Almanya'da yaşıyorum bu kadar araç Yok ya Türkiye araba üretmiyor yeni başladınız falan da yani daha 1-2 petrol de çıkarmıyor ama nedense her taraf araba mezarlığı gibi taşıt Hani benzine para geliyordu her zaman isyan ediyorsunuz da bu arabalar suyla mı çalışıyor nedir bunun hikmeti
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Petrol çıkarıyoruz ama şehir içi kullanımda değil uzun yollarda TP firması var türkiye petrolleri ama gel görki kimse kullanmıyor destek sıfır
Daha demin almanya plakali mercedes g kasa gördüm son model sonra dedim ki almanya hani batiyordu yolda en pahalı ilk arabaydi
Almanya daki araç sayısı Türkiye'nin 5 katı kadar. Sen neden bahsediyorsun değişik. Seni de burada ki zengin hayata bekliyoruz o zaman.
Boş ver kanka anlamaz bu
@bRokeHeArth_ gece gece sinirimi hoplattı.
Haklısın işte Almanya bunları köle gibi çalıştırıyor.. param var diye geçiniyor
@bRokeHeArth_ kiralık arabalar ile gelip görgüsüzlük yapıyorlar birde
Boş ver knk bu paralı asker 200€ vereceğim sussun
Bu zihniyetten çıkın artık araba telefon lüksiyat değil ihtiyaçtır ihtiyaç yeter anlayın artık😡😡😡
Araba ihtiyaç değildir bir yerden bir yere gitmek ihtiyaçtır toplu taşıma diye bir kavram var siz Türkler pek bilmezsiniz İnşallah biraz daha zam gelir de biraz trafik rahatlar
Hay senin beynine sok sunlar canım hastan oldun annen baban birden gece rahatsızlandı annen baban ya da eşin halime gece geç saate hangi toplu taşımaya bineceksin annen yaşlı bu sıcakta nasıl götürüp bekleteceksin
Max gurbetçi zekası
Sen kullansana o zaman kızım toplu taşımayı
Kankam bu karı anlamaz vatanını satan tiplerden
Siz Türkler bilmezsiniz diyor soroalfl Almanya’nın mültecisi sen nesin knki
@bRokeHeArth_ gerizelalı aptal toplu taşımayı görsün bi buradaki metroyu metrobüsleri ondan sonra konuşsun
Boşuna dil dökme anlamaz
Ambulans diye bir şey var taksi diye bir şey var bilmem farkında mısın kendi özel aracın olmayan insanlar arabasızlıktan ölmüyor gördüğün üzere
@bRokeHeArth_ boş ver malı ne desek boş
O gördüğü arabalar Arapların yurt dışından gelenlerin
Ambulans hemen geliyor zaten :d sen bu kafayla devam
Taksi de hemen gelmiyor kişisel araba gibi olmuyor bilmem asıl sen farkında mısın?
Yav sürekli neden ambulansı meşgul edeyim neden bu vicdansız taksilere para vereyim
İyi o zaman hiç benzin zamlarını çemkirmek yok it gibi ödeyin
Taksiciler Arap müşteri kovalıyor bir kere :d ambulansta hemen gelmiyor ayrıca
Ya kızım sen nasıl bir şeysin ya.. Allah senin gibilere akıl versin. Vicdansız karı
İt evladı düzgün konuş ağzına biber sürerim senin Allah ede ki benzin 200 olur şerefiszin çocupu benzin zammının onunla ne alakası var
Knk bu Almanya’ya gitmiş Zonguldak kömürü @@@mcığı kalkmış
@bRokeHeArth_ 🤣🤣🤣 bana ne arkadaş ya para sizin ülke sizin istediğiniz gibi kirletin harcayın bana ne
Defol
Benzine her zam geldiğinde zevkle izliyorum ama haberlerde sinir krizi geçiriyorsunuz çok komik oluyor 🤣🤣🤣🤣
Ya şizofren kezban gizli. Eminim cebinde 5 kuruş paran yoktur senin
@bRokeHeArth_ 🤣🤣🤣 he he öyle siz de olmasanız biz neye güleceğiz ya an yiyecek içecek zammına bu kadar isyan etmiyorsunuz be
Gizliden çıksana ağzına sıçayım
Küfür edicem ağzımı bozmak istemiyorum
Ahshs 🤣🤣 neyse zamlardan ciğeri yanan birine denk gelmişiz tam da ben gideyim
Paralı asker senii. Ruhunu satarsın 200€ versem altımdan çıkmazsın kızım ruhun 0000r0spu olmuş senin o ayrılmış @mına sucuk sokayım y@@@@rrr@k niyetine güzel s! ker! m kurumuş @mcıklı
Hak ettin şimdi naş
@bRokeHeArth_ kankim sakin ol boşver👏😃
Hak etti knk
Ananın * gül
Şizofren ergen gurumuş ammmmcuhlu kezban işte
Yaptığın hakaretleri şikayet edeyim de hiç değilse Türkiye'nin terbiyesine bir tık faydam olur senin gibi zavallılardan temizlemek ne mümkün de
Türkiye'de gıdaya yapılan zamda bu kadar isyan etmezken benzine yapılan zamlarda niye sinir krizi geçiriyorsunuz 🤣🤣? ↗
Sizin gibi zavallıları çok bile sizin yerde yayan sürünmeniz lazım özellikle bu kızın
Hak ettin kudurmayacaktın yok öyle laf edip kaçmak
Siz Türkler bilmezsiniz diyip haksız tahrik ettin. Yani hiçbir b000k yapamazsın boş tehdit et anca mk kezbanı
@bRokeHeArth_ kuduracağım ya Senin gibi zavallı ya anca gülerim
Git et şikayetini. Ha ama bak edemezsen seni düt düt öldürürüm
S…. ke s….. ke öldürürüm. Mahkemelerde yalvarırsın aynı yatakta yalvardığın gibi
Kezban karı
@bRokeHeArth_ kaale alma şu güzel insanı alman tarağı yemiş kezbani
@bRokeHeArth_ kendini nasıl bu kadar aşağılık gösterebiliyorsun merak edebiliyorum herhalde Sen parayla şu e******** yapanlardansın belli
Kişi kendinden bilir işi derler. Almanya eskort dolu gerçi sen 10₺ ye bile verirsin
Öldürürmüş bajsyshd 🤣🤣 hanımefendinin bir ateşini alalım arkadaşlar Belli ki yanıyor
Gel bana da ver altımda inlersin az güzel olur
Evet yanıyorum söndürsene beni altımda o sexyyy bacaklarını okşarım @mını yumruklarım
Türkçe bilmiyor fikri yok zikri var
Haklısın sana niye cevap veriyorsam. seviyem değilsin dengim değilsin. :d
@bRokeHeArth_ şikayet ettim seni zavallı mahluk
200€ versem b0kumu yersin
Bizde seni ederiz gülüm sıkıntı yok veletsin daha büyüyeceksin
@bRokeHeArth_ Peki sen erkeksin kız hesabı açmışsın onu da yazdım siteye
Kızım zaten ruh hastası
Ede ede siteye şikayet etmiş. Bana zavallı diyor kahkaha attım KPDAÜFPSĞ
@bRokeHeArth_ zavallıcık
Vizyonsuz
Anca gizliden yazarsın öyle korkaksın hahhdhsjff
@bRokeHeArth_ senin gibi çakma kız hesabı açmaktan iyidir eminim fake hesaptır diğer hesabın da kapanır
Tek hesabım bu ve kızım ağlayarak günlüğüne yaz mod arkadaşa yorumlarını ve soruyu ilettim 🤙 hesabın ban yiyecek ağla.
@bRokeHeArth_ ahdhs tabii tabii deri gömleğini alıp geliyorum ben sana o zaman ağlarsın
Cidden kiminle konuşuyorum ya yolda yanımdan geçemeyecek insanlar burada boş yapıyor anonim olarak özgüvensiz karı
Yiyorsa Instagram versene
Yemez ama :d
@bRokeHeArth_ dolmuşa binmem dolduruşa gelmem yürü bebeğim
Korkaksın işte ergen bir şizo olduğunu da kanıtladın. Korkaksın bu kadar..
@bRokeHeArth_ senin gibi dengesiz şizof olmaktan iyidir b**k gördük diye üzerine basacak değiliz ayağımız kirlenir
Daha karşındaki kişinin yazdığı hakaret harici bile bir şey yazamıyorsun. Kelime dağarcığın bile yok. Tam bir acizsin.
