Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenilir. Ben de görücü usulüne ılımlı bakıyorum. Belli bir kazancım da var ama evlenmeyi düşünen insanların sayısı günümüzde çok azaldı. Yani geçinilir merak etme kira 8 bin olsa, 10-15 bin ev ihtiyacına gitse, yine artar ki çok bile söyledim. Rahat geçinilir merak etme yani.
23 Yorumla
Soran+1 yılEndişeleniyor insan, kendim için değilde karşımdakine iyi bir hayat sunmak isterim veya olursa çocuğuma.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni tabi haklısın
En İyi Cevaplar
Allah yuva yapana yardım eder sevgili kardeşim.
Kapa gözünü dal gitsin. Yeter ki müstakbel eşin ve sen mutlu ol. Zamanında soğan ekmek yedik kimse duymadı. Pasta yesek gene duymaz. En önemlisi zor günlerde sımsıkı el ele tutuşmak. Hiç merak etme, endişelenme karıncanın karnını doyuran rabbim senin rızkına engel olmaz.
10 Yorumla
+1 yılAilemle konuştum seni everebilmemiz için önce kendini devlete atman gerekli ondan sonra gider kızı isteriz diyor İllaha devlet memuru olmamız mı gerekiyor evlenmek için şöyle arabalı veya moto kurye olsam ayda 35 bin tl kazansam çıkmaz mı talibimiz veya başka türlü ekmeğimi taştan çıkarsam talibim çıkmaz mı?
10 Yorumla
+1 yılAbi siz ne iş yapıyorsunuz, nerelerde çalışıyorsunuz bu paralar ne memleketin yuzde 60 i asgari ücretli değil miydi..
Ayrıca görücü usulü evleniyor diye evde oturan kızlar mı anca bunu kabul ediyor işi gücü yerinde olup görücü usulü evlenmek isteyenler de çok tanıyorum.
23 Yorumla
Soran+1 yılMemurum, çalışan olursa daha iyi olur tabi.
- +1 yıl
Çalışan olsun kesinlikle.
Sadece maddiyata göre değil. Ikidebir sana sarmaz, akşamları konuşacak konularınız olur, oturup tüm gün ev işi yapıp kendini koreltmesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenilir.
10 Yorumla
+1 yılBu dönemde evlenilmez saçmalamayın, şimdi yetse bile ilerde paran yetmez, çoluk çocuğun olduğunda borçlanırsın. Yakında zaten Suriye-Afgan-Paki karışımı bir ülke olucaz , sen şimdiden kendi memlektinde ikinci sınıf insan muammelesi görüyorsun, ilerde çocuğun sıkıntı çeker hiç o işe girişme.
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet, aynı şeyleri düşünüyorum.
- +1 yıl
Bende şahsen şu an kendimle aynı fikirde olmak istemezdim maalesef, bende evlenip aile kurmak çok isterdim ama ne ilerde eşimle maddi zorluklar yüzünden kavga etmek isterim nede ilerde çocuğuma sefalet çektirmek isterim 🥺
Soran+1 yılBende bu parayı çok bulanlar var bunların fiyatlardan zamlardan hiç haberi yok gibi bir evliliğin en düşük maliyeti 400 bin ben para harcamayı bilmiyormusum
+1 yılSen 28 bin TL ile evlenemessen biz 11400 TL ile nasıl evlenelim kardesim Allah yar ve yardımcın olsun insallah
24 Yorumla
Soran+1 yılHerkes için zor, her şey çok pahalı ve daha çok pahalılaşacak.
- +1 yıl
Yapacak bişey yok bu senede bekar kalırız zaten alıştık artık 😢
Soran+1 yılBu seneyle kalsa iyi :)
- +1 yıl
40 ka kadar yolu var
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelir kötü değil bu kadar bile alamayanlar var sadece tüm düğün masraflarını sen karsilayacaksan aile desteği yoksa bu zamanda zaten daha yüksek alsanda zor ama geçinmek için kötü değil ilk aşamada
214 Yorumla
Soran+1 yılEv kira, birikim yok bunlar olsa kötü değilde..
