Arkadaşlar sanaldan konuştuğum bi çocuk var flörtüz şu an ve sevgili olma yolunda ilerliyoruz birbirimizden de hoşlanıyoruz.
O rizede ben ise Tekirdağ'dayım ve baktım fakat rize-tekirdağ biletleri kaç para bulamadım daha önce rizeden Tekirdağya veya Tekirdağdan rizeye yolculuk eden var mı bilet kaç para?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
1100 Lira yazıyor Trabzona gidicen trabzondan bir daha binicen hop rize ya da İstanbula gelicen ordan direk rize
Rize’den İstanbul’a , istanbuldan Tekirdağ’a bakacaksın
Şehrinden bul bence bi uçtan bi uca gidilir mi adam için
İn midir cin midir ne bilecen
Belki soyacak seni
Aylardır tanışıyoruz konuşuyoruz bi yanlışını bi kötü huyunu görmedim.
Ve zaten buluşmamız en az 1 yıl sonra gerçekleşebilir o zamana kadarda daha fazla tanıma imkanımız olucaktır
1 seneye bilet fiyatları değişir
Biliyorum fazla değişmez ama o zamanda düşünürüz
Ben de şu an Rize de yaşıyorum Rize/İstanbul 800₺ ise Tekirdağ da 1000₺ civarı olur. Ama şimdiden söyleyeyim yaptığın hiç bir fedakarlığa değmeyecek
Değermi değmezmi bilmiyorum fakat buluşmamıza en az 1 yıl var o zamana kadar sanal yürütebilirsek buluşup kavuştuktan sonra illaki ilişkimiz güçlenir diye düşünüyorum. Yani o zaman değer
En az sizin kadar uzak bir ilişki yaşadım ve ilişkimizin 8. ayın da buluştuk. Her şey çok güzeldi benim için rüya gibiydi, fakat ondan sonrasın da araya daha fazla özlem girdi ve her şey daha berbat bir hal aldı. En sonun da düşman gibi olduk bir birimize onu hâlâ çok seviyorum fakat bir zamandan sonra olmayacağını anlıyorsun
Araya daha fazla özlem girmesi sorun değil benim için tabiyki özleyip ona sarılamamak çok kötü hissettiricek fakat buluşucağımız için sorun değil. Senin adına da çok üzüldüm
Bilet bulmak bu kadar zor değil kanka
Bilet bulmak değil olay fiyatları bulamıyoruz.
Direk şimdi bilet alıp yarın gitcek değiliz bir yıl kadar zamanımız var sadece merak ettik ve şimdi araştırmak istedik
O gelsin sen niye gidiyorsun
Ben gitmiycem zaten ilk o gelicek büyük ihtimalle. O yüzden fiyatları araştırıyoruz
Zor durum inş halledersiniz
otur oturdugun yerde bır yere gıtmee
O biletten bak bulursun
rize İstanbul istabul tekirdağ olarak bak
Tekirdağ'a mı gideceksin
O Tekirdağ'a gelicek. Başka bi zaman ise ben rizeye gitmeyi düşünüyorum
Rizelimisin
700 800 lira vardır
Dünyanın en gereksiz şehri ve insan tipi 🤣
otostop çek