Teşekkür ederim Süper Soru Seçildi
Maaş günü gelmeden parasız kalanlar var mı?
Teşekkür ederim Süper Soru Seçildi
Hahah 11 gün var maaşı almaya parasız kaldım haha 11 gün nasıl idare edeceğim bilmiyorum hesapta sıfır bakiye ile ayakta kalmaya çalışacağım
Genellikle maaşın yatmasına 1 veya 2 gün kala parasız kaldığım oluyor. En uzunu 10 gün kala yaşandı, hafta sonları hep çok ucuzlardan yemek içmek zorunda kaldım, hafta içi tek kuruş harcamadım. Küçük bir miktar (maksimum 10 bin TL) kredi çekme isteklerim oldu; ama ev kredisi ödemekteyim. Banka yeni kredi vermez deyip vazgeçtim.
Maaş yattığı gibi gidiyor. Toki taksidi, aidat, kredi kartı borçları kredi borçları derken bitiyor.
Aynen öyle
En iyi cevap için teşekkür ederim.
Rica ederim
Cevap
8Cevap
Benim maaşım olmadığı için ne zamana kadar idare etmem gerektiğini bilmediğim bir zamana kadar parasız idare ediyorum.
18 yasinda uniye ilk basladigim zaman calismaya baslamistim aile evinde kaldığım için pek para sıkıntım olmuyordu. Aile durumlarimiz kotulesince yaz tatilinde fabrikada calisip eve ben bakiyordum. O zaman da para yetmeme durumu yoktu çalıştığım sürece hep param vardı. Bos harcamalarim sadece aile parası yerkendi herhalde
maaşı bile gece yatırılıyorlar görmeyelim diye :d
Arada oluyor samimi olduğum 2 arkadaşım var onlardan temin ediyorum
300 TL kaldıydı geçen ay 7 gün kala..
Kredi kartı borcu işte ne yapacaksın.
ülke bu durumda çoğu kişi,
Benimde dun bitti money peder atesledi eksik olmasin
ben borçsuz yaşıyorum
Her şey ucuz bu yüzden hep param olur
Maaşım bile yok ki 😔
Hayır parasız değilim
Yoo parasız kalmıyorum ben
İşin zor
Aslında ayın 15 sine kadar yetecek param vardı çeyrek altın fiyatı kadar param vardı duramadım son parayla da çeyrek altın aldım
Yatırım iyidir
En Azından paranın her ay boşuna harcadım derdine üzülmüyorum altın aldığım için 🥹
😂 yanlış emoji gül 😂
😊😊
Zor durum prenses
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?