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılEvin kira olmasida önemli değil evet kiralar çok pahali ama daha az maaş alıp kirada oturan bir sürü insan var ama tabiki derinlere inersek kaliteli yaşamak farklıdır Bn hiç calismadigim için böyle bir degerlendirme yaptım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Soran+1 yılAçıkçası şuanda çok iyi şartlarda yaşamıyorum hayat zorlaştı bir pantolon 700 tl olmuş iki kişi olunca daha zor olacağından pek düşünmezdim sıkıldım yalnızlıktanda eş adayıda çok önemli sürekli şikayet edip bunaltırsa huzurumuzda olmaz kafam karışık anlayacağın. :)
Cevap sahibi+1 yılŞikâyet eden birini bulmamaniz duasıyla
Cevap sahibi+1 yılGercekten ne zaman böyle gelirle geçimle ilgili konuşulsa zaten farkında oldigum şeylerin çok daha fazla farkına varıyorum gerçekten çok zor b zamanda
Soran+1 yılNelerin mesela?
Cevap sahibi+1 yılFarkında olduğum şeyler mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılCümlede de dediğim gibi her şeyin pahalı olduğu geçimin çok zor olduğu tek de olsan ailenlede olsan gecinmenin zor olduğunu ve şu an isim olmadığı için benim için çok sikinti olduğunun farkına varıyorum üzücü bir durum bayağı
Soran+1 yılKira, mutfak diye bakıyor insanlar ama ekstra bir sürü şey çıkıyor bir şey bozuluyor tonla vergilerdi, giyimdi, aidattı derken boğuluyorsun ben çalışıyorum tabii ona rağmen işim rast gitmiyor birikim yapamadım hiç çalışmayan için durum bin kat daha zordur seni anlayabiliyorum eşimin çalışmaması bana farketmiyor ama bu zamanda herkes böylede düşünmüyor gönlünü ferah tut sende her şeyden önemlisi iyi bir insan bulmak ve onu sevmek böyle bir şans yakalarsam diğer her şeyle baş edebilirim. :)
Cevap sahibi+1 yılGider dediğin şey bir iki şey değil doğru sadece bir evi tutup kira vermekle bitmiyor ondan sonrası asıl mesele Allah yardımcımız olsun zor bir süreçten geçerken bu soruyu cvplamamda ayrı üzdü beni aklıma bir sürü şeyi daha dank ettirdi inşallah düşündüğünüzden daha kolay olur her şey hakkinizda hayırlısı olsun...🤲🏻
Soran+1 yılUmarım her şey güzel olur, seni üzdüysemde affet, teşekkürler cevapların için.
Cevap sahibi+1 yılBen kendime üzüldüm sizinle alakası yok rica ederim Alllahin yardımıyla olur inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. 1-Borç ve birikimler ne durumda? Evlendikten ve bütün borçlar ödendikten sonra kasa ne kadar artı veya eksi de olacak?
2-Hangi şehirde, hangi standartta bir yaşam düşünüyorsunuz?
3- Ve en önemlisi iyi bir ev ekonomisi yapacak yeterliliğiniz var mı?
Bütün bu sorulara cevap verilmeden sağlıklı bir cevap vermek mümkün değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYetmez eşin de çalışmazsa. Bir de çocuk istiyorsan hiç yetmez. Büyük şehirlerde 1+1 on bin. Elektrik, su, internet faturası, mutfak masrafı, arabaya benzin, çocuğun eğitimi, arada tatil, bir problem çıkarsa sağlığa ayrılacak para, eşinin kuaförü, harçlığı vs...
10 Yorumla
+1 yılGayet güzel gelirin senin gelirindeki evlenemiyorsa milletin vah haline
23 Yorumla
Soran+1 yılMilletin çok yerden geliri var ben tek başınayım en basiti anne, babaları arkalarında.
- +1 yıl
Belki esin de çalışan biri olur nerden biliyorsun
Soran+1 yılGüzel olurdu.
Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. ben bu kadar para kazansam yerim niye kariya cocuga bolüstureyim ki
22 Yorumla
Soran+1 yılBir yerden sonra bıktırıyor yalnızlık.
+1 yılBence şu an maaşlara gelen zaman çok yüksek gibi görünüyor ama dolar böyle giderse bir kaç aya kalmadan o maaşlar değersizleşecek ee bir de her dakika her şeye zaman geliyor. Paranın yetip yetmemesinden ziyade evleneceğin kişinin anlayışı önemli yani bu maaşla hem evlenilir hem evlenilmez :D
10 Yorumla
+1 yılKardeşim gelirin iyi maşallah ama evlenmeni tavsiye etmem millet galerici peşinde belli bir yaşa kadar. bazıları da sırf çocuk yaptıktan sonra boşanıp nafaka almak için evleniyor. Ortalık 56 yani. Evin kiraysa geçinemezsin. Takıl hayatını yaşa.
10 YorumlaÇalışan eş olması daha iyi bence. Aday bile yok gerçi bulucanda çalışan olacak ben senin yerinde olsam çalışan kadın bakardım. Kiraya çıkacaksın geçim olur ama , nerde yaşadığına bağlı olarak ne ölçüde zorlanacağında değişecektir.
10 Yorumla
+1 yılNerede yaşadığına bağlı birazda küçük bir şehirde yaşıyorsan kira vs çok olmaz ama büyü şehirde yaşıyorsan illaki zorlar seni biraz ama eğer anlayışlı birini bulursan bu durum sorun olmayacaktır parayı sorun eden biriylede zaten evlenme
10 Yorumla
+1 yılNerede oturduğuna bağlı. Marmara bölgesinde, eli yüzü düzgün bir ev kiralamak istersen, minimum 10-15 bin TL arası ödemen gerekiyor. 10 bin verdin diyelim, 18 bin TL'de bence hatırı sayılır bir miktar.
10 Yorumla
+1 yıl"Kanaat eden iktisat eder , iktisat eden bereket bulur" demiş üstad.
Sen çalış dostum geri kalanında Allah a tevekkül et.
Nikahta keramet var der büyüklerimiz.
Daha ne diyeyim.10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 739 cevap paylaştı.
s +1 yılKötü değil ama şehre göre değişir. Ben çalıştığım için ortalama o civarda bir gelir yeterli olurdu. Velhasıl evleneceğin insan da çalışıyorsa rahat edersiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim de 26 oldu ama büyük şehirde tek yaşayamam mesela. Bence yaşadığın yerle alakalı bunun cevabı. İstanbul'da tek zor. Ama küçük bi yerde yaşatır
12 Yorumla
Soran+1 yılAnkara'da yaşıyorum bende
Cevap sahibi+1 yılZor olabilir bilemiyorum pek
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamlı memur maaşlarını görünce canım sıkıldı. Asgari ücretin haline bak, asgari ücretle çalışan biz ne yapacağız. Halkı hiç düşünmüyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılBizde memmun değiliz halimizden kimse memnun değil sorumlu olanlara sitem etmeli
+1 yılAsla yetmez, kimsenin hayatını mahvetme. O para tek başına senin için bile az, evin yok, evin olsa bile yetmez, çocuğun olacak bir çocuğun aylık masrafı bebeklik ve cocuklukta aylık 5 binden başlıyor, okula giderse iki katı masraf. O yüzden otur oturduğun yerde. Kimseye bu sefil hayatı gösterme.
15 Yorumla- +1 yıl
Evlende gör ablacim ben bir şey demiyorum, sonra bol bol saçmalarım ben. sen bi evlende gör...
- +1 yıl
Evlen , evlen sonra bol bol gülersin
- +1 yıl
Seni doğuran ananın... ellerini... eşim öpüyor.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKosede birikmisin varsa eger bi ev tutup icini ikinizde doldurursunuz, kalanini birlikte calisip odersiniz. Bence orta seviye bu gelir
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen kendin gibi calisan biriylemi yoksa evde ev isleri yapan cocuguna bakan biriylemi evlenmek isterdin
Soran+1 yılBenim için hiç farketmiyor çocukta hemen düşünmüyorum nasıl mutlu hissediyorsa öyle kabul ederim.
Cevap sahibi+1 yılMesela bi kizi seviyorsun ve evlenmek istiyorsun ama cok kilolu, onun zayiflamasina yardim edip onu oyle kabul edermisin
Soran+1 yılBeğenirsem sorun yapmam ama ilk görüşte beğenmezsem evlilik yoluna girmem seviyorsam destek olurum.
Cevap sahibi+1 yılBegenmekten kastin ne ki
Soran+1 yılHoşlanmak sen hoşlanmadığın biriyle evlenir misin? Bir şeylerin seni çekmesi lazım bir bakış, bir gülüş..
