Kredi çekeceğim fakat arkadaşım ödeyecek, ödeme anlaşması yapıcam, bankalar bu anlaşmayı yapar mı?
Yazılı bir şekilde ödeme anlaşması yapacağım, veya ücretsiz bir şekilde nasıl kendimi güvence altına alabilirim?
Kredi çekeceğim fakat arkadaşım ödeyecek, ödeme anlaşması yapıcam, bankalar bu anlaşmayı yapar mı?
Yazılı bir şekilde ödeme anlaşması yapacağım, veya ücretsiz bir şekilde nasıl kendimi güvence altına alabilirim?
Krediyi kim çekerse asıl tahsil muhatabı o olur. Ucuncu kişi ile senin anlaşman ve parayı ona vermen bankayı baglamaz ilgilendirmez de.
Eğer sicili temizse ( kendisi cekemediğine göre değil ) kefil gosterirsin o da kabul ederse sorun biter, sen odemezsin her ay o oder ve duzen kurulur. Ancak aksadıgında sen birinci hedef olursun o ikinci hedef ancak senin sicilin darnadagın olur.
Senet sepet işleri bunun garantisi değildir odemezse senedi icraya versen de red verir 6 ay surer. Ama banka 6 ay beklemez
Cevap
4Cevap
Bunu bankaya sor, tek başına gidip öğren. Arkadaşınla gidersen orada ısrar eder krediyi çekelim diye.
10000 tl para, ben o parayı öderim sonrasında tazminatla fazlasını alırım diyorum, fakat güvence altına almam lazım
Yapma arkadaşım.. Bırak kendi çeksin. Ne sözleşme yaparsan yap banka seni tanır anca o kefil olursa senin ödememen durumunda ona yönelirler.. Tabi tüm sicilini yoktan yere bozmuş olursun.
senet imzalat taksit tutarı kadar ödedikçe senedini verirsin
nasıl ayarlayabilirim senedi
şimdi, hiçbir bilgim yok, yapmam gerekenleri lütfen sırayla yazar mısın
şimdi ben işsiz öğrenciyim, banka bana kredi falan vermez diye düşünüyorum gidersek, doğru mudur?
(TEB Bankasına gideceğiz)
vermezse problem yok 10000 tl çekecektik, verirse ayvayı yedim yalnız
haklısın, fakat çıkmazdayım, notere onaylatsam anlaşma veya senet, yine problem çıkar mı?
ve hayır dedim
Öyle bir anlaşma yok pişman olursun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?