Para & Ekonomi İcralık oldum, ne yapmalıyım? hinhimhimhim Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İcralık oldum bu işten anlayan var mı yardımcı olucak hiç bı bilgim yok Güncellemeler+1 yıl Fazla bu mikttar değil 8500 ama işte işten çıkarıldım o bu daha başka borçlar onları ödüyorum elde kalmadı İcralık oldum, ne yapmalıyım? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheMightyOne Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl nereye borçlandın 0 2 Yorumla hinhimhimhim +1 yıl Deniz banka zor günler yaşadım her şey üst üste geldi hattım kapandı ailevi sorunlar ödeyemedim borcun bı kısmını çevreden toplayabildim ailemde bilmiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum Yorumla TheMightyOne +1 yıl icra kağıdı eve eninde sonunda gelecek. Bankaysa hacize gelirler diye düşünüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
nereye borçlandın
Deniz banka zor günler yaşadım her şey üst üste geldi hattım kapandı ailevi sorunlar ödeyemedim borcun bı kısmını çevreden toplayabildim ailemde bilmiyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
icra kağıdı eve eninde sonunda gelecek. Bankaysa hacize gelirler diye düşünüyorum