Cevap sahibi+1 yılMesela yuzu cok guzel ama cok kilolu. zayiflasa cok guzel olacak ve karakteri cok iyi. Yanlis anlama seni kendime ayarlamaya calimiyorum sadece bi erkekten gorus aliyorum 😅😅😂😂
Soran+1 yılDediğim gibi hoşuma giderse evlenirim onunla yüzü güzelse kilosuna takılmam geçici bir şey bu arada düşünebilirsin😄
Cevap sahibi+1 yılKac yasindasinki
Soran+1 yıl32 yaşındayım.
Cevap sahibi+1 yılBenden 11 yas buyukmuşsun. Boyun kac
Cevap sahibi+1 yılCiktim
Soran+1 yılGizlisin
- +1 yıl
Hayırlı olsun 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanların aklıyla alay etme.
Neden evlenilmesin? Her gece bara payvona kumara karıya mi gidiyon?18 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin aklıyla alay etmiyorum sadece kira 8 bin bir sürü giderim var çalışmıyorsan ev geçindirmenin zorluklarını bilemezsin, bilmiyorsunda.
Cevap sahibi+1 yılAsıl sen parayı kullanmayı bilmiyorsun. 8 bin kiraya verdin diyelim
Geriye kalan 20 bin?
Soran+1 yılSadece kirayla bitmiyor faturalar, mutfak, giyim, sağlık harcamaları, sigara, yakıt, vergiler, tamire ıvır zıvıra verilen derken elde para kalmıyor doğru söyle çalışıyor musun? Tahminimce aile parasıyla geçiniyorsun.
Cevap sahibi+1 yılNe faturası var söyle bakalım
Hepsini alt alta koyup toplayacağız
Mutfağı anladık da giyim ne kadar tutacak
Bir sefer aldığın giysiyi defalarca giyebilirsin adi değilse rahat 2-3 yıl giyersin
Hem paranın azlığından şikayet ediyorsun hem de sigaraya fuzuli para veriyorsun
Sigara sağlığını da yer bitirir
Ondan sonra sağlık harcamaları dersin
Kim bilir nerelere boş yere para harcıyorsun
Senin gibilerin ciğerini bilirim
Bana edebiyat yapma, yemem ben bu numaraları
Cevap sahibi+1 yılElektrik su doğalgaz telefon internet hepsi toplam ne kadar yapıyor?
Soran+1 yılSoruma neden cevap vermiyorsun tuzu kuru olan bilmez hayatın ne kadar olduğunu al harçlığını paşa paşa milleti eleştir sosyal medyada ben asıl sizin ciğerinizi iyi bilirim ne düğün maliyetinden haberin var ne masraflardan ekmeğin fiyatını bildiğinden bile şüpheliyim hayat senin gibi boş gezenlere güzel.
Cevap sahibi+1 yılHangi soruna cevap vercem kardeş? Senin ödediğin faturaları ben de ödüyorum
Ekmeğin yağın şekerin fiyatını biliriz sen hiç merak etme
Sen ayda 50 bin de alsan sana yetmez
Savurgansın maalesef
Cevap sahibi+1 yılDüğün maliyetini hatırlattığın çok iyi oldu
Düğün masraflarının çoğu gereksiz milletin kanını emen keneler için düğünler fırsattır
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu gidişle bende görücü usulü evleneceğim sanırım 😂😂 yani zor bence. Eşinin de çalışması lazım.
115 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmasın, kıyamam 😄
Cevap sahibi+1 yılBana da kıyamayıp maaşa bağlasınlar. Evde otururum hep 😂
Soran+1 yılNe kadar maaş ama 😄
Cevap sahibi+1 yılEn düşük memur maaşına razıyım 😛
Soran+1 yılAnlaştık geri kalanı yeter bana 😄
Cevap sahibi+1 yılBorç istersen vermem bak ona göre 😂😂
Soran+1 yılTüm giderleri karşılarsan parandan bir tl almam, masrafım yoktur benim kalanı mutlu bile eder.😄
Cevap sahibi+1 yılBu sözleşmeye hile girdi şu an 😂 giderler bana kitlendi hoş değil 🥲
Soran+1 yılKalan 6 binle birde ev mi geçinderecektim?😄
Cevap sahibi+1 yılSen yaparsın, halledersin 😂
Soran+1 yılYapamam çözümü basit tam tersini yapabiliriz😄 tüm giderlerde bende olur.