B0kun kendisi olmuşsun zaten. Bassan bir şey olmaz. Ruhu orsssbu 😃
Kaç tane y@rr@k yedin doğru söyle
@bRokeHeArth_ seviyene inmem dedim boşuna uğraşma
Seviyeme inebilmen için önce çıkman lazım
;)
Hala yazdığım cümleleri copy paste yapan ilkokullu spastik kezban köylü karısı
Şikayet ediyorum merak etme hiç değilse bir iki gün hesabını dondurulur da millet kafe dinler
Kafe dinler ksğsğfğdf
@bRokeHeArth_ mahluk yeterince güldürdün teşekkür ederim Bir dahakine elim boş gelmem söz fındık fıstık atarım sana
Sitede arkam var merak etme. O senin yazdığın hakaretleri dua ette mahkemeye vermiyim
Bende sana simit atayım da martı bile etmezsin. Neyse önüne 2-3 ₺ atarız malum para için ruhunu satan k@şara vereceğimiz en iyi şey paradır
Mesleğin güzelmiş benim de sirk maymunum olur musun söz çok canını yakmam 😃😄😃😃😃
Bayağı gülmüşsün sinirden parmaklarını kemirdin hepimiz biliyoruz dhsjsğeüflfpg
@bRokeHeArth_🤣🤣🤣🤣 Allah'ım ir insan her yazdığı ile zavallı olduğunu bu kadar ispat eder mi yab dandik bir sitede bile arkan mı var onlar olmazsa ötemezsin sıçmaya giderken bile koruma tutanlar var ya onlara benziyorsun işte vermezsen hatırım kalır lan vermezsen adam değilsin ver mahkemeye
Hadi anam sus benimle aşık atamazsın sen. Uza ahırına dön. Bak dalgana
Seni yakalasam şirk sirk dolaştırır paraya para demezdim ne güzel olurdu
Zavallı kim belli burada ana bacı sana küfür ettiler bana değil 😃😃 yazım şeklin kekolardan hallice köylü karısı. İğrenç yazıyorsun..
Ahdjaşşfld yazmaya bak sirk sirk dolaştırma yazmış. Özürlü sirk ne bilmiyorsun daha onu bile bilmiyorsun..
@bRokeHeArth_ ay evet bir sinir oldum bir sinir oldum aklın şaşar 🤣 ah garibim benim zavallı minnoşum
Madem almanyadasın para sıkıntın yoktu hani
Ezik varoş
Senin anlayacağın türden yazıyorum Ne yapalım zeka seviyen o türde başka türlü anlayamazsın yazdıklarımı
Zeka seviyesi Tür olmaz IQ diyoruz biz ona malum sende 83 falan
Para sıkıntım yok ama Türkiye senin gibi angutları görmeyi çok seviyor fazla para göz çıkarmaz Hem bir işe yararsın senin için de iyi olur
Zavallı zavallı tam bir zavaldı ancak hakaret ay bu kadar beyinsiz olmayı nasıl başarabiliyorsun
@bRokeHeArth_ çemkirmeyi kesti bizimki herhalde kemik attılar
Türközü özürlüsü ergen seni
Para sıkıntın yok önüne gelene veriyorsun çünkü
Benim altımda da yatarsan evet dhaa çok para kazanırsın malum aç gözlü bir kezosun
Yok iki dk ananı boş gördüm. Bi s.. k…ip geleyim dedim
Sana para lazım çünkü FAKİRSİN. Tr den almamaya gidip 3 kuruş kazanıp paralı olmuş olmadın. Sana gülemiyom bile haline acımaktan 😎🤘🤘🤘🤘
Ahahhha şimdi bizim gizli kesti sesini ne oldu y@@@@rrr@k yemeye mi gittin
@bRokeHeArth_ kadar zavallı bir yaratıksın demek anan o****u* olduğun için bu arsızlığın
Kadar zavallı yaratıksın diyip küfür etmiş :d soktuysam ses ver neşwğf
Çıkarttı ya? Togg araba
Dışarıdan geliyor sonuçta
Hikmete sormak lazım
yandaşlar