.
starbuckslarda oturacak yer yok yalan söylüyor millet herkesde para var bu bolluk nerden geliyor amerikada evsizler sokaklarda yatıyor
Klasik ekonomiyi savunma yazısı
Yeni telefon alacaktım aşırı pahalanmış
Giriş sınıfı telefonlar bile uçuk fiyatlarda
Yurt dışı kayıtlıya devamke😅😅
Aslında sosyal medya için kayıtsız diğer işler için kayıtlı bir telefon taşımak lazım 😄😄
IMEİ atılır sorun değil😅
Sen yine böyle şeyleri buralarda söyleme 😄
Egonomi çok iyi yeğenim 😀
😄😄
Etkilenmeyen varmıdır ki
Yorumlara bakınca varmış dedim 😄
Çok az kişi etkilenmediğini söylemiş.😊
Çoğunluk sıkıntı içinde maalesef
Etkilediye bastiktan sonra Etkilediyse yaşadığınız sıkıntılar nelerdir? Yerine neden oy verdin denyo yazmasi daha mantikli olurdu.
çok değil
Yoo iyiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?