Ulkede onune gecilmeyen ve surekli artan fiyatlar konusunda ne dusunuyorsunuz yani ne yapilmaya calisiliyor amac ne neden bu fiyatlar dusmuyor sonumuz nereye gidiyor..
Sürekli artan fiyatlar konusunda ne düşünüyorsunuz?
Hayir aklim almadigi madem durum bu kadar kotu etrafima bakiyorum cevremde herkes fiyakali kimse birseyden kusur kalmiyor giyinip suslenip geziyorlar etraf luks arabadan gecilmiyor kafeler dolu madem durum bu kadar kotu
Alttaki yorumdaki gerikafalı yobazda dua edin sabır edin işte bu beyinsizler yüzünden ülke gelişmiyor çünkü üretim yok dolara dışa bağlı ülkeyiz tabi ekonomi artar ikincisi onlarda işte kredi çekiyorlar bir şey yapıyorlar sonra borca girince ağlıyorlar. OHHHH Çok iyi oldu diyorum oy verenler düşünsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Biraz sabır biraz dua biraz nas biraz niyaz kardeş.
Sabir edilecek durummu kaldi hergecen gun kotuye gidiyoruz
Anlayana.
Birazda siz anlayin
Benlik problem yok evet basan düşünsün banane.
Ekonomi çok kötü
Oyle boyle degil berbat
hiç düşünme kank manyak olarsın
Çok kötü durum
Hayir aklim almadigi madem durum bu kadar kotu etrafima bakiyorum cevremde herkes fiyakali kimse birseyden kusur kalmiyor giyinip suslenip geziyorlar etraf luks arabadan gecilmiyor kafeler dolu madem durum bu kadar kotu
Alttaki yorumdaki gerikafalı yobazda dua edin sabır edin işte bu beyinsizler yüzünden ülke gelişmiyor çünkü üretim yok dolara dışa bağlı ülkeyiz tabi ekonomi artar ikincisi onlarda işte kredi çekiyorlar bir şey yapıyorlar sonra borca girince ağlıyorlar. OHHHH Çok iyi oldu diyorum oy verenler düşünsün
Sonun Venezuella
Normal degil mi