Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet başarılıyım zaten genelde gereksiz harcama yapmam. ayrıca para biriktirmenin de bir çok güzel yanı vardır Para biriktirmek, beklenmedik olaylar veya acil durumlar için bir güvenlik ağı oluşturmanızı sağlar. Biriktirilen paralar, beklenmedik masrafları karşılamak, sağlık sorunları veya iş kaybı gibi durumlarda maddi destek sağlamak için kullanılabilir. Biriktirilen paralar, gelecekteki hedeflere yatırım yapmak için kullanılabilir. Ev satın alma, eğitim masrafları, emeklilik fonları veya diğer finansal hedefler için biriktirilen para, uzun vadeli mali güvence sağlama konusunda yardımcı olabilir. Para biriktirmek, finansal özgürlük ve esneklik sağlar. Biriktirilen paralar, istediğiniz şekilde harcamanızı veya hayatınızı yönlendirmenizi sağlar. Finansal bağımsızlık, iş seçeneklerini genişletme ve hayatınızı daha fazla kontrol etme konusunda size olanak tanır. Parasal sıkıntılar, stresin en yaygın nedenlerinden biridir. Para biriktirme alışkanlığı, maddi endişelerin azalmasına ve stres seviyesinin düşmesine yardımcı olabilir. Paranın biriktirildiği ve belirli bir güvence sağlandığı durumlarda, stresli finansal durumlarla daha iyi başa çıkma olasılığı artar.
Toplu parayı tutuyorum, normalde kazandığın kadar harcıyorsun çünkü eksik bitmiyor. Ötelediğin şeylerde gelen parayı kullanıyorsun. Ama genelde de tutumlu bir insanım. Yerine göre harcarım.
Burcumun özelliğini taşıyorum sanırım bu hususta, oldukça savurganım, halbuki dışarı çıkarken sırf su almamak için biriktirdiğim ve tertemiz bir şekilde sakladığım şişelere su doldurup dışarı çıkıyorum, sırf dışardan su almamak için, suya para vermiyorum lakin öyle çok savurganım ki, sadece sudan tasarruf yapıyorum , o kadar savurganlık yaparken , bu da bendeki ayrı bir tezatlık 😅
Hangi burç
Yay🏹
Bir arkadaşım var o da sen gibi, yay burcu o da 😂
Yaylar savurgan oluyor genelde :D
Öyle ama harbi kafa insanlar 😀
Geleceğimi herzaman düşünürüm ve yatırım yaparım çünkü ileride başımıza ne gelir hayat ne gösterir bilinmez kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmek için paramın kıymetini bilirim ve ona göre yaşarım üç kurusta olsa hemen onu değerlendiririm
Cevap
8Cevap
Parayı biriktirmek için çalışmıyorum ki. Yiyemediğim para benim değildir
Parayı biriktiriyorum ama harcamayı bilemiyorum, yatırım başarısız. Hasıraltında değeri kaybolup gidiyor.
Değilim olmalıyım🥹 BTS'i görmek istiyorsam bu şart🥲
Ya değeri kalmadı ki paranın. Birikmiyor
yaaa şimdiii bunlarr gizliii bilgi ayıkıyon mu hani söylenmez anlatılmazz..😏😏
Borç biriktirmede masterım :D
Asla değilim
Hiç başarılı değilim
Değilim çok harcıyorum maalesef 🤦🏻♀️
Şeyy, galiba hayır
Evet
Eh işte
Hiç değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?