Bundan böyle en ucuz sigara 52 vs 55 TL Sağlığa zararlı adı altında Tekeli bitiren şahıs ülkeyi dışa bağımlı yapıp Plippse Morris denen Amerikan şirketinin kasasını doldurtuyor hemde kendi kasasını ülke sömürü altında hem içeriden hem dışarıdan eyy millet Uyanın uyanın
Sigara Türkiye de çok ucuz.. Olması gereken fiyatı 70 TL.. Tüm dünyada bu fiyat..
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen kafamı yapıyon dost Asgari ücret ne kadar Tütün Tarım ülkesi Dünyanın en büyük tarım ülkesi nin Türkiye nin geldiği duruma bak ağlanacak haline gülüyon birde makara mı geciyon
1. Sigara sağlığa zararlıdır.. İçmeyeceksin... Senin içtiğin her sigara benim gelirime de zarar veriyor.. Senin yüzünden SGK'nın sağlık giderleri aşırı derecede artıyor... Bu da benim gelecekteki emekli maaşımı düşürüyor. 2. Asgari ücretin 50 Dolar olduğu, dünyanın en fakir ülkesinde bile o bahsettiğin sigaranın fiyatı 2,5 Dolar... Sen içtikçe ben zarar ediyorum... İçmeyeceksin.
Devletin işi ne sağlığına tabi bakacak ben boşuna mı yıllarca çalışıp sigorta yaptıracağım ayriyeten sigaraya verdiğim paralar sigaradan daha zararlı şeyler var ona odaklansınlar bak millet de huzur kalmadı gelene opturuyor gidene opturuyorlar gelen gideni örnek alıp öpen opene meydanlar doldu madem sigara o kadar kötü diğer ürünlere benzine mazota ekmeğe çaya niye zam geldi arka arkaya?,😀
Devletin işi halkının gelirini artırmak için plan yapmak. BU planlardan biri de sigara içenlere kazık sokmak... Madem sigara içip kanser olunca masrafını ben ödeyeceğim, o zaman sen de sigara içerken bol bol vergisini ödeyeceksin... Sigara 100 TL olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sağlığa zararlı adı altında demiyorlar artık bahaneleri var. maliye politikaları
sigara içne ve akp'ye oy veren g. t kıllar düşünsün ben içmiyorum derdim değil
Aynen ama bunu ön plana çıkararak vuruyorlardı bize darbeyi şimdi de Maliyet muhabbeti çıkmaya başladı
Daha neye zam gelecek ben çok merak ediyorum herhalde nefes almaya bile zam gelecek
Bence de bıktık artık
her şeyi siyasete bağlıyorsunuz ya tek kelime ile İĞRENÇSİN..
Birileri soyguncu ama gerçekler ortada
Ülke sömürü altında
Milleti biktirmaya mi çalışıyorlar millet tütüne geçer yine bırakmaz demedi deme
Hepsi hikâye maksat soygun sağlığı düşünen yok
Sigara Türkiye de çok ucuz.. Olması gereken fiyatı 70 TL.. Tüm dünyada bu fiyat..
Sen kafamı yapıyon dost Asgari ücret ne kadar Tütün Tarım ülkesi Dünyanın en büyük tarım ülkesi nin Türkiye nin geldiği duruma bak ağlanacak haline gülüyon birde makara mı geciyon
1. Sigara sağlığa zararlıdır.. İçmeyeceksin... Senin içtiğin her sigara benim gelirime de zarar veriyor.. Senin yüzünden SGK'nın sağlık giderleri aşırı derecede artıyor... Bu da benim gelecekteki emekli maaşımı düşürüyor.
2. Asgari ücretin 50 Dolar olduğu, dünyanın en fakir ülkesinde bile o bahsettiğin sigaranın fiyatı 2,5 Dolar...
Sen içtikçe ben zarar ediyorum... İçmeyeceksin.
"Plippse Morris denen Amerikan şirketinin kasasını doldurtuyor" :D :D :D Kendin dolduruyorsun suçu hükumete atıyorsun... Sigara ile beynini de uyuşturmuşlar.. :D :D :D
Devletin işi ne sağlığına tabi bakacak ben boşuna mı yıllarca çalışıp sigorta yaptıracağım ayriyeten sigaraya verdiğim paralar sigaradan daha zararlı şeyler var ona odaklansınlar bak millet de huzur kalmadı gelene opturuyor gidene opturuyorlar gelen gideni örnek alıp öpen opene meydanlar doldu madem sigara o kadar kötü diğer ürünlere benzine mazota ekmeğe çaya niye zam geldi arka arkaya?,😀
Devletin işi halkının gelirini artırmak için plan yapmak. BU planlardan biri de sigara içenlere kazık sokmak... Madem sigara içip kanser olunca masrafını ben ödeyeceğim, o zaman sen de sigara içerken bol bol vergisini ödeyeceksin... Sigara 100 TL olsun.
Kanserle sigara ne alaka koç ben sigara içmeyen çok insan gördüm kanser genetik onlar geç bunları
Bana öyle koç moç deyim durma aklını alırım. Adam ol sigarayı bırak... Kanserle sigaranın alakası yokmuş.. Kimse seni meşe odunu ile dövmedi galiba..
😀😀😀🤣kanka bir alemsin inan bana
Sigara 100 TL olunca beni hatırlarsın.. şimdi CİMER e yazıyorum. Sigara 100 TL olsun diye dilekçe yazıyorum.
Sigara 100 TL olmaz daha çok var 😀
İnşallah olur... ben yazayım da...
yediğin içtiğğin herşeyde uyutucu var
beyinler error
hırsızlığın önünü açıyor
Hem önünü açıyor hemde hızlı şekilde ilerletiyo acıma denen bir şey kalmamış
Kullanmıyorum tez zaman da bırakmanızı tavsiye ederim
Sigaraya karşı değil bizim oğlan ne demek istediği mı anlamadın herhalde sigaradan gelen vergi nerden geliyor ona şov yapıyor yalancı sadece
İçmiyorum zam gelsin
Sağlığı düşündüğü için mi zam geliyor sanıyorsun
Daha da gelsin hatta 150 olsun. içemesinler.
İçmek şahane zam bahane girsin paralar cebe bol bol kafası var 10 yaşındaki çocuğa sor yemez sağlığı düşünen kimse yok
Içen düşünsün banane
Gelsin
Sigarayı bıraktım mk
Sarmaya başlasan onada zam geldi 😀