Merhabalar. Instagram üzerinden fal ve tarot bakımı yapıyorum. Her gün hesabıma 25, 50,100 tl olmak üzere en az 6 kez eft geliyor. 1 adette yurt dışından aldığım swift oldu. 2 hafta da toplam 2.500 tl kazandım. Banka hesabımın incelemeye alınmasına sebep olur mu ne zaman hesabıma gelen paralar sorun oluşturur?
Sorun olmaması için başka bir bankadan daha hesap açıp o hesaba mi ücret attirmaliyim arada?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İslam'a göre haram olması dışında sorun yok sanırım
Tamamdir :)
Ya bende yapmak istiyorum tarot ve kahve fallarım hiç sekmez hep doğru çıkar uzun bir süredir bakıyorum ama hesap açma konularında iyi değilim sen nasıl hesabını geliştirdin
Yasa dışı bir şey mi var fal bakmakta
Bilmiyorum ki
Aslında genel anlamda astrolojik danışmanlık yapıyorum tarot eğitimi de aldım daha önce
O zaman sıkıntı yok
Açıklama kısmını boş bıraktır bir sıkıntı olmaz
Aşırı yüklü gelir ise olur
Ya 20 yaşındayım herhangi bir işte falan da çalışmıyorum annem dedi bisi olursa kitaplarımı satıyorum dersin 2. elden bisi olmaz dedi bende korktum Bi arkadaşım parana el koyarlar falan diyince. d
Önerim farklı bankadan 3 hesap ac gelen eftleri 3 e bol haftada 1 hesaba 3000 gireceğine 3 hesaba 1000 girmiş olur
Aynen dediğin gibi yapacağım bir tane de garantiden hesap açarım ikisine ayrı ayrı attırırım. Bir kişiye derim ing at diğerine derim is bankasına at
Aynen öyle paparada olsa güvenilir değil zaten 2 3 hesap işini çözer zaten
Aynen dediğin gibi yapacağım ne olur ne olmaz böylece önlem almış olurum
Peki iyi günler dilerim hayırlı kazançlar
Teşekkür ediyorum size de
Rica ederim 👋👋
papara kullan? ya da param? sorun olmaz.
Ya herkes papara para atamiyor ve papara kullanmıyor. İkinci bir banka hesabı daha açsam sorun hallolmaz mi mesela bir kısım ingye bir kısım is bankasina para attırsam diyorum 2 ayrı banka nasil ikisi için de tespit yapılacak ki
hmmm
Ne zalaklar var dünyada 😄
Niye?
Sizin gibilere para kaptıran eşşektir ondan
Haha. Komiksin.
İnsanlar daha durumu anlatmadan tüm geçmişlerini ve hayatlarını biliyorum. Bugüne kadar gelecekte olacagini soyleyip yanıldığım tek bir olay bile olmadı. Bence hafife alma :) . Bana verilen para az bile. Çünkü asla yanılmam.
Yaw he bende Noel babayım
Sen öyle san. Yeri geliyor 3 saat emek veriyorum insanlara. İnan inanma, ama çıkmayan bir yorumum asla yok.
Hadi yap benim hakkımda yorum tutturamazsan...
Tamam gel yapayım.
Mesaj attım yaz oraya çakal seni haha
Çakal sensin :)
Hiçbiri şey olmaz ,
Yani hesabımdaki parayı cekmeme gerek yok diyosun
Yok , rahat ol, çok değil o para, banada fal bak ☺️
Tamamdır
bizde baktiralim ama sanalda sevmiyorum yer neresi
Hiç bir şey olmaz
Ay iyi bari sonuçta gelen para max 200 Bi kişiden. Hani günlük kazancım da maksimum 500 oluyor