Bir zamanlar saf bir aşık olarak zamanında sevdiğim bir kişi ile Galata ya çıkma hayalini kurduğum yerde; böyle bir olayın gerçekleşmiş olması beni üzdü doğrusu...
Maalesef memleketin durumunu anlatmaya gerek yok; her şey YouTube da belli görülüyor
millet iş arıyor işe giriyorsun maaş asgari ücret okumanında anlamı kalmadı doktor felan değilsen çalışma saatleri aşırı uzun ve para yok ya maaşın yatmaz o kadar sıkıntı var ki herşeye aşırı bi vergi devlet boğuyor vatandaşı patronu çalışanı herkesin verdği vergi boyundan büyük alım gücü sıfır
Unlu bir economiks politiks filozofunun dedigi gibi. Nisan mayistan, Mart nisandan, subat marttan. Gecen sene bu yildan, evvelki sene gecen yildan daha iyi. Avrupa bizi kiskaniyor.
beğenmiyosan yallah avrupaya 👍 fedöcü tespit başlığı
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
pardon da hangi hakla fetöcü damgasını yapıştırıyosun kimsin sen aldığım diploma karşısında bana iş imkanı sunuldu da ben mi çalışmadım avrupadaki gençler istediği arabaya sahip olabiliyoken ben alırken 3-4 tane de devlete almak zorunda kalıyorum sadece kur farkından etkilenmiyoruz vergiler almış başını gidiyo herkes anasının karnından şanslı doğmuyo yallan avrupaya demeyi biliyosun gitmek istesem bile gidemiyorum pasaportu çıkarmak ayrı para uçak bileti ayrı para barınma ayrı para düzen kurmak kolay değil devlet önce kendi vatandaşına sahip çıksın