Para & Ekonomi Günde kaç ₺ harcarsınız? Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 750+ ₺ çileye selam olsun 🤩🤩 Günde kaç ₺ harcarsınız? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 32 5 ay Değişiyo günü gününe tutmuyo bazen 200-300 bazen 2000-3000 1 38 Yorumla Leilaaayy 5 ay nesin sen para babası mı :/ Yorumla HardFastFierY 5 ay Hani derler ye eşek gibi çalış bey gibi ye diye onu yapıyorum Yorumla Leilaaayy 5 ay Öğrencilikten terfi edebilirsem bi direkt hanım gibi yemeye geçeceğim 😂😂 Yorumla HardFastFierY 5 ay Valla öğrencilik yıllarının kıymetini bil ben çok özledim üniversite zamanlarımı. Umarım dilediğin gibi bir hayat sürersin Yorumla Leilaaayy 5 ay İstanbul da okumak sürünmektir.. Çok teşekkür ederimm sen de umarım Yorumla Okan_Akarsu1992 5 ay Ne zırıltı yapıp duruyorsunuz şekerler ileti gelip duruyor Yorumla HardFastFierY 5 ay Ben aptallık ettim İstanbul'da okumadım zaten ıspartada aynı parayı harcadım Yorumla Okan_Akarsu1992 5 ay İstanbul gibi bir şehir var iken Isparta ne alâka yaw Yorumla HardFastFierY 5 ay Bi uzaklaşayım herkesten dedim halt ettim gittim orada 1 ev parası harcadım geri geldim İstanbul'da özelde okusam daha iyiydi ama işte bi nefes alayım dedim pişman oldum 😂 Yorumla Leilaaayy 5 ay bo. k mu var sanki burada İstanbul miss Yorumla Leilaaayy 5 ay noo Isparta mis yanlışş Yorumla HardFastFierY 5 ay Milletin kara geceleri var benimse ıspartada kara yıllarım 😂😂 Yorumla Leilaaayy 5 ay kara gecelerin de mi olsun ne denir ki buna zncmcöcöcz Yorumla HardFastFierY 5 ay Daha benim yaşayacak olduğum bi kara gecem kalmadı şükürler olsun Yorumla Leilaaayy 5 ay Kara gece ne ki? Yorumla Okan_Akarsu1992 5 ay Özelden yazışın yaw ileti gelip duruyor Yorumla Leilaaayy 5 ay kapatabilirsin bildirimleri sxabbnxs Allah Allahhh Yorumla HardFastFierY 5 ay Kara gece yani kötü gün manasında Yorumla Okan_Akarsu1992 5 ay Sen kimin evinden kimi kovuyorsun yaa Yorumla Leilaaayy 5 ay haa anladıımm Yorumla Leilaaayy 5 ay estağfurullah Okan abiii :( Yorumla HardFastFierY 5 ay Bi kavga edinde bi sigara yakıp izleyeyim sizi 😂😂 Yorumla Okan_Akarsu1992 5 ay Öp elimi barışalım torunum Yorumla Okan_Akarsu1992 5 ay Kadına Kalkan eller kırılsın Yorumla Leilaaayy 5 ay benim elim daha bi öpülesi , kararını gözden geçir derimm Yorumla Leilaaayy 5 ay helall beee Yorumla HardFastFierY 5 ay Oldu o zaman sizlere bol şans 😂 Yorumla Okan_Akarsu1992 5 ay O zaman başıma koymadan öper yatağa geçelim derim 😈 Yorumla HardFastFierY 5 ay Kadına el kalkmasın zaten başım beladan kurtulmuyo Yorumla Leilaaayy 5 ay zaten adamlığın Galatasaray formasından belliydiii Yorumla HardFastFierY 5 ay Hayvan mısın olum o nasıl tabir ayı Yorumla Leilaaayy 5 ay çüş ya Yorumla Okan_Akarsu1992 5 ay Bazı durumlarda hızlı olmak lazım nickinde de fast var öğren öğren bunları Yorumla Leilaaayy 5 ay ne belasııı zaten kalkmasıınn Yorumla HardFastFierY 5 ay Okan boş boş konuşma anan bacın yok galiba benim asabımı bozma Yorumla HardFastFierY 5 ay Neyse ben gidiyorum istenmeyen olaylar yaşansın istemiyorum kan beymime sıçramış durumda Yorumla Okan_Akarsu1992 5 ay Güle güle Yorumla Leilaaayy 5 ay boş ver abi böylesini, tamam. teşekkür ederim Yorumla
Behavaha Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% 5 ay Ihtiyaca göre harcama yapıyorum. Onun dışında herhangi bir harcama yapmıyorum. 1 0 Yorumla
Ellanie_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% 5 ay harcamıyorum. 4000 bin lira yemek kartı var, ev işten. 1 0 Yorumla
tetra_yuki Takip Et Xper 4 Yaş: 20 5 ay tl çevirisi ne oluyo bilmiyorum ama genelde 20 ile 40 euro arasında harcıyorum 1 0 Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 5 ay 1 kuruş bile harcamıyorum. 1 2 Yorumla greenrachel 5 ay Nasıl yaşıyorsunuz o zaman? İhtiyaçlarınızı başkasına mı aldırıyorsunuz ekmek elden su gölden? Yorumla Matmazellz 5 ay Baba evindeyim canım ben. Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 5 ay Para & Ekonomi konusunda 6,7b cevap paylaştı. değişiyor duruma göre 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 60% 5 ay Para & Ekonomi konusunda 406 cevap paylaştı. gönlük ortalama 1000 tl her şey dahil 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Para & Ekonomi konusunda 731 cevap paylaştı. 9,5 lira + 2 çokomel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Değişiyo günü gününe tutmuyo bazen 200-300 bazen 2000-3000
nesin sen para babası mı :/
Hani derler ye eşek gibi çalış bey gibi ye diye onu yapıyorum
Öğrencilikten terfi edebilirsem bi direkt hanım gibi yemeye geçeceğim 😂😂
Valla öğrencilik yıllarının kıymetini bil ben çok özledim üniversite zamanlarımı. Umarım dilediğin gibi bir hayat sürersin
İstanbul da okumak sürünmektir.. Çok teşekkür ederimm sen de umarım
Ne zırıltı yapıp duruyorsunuz şekerler ileti gelip duruyor
Ben aptallık ettim İstanbul'da okumadım zaten ıspartada aynı parayı harcadım
İstanbul gibi bir şehir var iken Isparta ne alâka yaw
Bi uzaklaşayım herkesten dedim halt ettim gittim orada 1 ev parası harcadım geri geldim İstanbul'da özelde okusam daha iyiydi ama işte bi nefes alayım dedim pişman oldum 😂
bo. k mu var sanki burada İstanbul miss
noo Isparta mis yanlışş
Milletin kara geceleri var benimse ıspartada kara yıllarım 😂😂
kara gecelerin de mi olsun ne denir ki buna zncmcöcöcz
Daha benim yaşayacak olduğum bi kara gecem kalmadı şükürler olsun
Kara gece ne ki?
Özelden yazışın yaw ileti gelip duruyor
kapatabilirsin bildirimleri sxabbnxs Allah Allahhh
Kara gece yani kötü gün manasında
Sen kimin evinden kimi kovuyorsun yaa
haa anladıımm
estağfurullah Okan abiii :(
Bi kavga edinde bi sigara yakıp izleyeyim sizi 😂😂
Öp elimi barışalım torunum
Kadına Kalkan eller kırılsın
benim elim daha bi öpülesi , kararını gözden geçir derimm
helall beee
Oldu o zaman sizlere bol şans 😂
O zaman başıma koymadan öper yatağa geçelim derim 😈
Kadına el kalkmasın zaten başım beladan kurtulmuyo
zaten adamlığın Galatasaray formasından belliydiii
Hayvan mısın olum o nasıl tabir ayı
çüş ya
Bazı durumlarda hızlı olmak lazım nickinde de fast var öğren öğren bunları
ne belasııı zaten kalkmasıınn
Okan boş boş konuşma anan bacın yok galiba benim asabımı bozma
Neyse ben gidiyorum istenmeyen olaylar yaşansın istemiyorum kan beymime sıçramış durumda
Güle güle
boş ver abi böylesini, tamam. teşekkür ederim
Ihtiyaca göre harcama yapıyorum. Onun dışında herhangi bir harcama yapmıyorum.
harcamıyorum. 4000 bin lira yemek kartı var, ev işten.
tl çevirisi ne oluyo bilmiyorum ama genelde 20 ile 40 euro arasında harcıyorum
Su an 0 hic harcamam
Ahaha tl kullanmıyorum
1 kuruş bile harcamıyorum.
Nasıl yaşıyorsunuz o zaman? İhtiyaçlarınızı başkasına mı aldırıyorsunuz ekmek elden su gölden?
Baba evindeyim canım ben.
Değişir dün 32500tl harcadım 😄
değişiyor duruma göre
gönlük ortalama 1000 tl her şey dahil
9,5 lira + 2 çokomel