Hesabima yanlis miktarda para yatmis ne yapabilirim?

Arkadaslar ben taseron bir firmada calisoyordum 5 hafta calisip ciktim cunku maasim yatmamisti daha sonra asgarisi yatti elden kismi bklyrdm gecen gorevli yetkiliye soyledik muhasebeye bildirecegini soyledi daha sonra sirketin ana merkezinden hesabima iki kere havale olarak asgari ucret yatmis cok sasirdim kalan param ne kadar bilmiyorum ama maasi alana kadar cok sikayette bulundum hatta labali olduklari icin onlari sikayet edecegimi soyledim anlayacaginiz baya soguk ruzgarlar esti aramizda... ne yapmam gerekiyor bu durumda? Muhasebe bir yanliklik uapmis olabilir zannimca. Fakat muhasebe girisimi yanlis yapmis olablrler dolayisiyla parayi dogru yatrdklarni dsunuyorlardr. isten cikisim ani oldu. zaten telefonlarmada cevap vermiyorlar... anlayacagnz param icerde kaldi yaklasik en fazla 400 covarnsa az da olsa hakkimdir. Onu cekmeyi dsnmyrm basma bela alabilirim diye. Neyapmam gerekiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada parsyi yalayip yutma gibi bir cabam yok yazdiklarimdan bu anlasilmasin. Yanlis islem ypmak istemiyorm hakka girmis olmayalim
Hesabima yanlis miktarda para yatmis ne yapabilirim?