Yeni evlendigimizde 40 bin TL ile küçük bir ilde gecinebilir miyiz ikimizin ortak geliri ile yani maddi sıkıntı yaşar miyiz? Kiralık ev tutsak
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İstanbul'da bile o para ile geçinirsiniz abartmayın
Teşekkürler ailem gözümü korkutuyor demek ki evlenince rutine bağlayıp sadece ise gidip gelmekten korkuyordum arada bı gezip tozacaksak ayda bir iki akşamları dolasabileceksek bana yeter de artar çok büyük hayallerim yok öyle
Biz 13 bin TL ile geçiniyoruz üstelik bebeğimiz de var. Ve maddi sıkıntı çekmiyoruz
Allah yardımcınız olsun :( evet çok zordur benim burada kastettigim gecinmekten ziyade mutlu bir hayat sürebilir miyiz anlamında yoksa sukursuzluk yapmak istemem
Mutlu olmak demek çok paraya sahip olmak demek değildir. Elindekinin kıymetini bilmek değer vermektir
Geçim derdinde olup mutlu olan cok az be ablacım parasızlık gelince girince aşk kapıdan çıkarmış derler o misall basarabilene helal olsun ama uzun süre savasinca yıpratır insanı maddi sorunlar
Biz evliyiz ve hiç birbirmizden usanmadık canım bunca sene. Maddiyatımız yok evet ama ben ona o bana destek olduk. Veren de Allah alan da Allah
Allah ayırmasın sizi :) bende maddiyata önem veren biri değilim emin olun 30 bin kazanan kişi benim erkek arkadaşım asgari ücret calsiiyor toplamı şeklinde sordum geliri ilerde zorluk çekmek istemem çünkü kendim elimi taşın altına koyabilirim
40 bin iyi para. Baska yerde sorma bunu dayak yersin
Geçinmek derken kıt kanaat anlamında demedim aslında insan gibi yaşanır mı anlamında dedim yoksa on bine bile geçiniyor insanlar tabi kiii
Diyorum. ya iyi para.. ilcelerde yasanir.. buyuksehir kasar biraz
Hayırlısı bakalım doguda yaşamak istiyorum aslında hiç gitmedim kültürünü görmedim zorluğunu çekmedim evlenip doğuya gitmek eşimle orada iyi kötü bı düzen kurmak istiyorum durumu çok iyi değil onun ben biraz daha şanslıyım ilerde her şey tersine de dönebilir tabiki bilemiyorum ailem durumu iyi değil gecinemezsiniz diyor baskı kuruyor üzerimde ama bence sorun olmayacak
Aileler hep kotusunu dusunur senin kafana yatiyorsa fikrinden donme.. devam
Yeterli olur... siz birbirinizi sevin gerisi problem olmaz
Görmemiş gibi Alışveriş yapmazsanız geçinirsiniz
Ayda bir iki gezmek istiyorum sadece evlilikten yana başka bı beklentim yok sene de bı kere yurt dışı olursa yeter bide kıyafet falan filan alan biri değilim ztn yaşlandım genç yaşımda
Yurt dışı istersen sıkmanız lazım Euro dolar bazında olduğu için 40 bin pul olur orada
Hallederiz be bı yerlerden ben ucuz tatil kovalarim artık yakalarım bilet falan napalim sence kadının erkekten fazla maaş alması sıkıntı mı evlilikte?
Alsın daha iyi ha bunu eniklemek ya da kendini üstün görme gibi şeyler için kullanıyorsa erkek aldatır ya da uzun sürmez boşanırlar
Yok erkek arkadaşım bu konudan mutlu değil ztn utanıyor biraz açıkçası ama benim öyle egolarim yok ve onun için ilerde cok güzel yollar açılacağına inanıyorum
İnşallah öyledir umarım mutlu mesut yaşlanırsınız ne diyelim
kira varsa çok zor
İstanbul gibi bı yerde evet
İstanbul'da eğer çoktan kiraya çıkmadıysan zaten imkansız olur o iş.
ya aşağıdaki yorumlar da sanki dünyada habersiz. Ne kadar yer gezebilyorlar sorsana onlara. ortalama bir ev İstanbul 20 / 25 bin şimdi çıksan kiraya
İstanbul'da 100 bine de yaşanmaz boş ver orayı devlette caliscam inşallah küçük doğuda bı yere düşerim ilerde de gecinebiliriz çok bişey istemiyorum çok harcayan biri değilim sadece gezmek isterim evliliğimde o kdr otel falan değil o da kamp çadır gibi alternatiflerle yani bence gecinilir çok lüks bı hayat istemiyosan
Rahatlıkla
Hayır