Arkadaşlar kayseride ygs-lys için gidebileceğim iyi dershane isimlerini yazar misiniz fiyatlarıyla birlikte.
Sayisalim tıp istiyorum ona göre iyi bir dershane olsun.
ben kayseriliyim , istersen özel ders imaknı sağlayabilirim bir kız arkadaşım uygun bir fiyata , dershanede falza verim alamacağını düşünmüyorum çok yüksek çünkü temel liseye geçtikleri için 2 bin tl falan değiller artık yükseldi epey ama yinede sizin kararınız ilgilenirseniz özelden yazın efendim.
Özel ders düşünmüyorum. tesekkur ederim. Ben rakiplerimle aynı ortamda bulunup ilerlemek istiyorum. Yanı konu eksigim yok sadece motive olmam ve toplu olarak ôgrenmem gerek. özel birebir çalışmayı sevmiyorum. Fiyatı önemli değil ama. merak ettim kaça yükseldi bir bilginiz var mı
dershaneye giderek derece elde edemezsin bunu bil evde otur çalış bunun başkalarıyla rakiplerimle aynı ortamda buluncam gibi bir algın varsas sınavda ileri düzeyse vücud baskı altında kalır ve bu sonucu kötü etkiler :) .
Ben evde çalışmayı demedim ama olmadı evde 300 aldım dershanede 435 almiştim. Evde tek başıma motive olamiyorum sorun orda zaten.
kütüphaneye gidebilirsin , dershane ciddi anlamda zaman kaybı
Cevap
0Cevap
2 bin falan
Hangi dershane? O kadar ucuz değil diye biliyorum
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar