çok kötü durumdayım arkadaşım falan pek yok ilk ve son ilişkim biteli çok oldu elden ring indirime girmiş alcam ama nakit yok indirim 11inde bitiyo aylığıma çok var isteyecek kimse yok istesem nolur?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oyun için de borç istemezsin bu arada. Böyle bir şey yapma, borç almaya da alışma. Hele ki eski sevgilinden :)
STEAM DOLAR KURUNU 25 YAPCAK
İstersen iste, ben onun yerinde olsam vermezdim ve bir de küçük düşeceksin gözünde bence. Yine de sen bilirsin. Bana göre buna değmez ama senin kararın.
Türkiye'de ortalık sömürgen yapılı kadınlarla dolu. Bir erkekte kadını sömürse ne olur?
Bu yüzden zaten sordum bu soruyu gerçekten istemicektim anlayan çıktı evet gerçekten o oyun için paraya ihtiyacım var ama aklıma böyle bir şey geldi sitedeki "eşitlikçi" kadınları kurdurtmak içindi.
Şaka yapmıyon demi kanka
KANKA DOLAR KURUNU 25 YAPCAK STEAM SİMDİ ALDIM ALDIM Bİ DAHA SYARRAK ALIRIM
Kaç para la oyun
kanka 400e düştü 700den zam gelicek 1800 falan olcak diyolar
İcerigini bilmiyorum oyunun
Kanka rpg iste dark soulsları falan biliyon mu
Oyun 500 lira değmez ona
ABİ HANGİ DEVİRDE YAŞIYON SEN RDR 1200 LİRA YA ELDEN RİNG'E PAŞA PAŞA DEĞER 500 LİRA RDRYE 1200 VERCEME ELDEN RİNGİ İSTEDİĞİN KADAR TEKRAR TEKRAR BİTİRİRSİN O OYUNUN İÇİ O KADAR DOLU Kİ
Bin kere bitir aq değmez
günümüz erkekleri şaka mı?
cinsiyetçisin işte kanki ne diyim? Anadolu insanı kalitesi işte Erkek adam kadından para mı ister erkek adam kadına bakmak zorunda alemin enaisi erkek zaten erkek adam ilk hesabı öder lafa gelince SJW'liğiniz tutuyor eşitiz diyorsunuz?
yoo benim hesabımı ödeyebilir erkekler
oyun için taa exinden para dilenen çocuğun onuruna dokunduk djahdfajf
Ödemek zorunda değil kimse.
ben seni anlamıyom ki ödemesinler desem sjw ödesinler desem cinsiyetçi diyon?
Onur meselesi değil eşitsizlik meselesi için tartışıyorum. Zam gelcek diye bu telaş
Yanlış anlamışsın tekrar oku. ödemek zorunda değil kimse. örneklerden biriydi o lafa gelince SJW'liğiniz tutuyor herkes eşit diyorsunuz diyorum?
ee ne güzel işte size para ödetmiyomuş sjw'ler. ben sjw olmadığımdan hesaplarımı hep erkekler öder
Sen tam bir aptalsın kanka SJWler ödetiyor işte kafa gelince eşitiz diyorlar ama hesabı erkeğe ödetiyorlar.
İşte bizim mal Türk erkekleri de etklicem diye parasını bir hic için bir 4m için bitiriyo :Ddd
hiçte bile benim feminist arkadaşlarım hesaplarını kendi ödüyor
Hepsi değil işte çoğunluk tam tersi kanki çok gördüm
a. mı bulamayanlar var oğlum sen bulduğuna şükret namazını kıl!
Kanki trde 4m bulmak zor diye sizi göğe çıkarıan hemcinslerim. Zor falan değil trde zor sizde kendinizi bisi sanıyonuz
erkek bulmak çok mu kolay sanki? herkes erkeğimsi olmuş ortalık ga. vattan geçilmiyor
Kanka senin aradığın şey ERRRRRKEK 8 R'li kıllı araba anahtarını masaya koyan enai kadına bir sürü para yediren kendi ağzı kokan tiplerden ya onlar çok kalmadı tüh cok uzuldum
uff saçmalama be
en nefret ettiğim erkek tipini söyledin şu an. niye bu akdar öfkelisin anlamıyorum ki
Günümüz kadınları SJWler keko seven tr kızları falan hepsinin toplamı yüzünden kadın düşmanı oldumda ondan.
saçmalıyorsun işin kolayına kaçıyorsun
yok Andrew Tate fanıyım bu arada
belliydi...
senin gibi erkekleri nasıl önceden fark edebiliriz acaba?
Edemezsin benim gibi erkekler sizi kullanıp sikip bırakacak o Gün anlarsınız :D
ahdsjadadjasjh
Olum tüm hemcinslerimin adına intikam alıcam bir kadın beni severse eğer ciddiyim zenginse parasını sömürcem falan
sevmezse nasıl bir intikam almayı düşünüyorsun? b planın olsun bence
Sevmeden alamam zırlatmam lazım sevmezse sağlık olsun
anneni seviyor musun peki?
Daha önce söyledim günümüz kadınlarının düşmanıyım ben annemin jenarasyonda erkeğin üstün olduğu kabul ediliyodu
ama o jenarasyonda aldatma çok fazla
çokta * 2 tarafta aldatır olur biter kanka ben sevgilim olsa şu an bende aldatırım aynı kişi ile ömür mü geçer
ohoo o zaman hiç ciddi ilişki yapma
şahsen ben kendime özel erkek bulduğumda onu aldatmam
aldatırsın kanki kendini kandırıyon
ciddi yapan yok ama kızlar mal biraz ciddi arıyor ciddi istiyor taklidi yapmak zorundayım
kızları suçlayacağına toplumu suçla
herkes düzenli sevişmek için evlenmeye çalışıyo
tek kisi ile sarmaz
Evli kadınlar veriyormuş
sen veriyor musun
@oylesinebebek ben evli değilim
o zaman ozeldn ysana konuşalım
Ne veriyormuş evliler🤣