Para & Ekonomi Bu devirde yurt dışı tatiline çıkanlar zengin mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor bir uçak bileti en az 10bn tl Güncellemeler+1 yıl sizin var mı tatil planınız Güncellemeler+1 yıl sizin durumlar nasıl Bu devirde yurt dışı tatiline çıkanlar zengin mi? Cevapla Tatil Soruları Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sen fakirsin ülkede zenginler de var. Mesela dolarla para kazanan birisi için 10 bin tl leblebi çerez parası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sen nasılsn mesela? Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Ben dar gelirli vatandaşım Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Şimdi ortalama bir Avrupa tatili için 1 haftalık tatil masrafına çok güzel. 40-50 m² bir kulübe yapar köye giderim. Hemde canım her istediğinde giderim 0 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Türkiyede tatile çıkmak da pahalı biraz daha para bitiktirip yurtdışında gezmek daha güzel olur 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Zengin denmese bile tutumlu denilebilir. Her mevsim dolabını baştan düzeceğine insan gayet de gezebilir 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Evlenmeyi yurt dışı tatiline çıkın. Atalarınızın miraslarını ziyaret edin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yurtdışında ataların mirası nere ola ki 😀 mesela paris Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 880 cevap paylaştı. Maddi durumunun iyi olduğu kesin ama nereye gittiğine göre değişir belki de iyi bir indirim avcısıdır 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ne zengini kardeşim. Millet 36 ay vade ile kredi çekip gidiyor tatile 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ahaha değer mi ya borca girmeye. Yorumla Pipetpipet +1 yıl Nabsın, karı dırdırını kesecekse değiyor demekki 🤣 Yorumla
Canerkoo Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çıkıyorum ama ben zengin değilim ülke çok fakir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nerelere ne kadar para harcyorsun Yorumla Canerkoo +1 yıl İngiltere'ye giderim iki ayda bir ve işim yüzünden çok fazla geziyorum ama ben zaten dolar kazanıyorum. Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yioo bazı yerlerde tatil yurtiçi tatilden daha ucuza geliyo 0 0 Yorumla
DengeSiz_mişim Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Ülkenin yarısı gidiyor demek biz diğer yarısında kalıyoruz :) 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. 20 bin tl hersey dahil otele verebilen kisilerle yurt disina gidenler ayni zengimlikte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 20 bin gidiş dönüş uçak parası bile zor ediyor Yorumla
irina_kostadinovska Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ekonomimiz maalesef yurt dışını zorlar. O yüzden bence zengin isi 0 0 Yorumla
sametjsyh Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Evt hindistan olma yolunda gidiyoruz orta sinif diye bisi kalmadi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bayramda gidiyordum aslında ama vizeden ret yedim sırf şu vize krizi yüzünden 🥺 0 4 Yorumla Soran +1 yıl aa hangi ülke Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çekya :( Yorumla Soran +1 yıl yuh. allahın çekyası da mı vize vermiyor. gerekçeleri neymiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inan o kadar saçma ki, 4-5 tane maddeden reddetmişler ve önceden birsürü vizem olmasına rağmen Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Millet şehir dışına çıkmıyor 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bir antalya bir muğla? 😀 Yorumla Nawdeniz +1 yıl Bene na 😂https://youtu.be/0_dXhUT2I3Q Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Maddi olarak evet ama parasız gezenlerde gördüm. 0 0 Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl şehir dışı tatiline bile çıkmadım memleket hariç 0 0 Yorumla
İlkan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 78% +1 yıl Yüzde 90'ı kredi çekip kaçıp gidiyor ya 😂 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zengin mi değil bence ucuz turlar vs kullanan çok 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 433 cevap paylaştı. Zengin 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı. Aa zenginmişiz dksjs 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Zengin evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sen fakirsin ülkede zenginler de var. Mesela dolarla para kazanan birisi için 10 bin tl leblebi çerez parası
sen nasılsn mesela?
Ben dar gelirli vatandaşım
Şimdi ortalama bir Avrupa tatili için 1 haftalık tatil masrafına çok güzel. 40-50 m² bir kulübe yapar köye giderim. Hemde canım her istediğinde giderim
Türkiyede tatile çıkmak da pahalı biraz daha para bitiktirip yurtdışında gezmek daha güzel olur
Zengin denmese bile tutumlu denilebilir. Her mevsim dolabını baştan düzeceğine insan gayet de gezebilir
Evlenmeyi yurt dışı tatiline çıkın. Atalarınızın miraslarını ziyaret edin.
yurtdışında ataların mirası nere ola ki 😀 mesela paris
Maddi durumunun iyi olduğu kesin ama nereye gittiğine göre değişir belki de iyi bir indirim avcısıdır
Ne zengini kardeşim. Millet 36 ay vade ile kredi çekip gidiyor tatile 😅
ahaha değer mi ya borca girmeye.
Nabsın, karı dırdırını kesecekse değiyor demekki 🤣
Çıkıyorum ama ben zengin değilim ülke çok fakir
nerelere ne kadar para harcyorsun
İngiltere'ye giderim iki ayda bir ve işim yüzünden çok fazla geziyorum ama ben zaten dolar kazanıyorum.
Yioo bazı yerlerde tatil yurtiçi tatilden daha ucuza geliyo
Ülkenin yarısı gidiyor demek biz diğer yarısında kalıyoruz :)
20 bin tl hersey dahil otele verebilen kisilerle yurt disina gidenler ayni zengimlikte
20 bin gidiş dönüş uçak parası bile zor ediyor
Ekonomimiz maalesef yurt dışını zorlar. O yüzden bence zengin isi
Yurt dışı hayal şimdilik
Evt hindistan olma yolunda gidiyoruz orta sinif diye bisi kalmadi
bayramda gidiyordum aslında ama vizeden ret yedim sırf şu vize krizi yüzünden 🥺
aa hangi ülke
çekya :(
yuh. allahın çekyası da mı vize vermiyor. gerekçeleri neymiş
inan o kadar saçma ki, 4-5 tane maddeden reddetmişler ve önceden birsürü vizem olmasına rağmen
Millet şehir dışına çıkmıyor 😂
bir antalya bir muğla? 😀
Bene na 😂
https://youtu.be/0_dXhUT2I3Q
Maddi olarak evet ama parasız gezenlerde gördüm.
şehir dışı tatiline bile çıkmadım memleket hariç
Yüzde 90'ı kredi çekip kaçıp gidiyor ya 😂
Zengin mi değil bence ucuz turlar vs kullanan çok
Para olmadan gidilmez tabiki...
Tabi ki zengin
bazi yerler yurt icinden daha ucuZ
Zengin olmasa çikamaz
Bence evet
Evet
evet
Yok ya zenginlikle alakası yok bence
Zengin