Güncellemeler
+1 yıl
istanbullular?
Güncellemeler
+1 yıl
süper soru da seçildik
soru basit işte. kiralar vs bile konu değil. genel enflasyonu hesaba katarak söylüyorum. bu arada çocuksuz bir aile. aman çocuklu bir aileye 100 bin bile az gelir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
50 binin içine kira dahilse yetmez en ucuz kiralar 8 den başlıyor anca kiraya gider o para, kira dahil değilse yettirme şansınız var ucu ucuna
8 bine kira kaldı mı ki. aldıysa da bağcılarda sultanbeylide filandır
kaldıysa
evet öyle yerler zaten yeri iyi olsun bina eski olsa da olur diyorsan 11 - 20 bin arasını gözden çıkarman gerekiyor benim evin yeri iyi ama bina eski 11 bin veriyorum aylık sorsan eder mi o kadar asla etmez ama ülkenin durumu b0k maalesef düzelecek gibi de değil düzeltmek için uğraşanda yok
burada önemli olan alım gücü. yavaş yavaş düzelme adımları atlıyor aslnda. şu an olan biten bu ama olayları anlamayan kavrayamyor
valla bana kalırsa düzelen hiçbir şey yok adımda görmüyorum sözde maaşlara zam geliyor ama benim köşeye koyacağım miktar hiç artmıyor üstelik hep düşüyor harcamalarım her ay aynı olmasına rağmen, normal bir ülkede zam alıyorsam o zammı ekstra şeyler için harcayabilmem gerek ben var olan ihtiyaçlara yatırıyorum onu da neyse sonumuz nasıl olacak göreceğiz bakalım ülkecek
yeni eve çıkacak birine yetmez. zaten eve girişte 30 binde para verecek ev sahibi ve emlakçıya
evet, kirada oturan için zor
30 binde yazmışım. 30 bin yazacaktım
Ev kirası 15000
Elektrik + su + doğalgaz 2000
İnternet cep telefonu 500
Mutfak masrafı 8000- 10000
Eğer borcunuz yoksa gecinirsiniz. Baska ek masraf varsa bilemem
Yeter yetmez kendileri bilir. Bu yönetimi halk istedi...
sana yeter mi mesela
Ben İstanbul'da yaşamıyorum. Kazandığım. rahat rahat yetiyor. Yetmeyede devam eder.
aylık 50 bin mi
evet
yani ben beylikdüzü'nde yaşıyorum 15k - 18k arası yetiyo ama ev kiram yok
Ama prime yaşamıyorsun tabi normal bi yaşantı, üst seviye yaşamak için en az 30k lazım
aylık 50 bin iyi o zaman
aynen yeter ya şimdi aynı ürünü farklı semtlerde farklı fiyatlara satıyorlar. Misal domates burada 20 ise bahçelievler tarafında 10 lira. Semtine göre değişken gösterir. Eşinle mi geleceksin?
Yetmez ya cidden en fazla 3 ay idare eder o para?
aylık 50 bin gelir
Oooo öyle desene güloooo soruyu yanlış sormuşsun:)
evet ya şimdi farkettim. aylık kelimesini eklemeliydim. senden öncekiler de gayet anlamış diye düzeltmediler, yoksa güncelleme yapardım artk şans kalmadı.
😁 benden öncekiler profili pembe görünce sadece yazmak için yazmışlar
gayet düzgün yorumlar geldi. net anlamışlar kastettiğini aslnda :d
:D sorunun yanlış yazıldığını anlamamışlar bence
ee sen cevap ver artk madem 😂
😂 soru yanlış o bir gerçektir aylık 50 bin lira da bence İstanbul gibi bı yerde idare eder seni bence
İstanbul'da yaşamak çok zor
aylık 50 bin ama
Kiralardan haberin var mı? En düşük 13000 popiş kadar ev