Cevap sahibi+1 yılBen asla yetiştiremem ki 😂 daha bugün zam aldım ben sürünmeye devam ederim 😂 evlilik bana göre değilmiş
Soran+1 yılDaha başlamadan bitti 😄 zormuş evlilik.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı ya 😂 öngörüşmelere devam et sen 😂😂
Soran+1 yılPeki.😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirikim yoksa her türlü borç altina giriliyor zaten düğün kına ev dizme falan . Onun dışında gecinilebilir bir duzeyde para bence evlilik olunca
13 Yorumla
Soran+1 yılBirde onlar var..
Cevap sahibi+1 yılBence düğün yapmamak en iyisi bu zamanda hangi akılla yıllarca oduyecegin bir yükün altına girer ki insan. Birini bulursanız görücü de önce bunu belirtin bence
Soran+1 yılKarşı taraf kabul ederse benim işime gelir.😄 Kızlar çok şey istiyor.
+1 yılYaşadığın şehire göre değişir bence özellikle kirada oturacaksan
30 Yorumla
+1 yılTek başına olursanız yemek alışveriş AVM mutfak gideri faturalar kira oturduğunuz yer anca geçirirsiniz?
10 YorumlaKanka öncelikle sakin ol karşindaki mesleği olmasa bile pastanede calişir başka yerde calişir sörf evlenmek için evlenme
11 YorumlaAslında geçimin bir kısmı da anlaşma ile alakalı. Parasal mevzu değil her şey. Biraz zorlanırsın ama zamanla iyi duruma gelirsin.
10 Yorumla
+1 yılEvlenilir. Olur niye olmasin. Ama tabi yaşadığin şehre gore şartlar değisebilir. Ayagini yorganina göre uzatirsaniz gecinilir.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 327 cevap paylaştı. eh işte idare eder. sen askı bul bro hatunu bulda paraya cok takılma. iyi yine gelirin fena değil.
10 Yorumla
+1 yılAsgari ücret alarak çalışsa da, çalışan bir eş bul.
28k + 11k maaş olursa bir şekilde geçinirsiniz.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilebilir o maaşla bi sıkıntı yaşayacagınızı sanmıyorum varsayalım yaşadınız eşinizden bi zahmet çalışsın hayat müşterek sonuçta
10 Yorumla Evlenirken çalışan kızlara öncelik verin eve kapatmayın, görücü usulü bile olsa seninde sormaya hakkın var kızın işi olup olmadığını :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden öyle düşünüyor siniz? Biz çalışan kadınlarda görücü usulü datelere çıkıyoruz🌺
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım gönlünüze göre olur sizinde ben çevremi baz alıp söyledim. Vardır elbet çalışanda.
Karşı tarafta çalışıyorsa olabilir. Yoksa kiralık evde o maaş zorlar adamı.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılYani çok sosyal aktiviteli bir hayatınız olmayacaksa geçinilir
20 Yorumla Hertürlü olur ama en iyisi yurtdışında düzen kurmaktır
10 YorumlaGelirin benden iyi. Sözde en düşük memur maaşı 22 bin tl ama ben 20400 tl alcam ortalama
10 YorumlaTürk kızıyla zor ama İskandinav olursa evlenebilirsin
10 YorumlaÜlkenin yarısı 11 bin asgari ücretle geçinmeye çalışıyo sen 28 binle olur mu diyorsun 🤣
10 YorumlaMillet 10k ile evleniyo geçiniyo. Bununla geçinemezsen yazık sana
10 Yorumla
+1 yılHayır. Kendim mesela 10k$ dolar aşağısı asla evlenmem. Sonuna kadar tek yaşamayı yeğlerim
10 YorumlaBu devirde 50 bin TL gelirlede ewlenilmez ewlilik akıl karı iş değil...
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin de çalışması lazım anca öyle rahat yaşarsınız yoksa hayatta yetmez.
10 Yorumla
+1 yılBir erkek neden evlenmek ister ki? Aile sorumluluğu almak, evin geçimini üstlenmek ne gereği var?
210 Yorumla
Soran+1 yılYalnızlık sıktı
- +1 yıl
Inançlı birisin ondan evlenmek istiyorsun öyle mi?
Soran+1 yılDeğilim ilgisi yok
- +1 yıl
Sevgili hayatı yaşamaktan alıkoyan nedir seni?
Soran+1 yılAile olma isteği
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 👏👏👏
- +1 yıl
Hangimize?
- +1 yıl
@Femme_Fatale01 tabiki sana reis.
+1 yılBen temmuzda 22 lira alacağım ama yalnız dolaşıyorum işte
13 Yorumla
Soran+1 yılBende üstü başka yerden aslında direkt toplamı yazdım
- +1 yıl
Bu yaştan sonra bana varmazlar
Soran+1 yıl🚬🚬
Gizli Üye(30-35)+1 yılDugun kina Nisan cart curt sacmaliklarini yapmayan bir kadin bulursan en az borcla evlenip gayet de gecinirsin
10 Yorumla
+1 yılBence evlenilir. Çok lüks bi ev tutmazsın kira olarak aşırı harcama da yapmazsanız. Ve evleneceğin kıza bağlı çok gereksiz harcaması olan biriyse yetmeyebilir. Gereksiz harcama yapıyorsa zaten kendisi çalışsın da harcasın
10 Yorumla
+1 yılBence gorucu usulu evlenen kiz daha kanaatkar olur. O yuzden evlenebilirsin. Ama genel olarak bu devirde tek maasla gecinmek cok zor. Eger kendi is yerin varsa o baska.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyda 13 binle biz 10 kişilik aile geçiniyoruz. Hayat arkadaşinin kim olduğu onemli.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞehre göre ve eşine göre değişir. Kimisi 50k alır yine geçinemez 🤷🏻♀️
10 Yorumlabence evlenmekten önce kariyerin ve maddi durumuna ılımlı bakmayı dene evlenince emin ol masraflar artıcak en azından şimdi maddiyattan kendini geliştirirsen ilerde çekiceğin sıkıntı 4/1 olur
10 Yorumla
+1 yıl28 bine kötü diyorsan asgariyle geçinmeye çalışan adam ne yapsın güzel insan? Şükret haline
00 Yorumla
+1 yılGeçinirsin kardeşim geçinirsin 15 bin kira vermezsen geçinirsin
10 Yorumla30bin de bende var güçleri birleştirelim mi?
16 Yorumla
Soran+1 yılCiddiysen neden olmasın😄
Soran+1 yıl@Sasssha kıymetlimiss
adam görücü usulü olsun ayağına buradan yürümek için yazmış yalnız:D neyse gerçekten merak ediyorsan 3 büyükşehirde yaşamıyorsan evlenilir.
10 YorumlaNiye eşin çalışmasınki sen mi böyle istiyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılYok en kötüsünü hesaplıyorum
Saka mi cmmskjdkd nisanlim12 bin aliyor evleniyoz
112 Yorumla
Soran+1 yılDarısı başıma.:)
Soran+1 yılEvlenince anlarsın büyük bir risk alıyorsun şu an:)
Soran+1 yıl12 bin diyorsun direkt eksiye düşersiniz ödemeleri yaptığınız an
Soran+1 yıl@rivriv516 ya ne saçmalıyorsun sen bir araba 1 milyon olmuş, ev almak hayal kiralar 8-10 bin düğün desen 400 binden aşağısı kurtarmaz beyaz eşya dizmeye kalksan on ömrün olsa ödeyemezsin gelmiş burada boş yapıyorsun alışmışsınız sürünmeye yaşamıyorsundur sende
- +1 yıl
Emin ol eşimle ben en dipten başladık öyle anamı babamız yoktu arkamızda tamm mı evimiz yoktu esya olarak sadece 2 çarşaf vardı ve bu günlere gelene kadar evet çok zorlandık ama başardık tamam mı seninde evleneceğin kızında Bi tarafınız yerse basarirsiniz sürünmeye gelince elhamdülillah Rabbım e şükürler olsun benim yaşadığım hayatın konforunu rahatlığını senin gibi korkaklar hayal dahi edemez tamam mı... güvenmiyorsun evlenme
Soran+1 yıl@rivriv516 sabaha kadar hesaolasan içinden çıkamazsın boş yapıyorsun sadece
Senden kucuk biri olarak soyluyorum evlenmeni tercih etmem bu devirde yok nafaka falan sonrasi baya kotu gorucu usulu evlenmek birde o iliski biter
10 Yorumla
+1 yılNe iş yapıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılMemurum.
- +1 yıl
Hemen hemen asgari ücretin üç katı maaş alıyorsun rahat rahat gecinirsin.
İyi orta da çalışan niye olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılÇalışanda olur pek yok çevremde.
+1 yılSenin maaşın benim arabamın mazotuna yetmez 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılSeni eleyelim o zaman.😄
- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler