Benim telefonum bozulmuştu. Eski sevgilimde biliyordu bana taksitle Media marketten telefon almış gel bize sürprizim var dedi gittim telefon hediye etti. Sonra çalışmadığını söyleyip ödemeyi benim yapmamı istedi tamam dedim ilk taksiti verdim sonrasında işten çıkartıldim gecikmeye girdi şu an telefon borcu şimdi bana mesaj atıp ödemezsen karakola gidicem falan diyor fatura v. s her şey onun üzerine zaten elimde olsa vericem taksiti ama şu an bende de yok sizce bu durumda ben sorun yasarmiyim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç bişey olmaz. Senin imzan yok borç senin adına değil
Şikayetçi olmak için hakkı var mı peki?
Olsun bişey tutturamaz
Şaka mı iğrenç biri. Gitsin en iyi avukatı tutsun hiçbir halt yapamaz
Bide ailesine numaramı vermiş ailesi beni arıyor tehdit ediyor mesaj atıyor
Aylık borç ne kadar? Telefonu geri versem ve kendin daha alt bir telefon kullansan? Bak ailesi girdiyse senin aileni arayabilirler
7 bin lira gecikmeye girdiği için 14 bin birden istiyor benden
Bende dedim telefonu al geri vereyim ama şu an kullanacak telefonun yok ise başlayacağım resepsiyonist olarak telefon çok önemli bu pozisyonda başka bı telefon ver bana idarelik diyorum yok napiyim diyor
Gecikmeye girince 14 bin olmaz ki? Ailen yok mu yani sana ucuz bir telefon alacak
Ailemin durumu iyi değil ki hadi verdim diyelim telefonu geriye benim verdiğim taksitler nolcak
Senin de paran yoksa telefon kullanma. Yapacak bir şey yok git çalış. Hem ailen fakir hem sen fakirsin ama telefon eksik değil.. yakında ailene gelir onlar
Fakirlikle telefon ne alaka ya iyimisin sen
Eee sevgilin almış. Hediye olarakta almamış baştan demiş sen öde diye. Öde?
Hediye olarak aldı sonra ödeyemem sen öde dedi. napiyim kızım olsa zaten ödeyeceğim sende delimisin bana yukleniyosun sanki senden borç aldım 😄
O nasıl hediye la?
Sen zaten istesen kendin alırsın, nereden buluyorsunuz böyle angutları, çok mu aradın bu hıyarı?
Şakamı bu ya m*la bak almasaydın ben kafana silahmı dayayıp aldırttım deseydin
Sonradan ödemeyi sen yap çalışmıyorum ben falan dedi ödeyemem dedi tamam dedim verdim ilk taksiti neyse şimdi işten çıkartıldım yeni ise başlicam o da tehdit mesajları atıyor karakola gidicem bilmem ne diye
S*ktir git de senin üstüne almamış değilmi bi halt yapamaz gözünü korkutmaya çalışıyor aklınca hıyar
Kanka hırsızlıkla suçlarım seni telefonu getir diyor napiyim
O zaman git ver ihtiyacın var mı onun verdiği telefonu kullanmaya kullanabilicegin yokmu hiç birilerinden alsan
Yarın iş başı yapicam başka telefonum da yok mesajlar var fotolar duruyor taksit ödeme yaptığım dekont duruyor bişey yapabilir mi
O zaman bilmiyorumki yapamaz heralde ayrıca yarın pazar ne işinde calisiyosunki
Otelde resepsiyonist
Anladım inan verebilicek bi tavsiyem yok ya da otele çağır ver telefonu kendinde çalış biriktir bisekilde sonra kendine bı telefon al ne diyimki
Bu embesille ne işin var boş ver cevap verme kendisi alıp hediye etmedi mi gitsin ne bok yiyorsa yesin
Etti ama sonradan ben ödeyemem dedi çalışmıyorum v. s ben çalışıyordum tamam ben öderim dedim ilk taksitini verdim.
3 ay taksit yapmış bide aylık 7 bin TL her biri birinciyi verdim diğeri gecikmeye girdi şimdi bisuru mesaj atıyor tehdit ediyor beni
Bir bok yiyemez en kötü gidip satarsın parasını verirsin havlamaya keser köpek
Dedim veriyim telefonu geri sende bana bı telefon ver idarelik yok telefon napiyim diyor karakolda görüşürüz falan diyor Allah'ım cildiricam ya
Boş yapıyor karakoldan bişi çıkmaz istediği boku yesin
Geri ister
Benim taksite verdiğim para ne olacak? Telefonu geri verince paramıda vermiyolar direkt telefonu istiyor
Hırsızlıkla suçlarım çaldı derim diyor karakola gidip
Bi şey olmaz