Enflasyon yüzde 100 un üzerine çıktı kira artış oranı devlet tarafından yüzde 25 olarak sınırlandırıldı durum böyle olunca boşta evi olanlar da madem yüzde 100 un üzerinde enflasyon olan bir ulkedeyiz ve benim zam hakkım yüzde 25 öyleyse zarar etmemek adına fahiş fiyata malımı kiraya vereyim düşüncesine girdiler.
böyle bir ortamda biz zengin bir aile sayılabiliriz. Her daim babam fakirlik gördüğü için piyasa bedelinin altında kiraya verir malını
fatihte bir adet bir artı bir evimiz var
fatihte en düşük kira bedel su an 7bin
bizim kira 1.500
fatihte yine normal bir evimiz daha var lüks sayılır onun ortalaması 15 bin bizimki 8
Küçükçekmece de en düşük 12bin bizimki 7
basaksehirde sitede en düşük 16 bin bizimki 8
beylikduzunde lüks havuzlu güvenlikli siteler 18bin benimki 8750
isyerlerimiz var kirada allahtan onlara devlet yüzde 25 şart koşmadı onlar da ucuz ama normal ucuz bin lira iki bin lira daha ucuz
adamlara yine ucuz oturun piyasa bedeline bakalım en düşük kiradan 2000 tl daha sizinki ucuz olsun diyorum hepsi diyor kira oranı yüzde 25
care olarak hepsini satıp inşaat işine girmeyi düşünüyorum Ama ne yapacağımı da bilmiyorum sizce doğrusu ne icinde kiracı olan mülkü satmak da zor oluyor bir tane Arap var hele Filistinli zamanında acıdık da aldık en o…çocuğu o çıktı kapıyı bile açmıyor kirayı bankadan atıyor
Dovsen bela sevsen zina
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer