Hisse mi soracaksınız?
085 Yorumla
Soran+1 yılKim hangi hissede diye soracaktım
- +1 yıl
Anladım. Olduğu kadar var işte. Hem burada hem de dışarı da.
Soran+1 yılLot sayısını sormadım hisse adını sordum hangi hissedeniz diye
- +1 yıl
Lot sayısı hissenin kendi piyasadaki dolana ve ortaklar elinde bulunan bir kısım şeylerdir. Olduğu kadar olan hisse sayısı zaten. Lot desen anlarım. 😃 Kotadan atılmış hisse senedi cevap oldu senin cevap. Hangisini söyleyim? 🤔
Soran+1 yılBen isim sordum hangi hissedesiniz diye örneğin bende su hisse var demek gibi
- +1 yıl
Beş hisse var BIST'te
Üç hisse de Nasdaq.
İsimlerini söylemem kimseye çünkü kalabalığız oralarda. 😁
Soran+1 yılHisseye yeni ortaklar istemiyorsunuz anlaşılan peki
- +1 yıl
Yok, teşekkürler.
Geceniz güzel olsun.
Soran+1 yılGeceyi ne yapacağım yarın güzel olsun benim hisselerim tavan sizinkiler taban olsun 😀 hoşçakalın bencil bey
- +1 yıl
İki hisse tavan açar merak etme benim. 😁
Bencil değilim. 🤪
Bu hafta Merkez Bankası toplantısı var. Faiz artırımı olacak gibi söylenti var ve eksi açar ya da artı açıp eksi kapatır borsa. Şimdilik millet tedirgin. Borsadan faize kaçacak gibi paralar. - +1 yıl
Sadece tahmin. Yatırım tavsiyesi değildir. 😁 Gittim.
Soran+1 yılTabN olunca görürsünüz ytd😜😜😜 güle güleeeee
- +1 yıl
Artı açtı eksi kapadı dediğm gibi oldu. 😃
Soran+1 yılBeter ol 🤪🤪
- +1 yıl
Üç hissem tavan biri artı üç biri eksi beş biri eksi yedi de kapadı. 😁 Sadece eksi beş olanda zatar var. Naber...🤪
Soran+1 yılYarın hepsi taban olsun da gör 🥸
- +1 yıl
Üç tavan olandan bugğn ne olurs olsun çıkarım ama diğerlerinden çıkmam. 😃 Yaprak ve intemadan çıkarım çok gittiler. 😁💯 Burvayı da sattım bugün aldım yarın yine satarım. İki hisse duracak. Tahtacıyla kaşışıyoruz. 🤪
Soran+1 yılİsim yazdın aaaa bencil bey yanlış oldu galiba sil istersen 😅😅
- +1 yıl
Çok gittiler satacağım da ondan yazdım. Gitmeyenleri yazmadım ki. 😁💯
Soran+1 yılBeter ol tamam mı 😅 sonra beni çok arayacaksın bedduanı geri al diye
- +1 yıl
Yıh yıh yıh 😁 şimdi elimde olanlar zaten %70--%80 değer kaybedenler ve ağlayan dolu içi. 😃 Şu Perşembe geçse de işimize baksak.
Soran+1 yılSasa mı yoksa onda ağlayan çok gerçi bugün endeks fenaydı
- +1 yıl
Sasa içinde 30 liradan vardım ve 100 liradan sattım. Bölündü hisse ve az çıkıp bölündüğü yere indi sadece. Yok bak bugün girdim Pardus oda. 😃 Diğerleri ideas (25) penguen (5.50) ve lidfa (5.70) maliyetler
- +1 yıl
Bak bak hemen hisselere bakmaya gitti uyanık. 😃
Soran+1 yılZamanında bi tanıdığım yaprak sütten son anda milyoner olmadan sattı 😅 satmasa zengin olacaktı Bende çok hisse var geçen hafta 5 tane sattım yeni hisse arayışındayım
Soran+1 yılAy korkma seninle ortak olmayacam bencil bey 😅
- +1 yıl
Lidfa bedelsiz bölünüyor. Garfa takip et düşerse 20-25 aralığına alınır ama gelir mi bilemem. Üst pazar söylentileri var. Grup hissesi oda. 😃
- +1 yıl
Tabi yatırım tavsiyesi değildir. Unutma iyiliklerimi de 😃
Soran+1 yılYa ekmeğini yedin yedin çıkınca bana söyle uyanık ya 😅😅
- +1 yıl
Sasa yorumumda olanlardan çıkmadım ki. 😃 İzle sende ne yapayım. 😁 Bencil diyor hala... 🤪💯
Uykum geldi sabah ekonomi haberleri takip ediyorum uykum da geldi ve erken kalkıyorum gidiyorum. 😃
Gecen güzel olsun.
Soran+1 yılDerim bencilsin çünkü iyi uykular merak etme şu an giremem hisselerine alfas dan çıktım sdttr girdim düştü oda mecbur bekleyecem kontür gesan hktm astor ASELSAN ve daha bir sürü daha hissem var çoğu eksi şu an uyu hadi rüyanda battığını gör 😅
- +1 yıl
İçlerinden Astor iyi ve bugün bıst30'a geçti.
Bencil diyor hala ya yuh yani. 😃
Şimdi çıkamazsın o hisseelerden diyeceğim olmayacak. 😁
Benim lotlarım okunmuştur. 🤪
Teşekkürler...
Soran+1 yılNeyse ben günlükçü değilim uzun vade bakalım belki ben milyoner olurum 😅 bu sefer de ben seni tanımayacağım hıh 😒😒 iyi geceler bencil bey 👻👻
- +1 yıl
Aman tanıma... 😃
Neyse söylediğim hisselerden bugün tavana yakın çıktım. 😁
İdeasım tavan da bak biraz da gözlerin hisse görsün. 🤪
Soran+1 yılNeyse her gün biraz daha tabana yaklaşıyorsun az kaldı 😅her gün eksiye giden hisselerin var
- +1 yıl
Yarın olsun sonrasını göreceğiz. Ben maliyet düşürürüm. Düşmesi bir şey değiştirmez. Çoğunda aşağıda alımım zaten. Bir Pardus ile uğraşıyorum. 😁
Soran+1 yılDaha çok uğraşacaksın benim gibi Allah’ın sevdiği bir kula bencillik yaptığın için ama üzülme tamam mı kötü günler geride kaldı daha kötü günler seni bekliyor 😅
- +1 yıl
Sen kendine hisselerine bak. 😁 Ben bencil değilim. 😏 Yok yarın ak kara belli olacak. Bana bir şey olmaz. Destekçim çok benim orada. 😃
Soran+1 yılSeninkilere de bakıyorum 😅 diyorum söylediği bütün hisseler eksi kapadı 😅iyi ki girmemişim diye şükürler ediyorum benimkilerin geleceği parlak 🔆 Takip listemi çoğalttım bakıp bakıp keyifleniyorum beter oldu diyorum 😎😎
Soran+1 yılYarın ola hayrola muhtemel 25 olacak gibi bayram üstü diye alfasdan çıktım duramadım sdtr girdim eksi gitti neyseki alfas 284 maliyetti 437 den çıktım bir gün beklesem 450 şerden çıkacaktım nasip kısmet hersey
- +1 yıl
Sdtr ve Astor beğendiğim hisselerdir. İdeas diyoruz o kadar. 😁 Bayram haftası nakite geçiyor millet ve bugün faiz kararı işte bakalım. Saat iki de ak kara belli olacak. Tedbiri aldım beklettiğim şeyler var. Bombalama başlayacak. 😃💯
Günaydın... teşekkürler eig için.
Soran+1 yılNe demek okadar hisse paylaştın hepsine kendi hisselerimmiş gibi bakıyorum ama girmedim senle ortak olmamak için 😅 bakalım şu faiz belli olsun ama bayram üstü nakite dönen çok oluyor beklentim yok açıkçası
- +1 yıl
Beklenti altı faiz her şeyi uçurdu. Öyle biraz nakite dönüş oldu. Yine iyiydi borsa bugün ve faize tepki vermedi. Anlık izlmemedeydim. Döviz bir lira arttı bir saat içinde. Yabancı borsama yaradı o da. Bayram somrası iyi şeyler olacak borsada. Dövize odaklı şirketler ikinci dönem karları iyi gelecek gibi bakalım. Asşında bu bir açıklama gerektirir de son altı yıl için neyse diyorum.
Benim hisselerin iyidir. 😁💯
Soran+1 yıl😀😀ben de diyordum nerede kaldı neyseki yorumlarınızdan mahrum bırakmadınız gördüm hisselerini pek iç açıcı değildi ama idare ederdi bende bugün alfasta al sat yaptım cw enerjidede aynı şekilde sdt çıkamıyorum zaten ama gün iyi geçti benim yinede artık alırsam da bayram öncesi son gün alırım
- +1 yıl
Günaydın... benim sevdiğim sohbetler olunca sohbeti uzatırım uzattıkça yani. 😃 Niye 27 de garda da dedim oda 37 ye gitti almadın. Az almıştım oradan sonra yine ideasa daldım kafa göz. 😁 Bu aralar yorgunum felaket çalışıyorum üstüne. 😏 Bir de Vertu'ya bak. Oda güzel şirket. Otuz iki tane kendine bağlı şirketi var ve pamel de onun.
Soran+1 yılGünaydın haha değerli yorumlarınızı merakla bekliyorum ya benim takıldığım bi hisse var cante izliyorum hala girip girmeme konusunda kararsız kaldım garfa almadım sen ordasındır ortak oluruz diye 😅 25 seviyelerine düşerse girebilirim şu an girmem zaten bide muhtemel bugün nakitte kalırım gibi dayanabilirsem tabi
Soran+1 yılHa birde Hayırlı cumalar 😀😀
- +1 yıl
Cante güzel firma uzun vade de güzel getirir ve iyi düşmüş. Ben nakitte duramam. Bugün bir de vertu aldım. 😃 İyi çıkış yakaladı oda. Bir güzel kap gelmişti. Bugün yapraktan gir çık yaptım. Baktım hacim yapıyor iyi gitti. Burcaya tekrar gir çık yapacaktım da salı günü ceza yedi aldığın gün satmıyorsun. 😁💯 Garfa da tabi varım 27 liradan. 🤪 Hayırlı cumalar... futbolun forveti gibiydim bu hafta. 😃
Soran+1 yılYa yaprak bugün nasıl bi anda tavAn yaptı ben nakitte kaldım 18.10 da gireyim alfasa dedim kabul etmedi anca karar verdim geç kaldım ama 😀
- +1 yıl
Bir anda öyle tavan yapar işte izlettirir. 😁 Geç kalmışsın. 😃 Bakalım bayram spnrası turizm şirketleri ne yapacak. Kapanışa yakın birine az miktarda girdim. 😎💯
Soran+1 yılİZledim valla bi anda tık diye kitledi ben nakitte kaldım bakalım pazartesi ne yaparım belli olmaz salı öğlene kadar açık diimi borsa
- +1 yıl
Yok bu hafta tam tatil olması gerek, öyle biliyorum.
Soran+1 yılEmin misin
Soran+1 yılSalı öğlene kadar açık diye biliyorum
- +1 yıl
Dokuz günlük tatil ilan edilmedi mi? 🤔
Soran+1 yılHayır valentinoooo Google’a ya z bak Borsa İstanbul, 26-27 Haziran Pazartesi ve Salı günü 13.00'a kadar açık olacak.
- +1 yıl
İyiymiş valla bende üzülüyordum. 😃 Bu haber iyi geldi. 😁
Soran+1 yılSen üzülme diye açacaklar
- +1 yıl
Tabi öyle yapacaklar. 😁 Daha Kayseri şekerim var onu swyredecektim. 💯😃
Soran+1 yılAy ben ona halka arzdan girdim bi açtı eksi 😅 artık halka arza girmiyorum normalde babama da açmıştım ondan da girerim diye baktım son halka arzlar güven vermedi bıraktım kayse ömür yer
- +1 yıl
Kutpo gibi bir atak bekliyorum bakalım. Pazartesi izlemedeyim. 😃
Soran+1 yılOndan bişey olmaz çok beklersin
- +1 yıl
Sabır benim işim zaten. 😎 😁
Soran+1 yılPeygamber olsan nafile ama yinede sen bilirsin ben 50 lira kara geçtim sattım 😅hep eksiydi
- +1 yıl
50 lira mı? 😁 O benim. Banka masrafım oluyor. 😃 Ben gelirsem ortalık toz duman olur. 😃
Soran+1 yılBen hem babamdan hem kendi hesabımdan halka arza girdim baktım hep eksi gidiyor dedim artıya geçtiği gibi satacağım sattım kurtuldum bieny vardı onu da sattım tera da sattım sonra bi tane dolandırıcı hisse vardı adını hatırlayamadığım öyle birsürü halka arzdan girdiklerimi gönderdim
Soran+1 yılBirevim gibi bişeydi sanırım daha bir sürü 😀
- +1 yıl
Gelecek varlık var. Onu takip et bakalım. Hissesini kendi topluyordu. Öyle işleri var ki adam ağa babası gibi. 😁 Halka arzlara zamansız girmişsin. Şu an dolar kazançlı hisseler gözde gibi. Ben birazda Alarkoya bakıyorum. Biraz da jantsa
- +1 yıl
Katılım evim biliyorum. Aman girme diyorum sadece. Bankalar kredi vermemek için halka arzı önüne geleni arz ediyor SPK gibi. 🤔
Soran+1 yılSende varya nerde 3 5 yılda yükselecek hisse varsa onları söylüyorsun bana kısa zamanda para kazandıranlar lazım thayo daN yeni çıktım
- +1 yıl
Hele bir iflas ve konkordatolar çoğalsın gelecek varlığı görürüz. 😃 Bizim insanımızın huyu kısa zamanda zenginlik. Tahtacılar sizden uyanık öyle yapma yok. 😃 Sabredersen kazanırsın.
Soran+1 yılBen eskiden senin gibi düşünürdüm ama artık öyle düşünmüyorum hisseye gireceğin ve çıkacağın zamanı bilmen gerekiyor yoksa yerinde sayıyorsun ben senin yanında çömezim tabi de benim düşüncem sadece 👻
- +1 yıl
Teknik analizin iyiyse, bilanço iyi okuyorsan ve ekonomi rakibin iyiyse nerede alıp nerede satacağını ve ne zaman alacağını artı olarak ne kadar alacağını sonra da ne zaman çıkacağını bilirsin. Hatta iyi kar getirecek hisse bulduğunda zarardan çıkıp o hissede daha fazla kazanacağını da. 😁 Ben de fazla beklemem ama o hisseden de istediğimi almadan çıkmam mutlaka ona geri dönerim.
Soran+1 yılEğitim şart diyosun 🤪
- +1 yıl
Her daim...🤪 Ben grafikçiyim. 😃 Kötü haber anında bildirim ve iyi haber de öyle ulaşır bana. Hangi hissede hangi gruplar var bilirim. 😁
Soran+1 yılDestekçin çoktu hatırladım şimdi 😎😎
- +1 yıl
Yani. 😁 En son samatı izlediysen görmüşsündür. 😎😎💯
Soran+1 yılYok izlemedim bilmiyorum o hisseyi neyse ben tek kişilik dev kadro devam kimse bilmiyor benim hisse senedi alıp sattığımı
- +1 yıl
Küçük yatırımcı diyorsun yani. 😁
Soran+1 yılAy beğenemedi 😒😒😒kendisi balina ya milyon dolarları var borsada
- +1 yıl
Nerede sanki o günler. 😁 Bizler minnak yatırımcıyız.
Soran+1 yılYinede kendini beğenmiş tavırların hiç hoş değil 🧐
- +1 yıl
Tahtacı olmak kendini beğenmek demek mi yani, ilginç. 🤔
Kendini beğenmişleri engelleyebilirsiniz hanımefendi.
Soran+1 yılNe olduğunuz ya da kim olduğunuzun önemi yok beyefendi önemli olan nasıl davranış sergilediğiniz ky olduğum için gösterdiğiniz tavırlarınız 😒😒
Soran+1 yılValentino sen bitcoin takip ediyor musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yıl3yildir izleyip son 8aydır içine girmiş ve son 3.5aydq yuzde 51 kazanmış biriyim..
020 Yorumla
Soran+1 yılHangi hissedesiniz
- +1 yıl
Hisse önerisi vermiyorum.
Ama atavsiyem dillenenlerden uzak dur ďmsirketleri yatirimlari kar zararlarini incele grafiklere ve hissenin pay oranina bakmak sonra secimini yapmalisin.. ben 3 5ayda belirledigim hissede belirlediğim noktada ciktim şimdi 2. Bir hisseye 4ayligina girdim. Hedefimi koydum bu sefer çita yuzde 80ler ama nasip burasi risk isidir. Belki kaybim olabilir ama analiz ve araştirmalarima guvenik yetiyor sizede tavsiyem birilerinin degil kendiniz karar vererk ilerlemeniz gerekir
Soran+1 yılBen çok anlamıyorum ama yine de girdim öneri istemedim hisseleri merak ettim kimler nerede diye
- +1 yıl
Olanda yazamaz yazanda ya hissede batti batiyordur... unutmayin hisseleri dillendirmek hisselerdeki hareketi eksi arti yone cekebilir hicbiryerde a hissesindeyim bdeyim diyenlere bakmayin ben boyle face gruplarinda takip ettiklerim oldu cok kisiyi batirdilar ben burdayim bak bu artacak bak girenler çok diyop milleti sokup kendisi kaçip sonra hisseden cuvalla yuku alip kactilar
Soran+1 yılYukarıda yazdı biri şimdi ben gidip o hisseye girmem zaten siz yazsanız ona da girecek değilim 3 yıldır borsadayım yeniyim ama ihtiyacım olan parayla girmedim hiç bi zaman
- +1 yıl
Yok hisselerdeseniz dedigin icin soyledim... kimse gercek borsaci olan kendini deşifre etmez... ben bunu ögrendim... ve bu sayede bir iki tanidik elde ettim..
Soran+1 yılNeden milyon hisse var sasa deseniz ne farkeder egeen deseniz ne farkeder gerçek borsacı kaç kötü olduğunu söylemez hisse adını söylemek nasıl bir sıkıntı anlamadım neyse saygı duyuyorum
- +1 yıl
Sasa hektaş 5yil sonranin fiyatlamas8ni yapmis ama anlamsizca bazen giden birer hisseler kotu derseniz bunlara yorum yapabilirim egeen dersen fiyati yuksek bolunmeyen ama durdukca gidebilir ama 7000lerden yarisina gerileyende riskli bir kagit.
Soran+1 yılYok ikisi de yok bende örnek verdim sadece sasacı lar dertli şu an da egeen çok yüksek girmem zaten
- +1 yıl
Halka arzlar oyuncak oldu. Ha şu an radarima takibime astor ve ahgazi aldik ama hala şupheliyim bekleyip hareketleri e gire belki birkaç ay sinra birini denerim kisa donem
Soran+1 yılHalka arz dediniz aklıma kayse geldi nasıl bir hisseyse halka arzdan eksi çıktı artık güven vermiyor halka arzlar big chf de kötü gidiyor artık girmeyeceğim
- +1 yıl
Çunkunkolay yoldan para derdine anlamsiz hisselere anlamsiz girdiler var uzun bir sure uzak durun
Soran+1 yılYok almıyorum artık zaten kayseye kadar bir çok hisseye girdim güzel gitti ama baktım herkese halka arz onayı veriliyor gayrimenkuller falan dolandırıcı olanlar neyse artık girmiyorum
- +1 yıl
Uzun donemciyseniz şiseye bakabilirsiniz cok gitmez cok dusmez azda olsa giden bir hisse saglam gibi
Soran+1 yılAlıp unutanlardanım ben şişenin düzeltme yaparsa girileceğini düşünüyorum ben daha çok enerjilerden yanayım
- +1 yıl
Gelecek icin simdilik iyi bir grup. Ins. Dilediginiz olur
Soran+1 yılİnşallah hepimiz için güzel olur terste kaldığım hisseler kadar güzel hisseleri de yakaladım acelem yok bakalım zararla çıkmam zaten beklerim
- +1 yıl
15000 kardayken 10000 zararla hisseyi twrkett8ğim oldu
- +1 yıl
Ama hepsi denyim oldu
Soran+1 yılBenim de güzel tecrübelerim oldu ama şunu anladım hisseye aşık olunmaz çıkmayı bilmek gerekiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılhisse mi sorcan. secim oncesi alsan iyiydi Şu an fiyatladi her birnkac ayda bir duzeltme olur onu bekle
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hangi hissederler onun içim benim var zaten
Cevap sahibi+1 yılok
+1 yılCW enerji, Tüpraş, Thy benim hisselerim
09 Yorumla
Soran+1 yılCw güzel gidiyor halka arzdan girdim ama daha fazla arttırmadım cuma günü güzel bir yükselişe geçti önü açık duruyor
- +1 yıl
363 lotum var cw enerjide. Cuma günü güzel kapadı. Gözüm yarında…
Soran+1 yılBen cuma okadar yükselmese alacaktım ama terste kalmak istemedim alfas dam çıktım bende cuma ama tavan kapadı sayılır
- +1 yıl
Gesana terste yakalandım. 84 maliyetle 2 aydır bekliyorum. Yüzde 35 içerdeyim. Bu da 56 bin demek. Borsada riski bölmek, doğru hisseyi doğru fiyatta doğru zamanda almak ve sabretmek gerekiyor
Soran+1 yılGesan kontur ve hktm var bende hepsi zararda 😅
- +1 yıl
Gesan bana 84 ten aldırdı sonra bekle bekle bekle. Sorun yok. Bekleriz. Tek bir lot satmam.
Soran+1 yılGesan 20 gün önce Kara geçmiştim satayım öı satmayayım mı derken inanılmaz düştü ben de bekliyorum bakalım bi tane daha belalım var yükselsin acelem yok
- +1 yıl
Bana özelden yazar mısın. Borsa bilginden istifade etmek istiyorum
Soran+1 yılAhaha abartmayalım ne bilgisi ben 3 yıldır alıyorum keşke olsa da paylaşsam 😅
+1 yılbir kısım birikimim borsada var evet
07 Yorumla
Soran+1 yılHangi hisse
- +1 yıl
Hisse önerisi vermem. kazanç kayıp kişinin kendi seçimi..
Ama ihracaatı yüksek olan hisseler almanızı öneririm
birde halka arzlara girip biraz kazanabilirsiniz.. son halka arzlar iyi kayseri ile bieny ye göre :)
Soran+1 yılBen hisse önerisi istemedim hangi hissedesiniz diye sordum kayse lanet hisse çıktım ondan 50 lira karla eksi açmıştı bieny de var ama bişey kazandırmıyor
- +1 yıl
bieny uzun vadede kazandırır ama kısa vadeli değil kayseri kazandırmaz üçbeşe baklarak çıktı herkes :) zaten..
hisselerimi söylemiyorum baya uzun araştırma sonrası aldımm..
Soran+1 yılÇok saçma bi tane daha var yukarda söylemem diyen sanki ne oluyorsa söyleyince neyse saçma ama saygı duyuyorum
- +1 yıl
uzun süre emek verdim araştırdım baktım inceledim.. kimsenin önerisini dinlemeden risk edindim aldığım için
borsa ben şu hissedeyim diyebileceğiniz bir mecra değil bana göre
Soran+1 yılNeden olmasın Hisse forumlarını Kullanıyorsanız orada çıkarken de girince de söylüyor herkes çok güzel bilgi paylaşımı ve analizler oluyor ayrıca İnstagram da ve telegram da da analiz yapıp paylaşım yapanlar var bu yüzden saçma buldum tek başınıza hisseyi yükleyemeyeceksiniz sonuçta yükselmesi için de bi talep olması gerekiyor neyse artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılKripto ile ilgileniyorum
07 Yorumla- +1 yıl
hala kazandiriyo mu
Cevap sahibi+1 yıl@hastalavistaaaaa şu anda ayı piyasasında eğer doğru projelere yatırım yaparsan boğada güzel paralar kazanırsın
- +1 yıl
2 yıldır boğa yok gibi
Cevap sahibi+1 yıl@hastalavistaaaaa evet 2 yıldır ayıda ama sonsuza kadar ayıda olacak diye bir şey yok elbet boğa gelecek bir yerde yani bu piyasaya döngü ile oluyor ayıda alırsın boğada satarsın
- +1 yıl
yani önceden öyleydi ama şu an hiç boğaya gececgine inanmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@hastalavistaaaaa ben inanıyorum çünkü gelecek kripto parada
- +1 yıl
bana bi furya gibi geldi. aynı metaverse , nft gibi. ilk başta senin dediğin gibi düşünüyorum ama desteklenmiuor gibiler ve manipüle ediliyor
+1 yılEvet nasıl yardımcı olabilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi kağıt var
Para & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı. Var.
04 Yorumla
Soran+1 yılHangi hissedesiniz
Soran+1 yılİş bankası güzel gidiyordu diye kalmış aklımda
Evet
013 Yorumla
Soran+1 yılHAngi hisse
Soran+1 yılHepsinde var mı
Soran+1 yılAnlıyo musunuz peki yoksa bilinçsiz yatırımcı. mı
Soran+1 yılGüzel bilindik hisseler spek değil en azından
Soran+1 yılDaha güvenilir ama tabiki garantisi yok yine de temkinli olmak lazım bide bi laf var ya hisseye aşık olmayacaksın çıkacağım yeri bileceksin
Soran+1 yılGeçen bayram üstü hisseler çok düştü bu bayram bakalım ne olacak faiz arttırımı da geliyo
Soran+1 yılBakalım hayırlısı inşallah güzel bir hafta olur
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat