Mehmet Şimşek?
Evet, Ekonomiyi düzeltir
Hayır, işi çokk zor battı balık yan gider
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mehmet Şimşek?
savunma sanaii durdurulacak
elde kalan varsa devlet kurumlari ozellesip topraklar satilacak
herseye maksimum zam gelip halkin sirtina binilecek
yuksek faizlerle zengin servetini katlayip halk fakirlesecek
evet o zaman dovuz sabit kalicak :) dusmeyecek :)
klasik akepenin dis gucler deyip onlardan para dilendigi donem :)
Ben düzelme bekliyorum. MB faiz kararı açıklamasında faiz arttırımına gidileceğini ve doların düşüşünü tetikleyeceğini düşünüyorum.
Bazı projelerini gördüm ve düşeceğine inanıyorum.
Doğal gaz ve petrol satışları da başladığında zaten ithalat düşecek ihracatta yapılacaktır.
Düzeltmez kasa boş, Arap ülkelerinden gelen sıcak para ile dayanıyorlar tabi Araplar bu parayı bedavadan vermiyor karşılığında neleri satıyorlar tahmin et. Ama Mehmet Şimşek damat çokomelden ve gözleri ışıldayan nebatiden daya iyi orası kesin
Cevap
7Cevap
Hayır düşürüremez ayrıca düşse bile fiyatlar düşmez
Yukarıdaki Anketide cevaplarsanız sevinirim 🙏🏻
Merkez bankasına atanan kadın olsun Mehmet Şimşek olsun yeterli donanıma sahip insanlar ama Erdoğan onların işlerine müdahale ederse olmaz iş
Konu politika değil konu politikadaki hırsızlar. İçimiz dışımız hırsız doldu.
Türkiyede türkten çok sudiler, Suriyeliler, afganlar, pakistanlılar, özbekler, oydu şuydu ekonomi düzelse ne yazar ülkeni toprağını sattın bu saatten sonra zor sokakta biriniz tacize ya da tecavüze uğrayıp bıçaklanırsanız kader diycem artık meee
İşte bugüne kadar Kürtler ülkeyi bölecek diye korkutulup uyutuldunuz, sırf Kürtler Kılıçdaroğlu'na oy veridiler diye sözde yerli ve milli olduklarını söyleyen kıt zekalılar yüzünden Türkiye diye bir ülke kalmayacak, birinci dünya savaşında işgal devletlerinin yapamadığını halkın belli bir kesimi kendi elleriyle başardı ülkeyi yabancılara peşkeş çekenlere destek verdiler
rahat bırakılırsa belki
Dünya düzelmeden ülkenin düzelmez
Sorun tepedeki
İnşallah düzeltir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?