1 gunde kac lira harciyorsunuz. mesela neye para harciyorsunuz?
Bir günde kaç lira harcarsınız?

Hafta sonunu hiç sorma :)
Hafta içi;
Kahvaltı: 6 TL
Sigara : 8 TL
Öğle Yemeği : 12 TL
Akşam Yemeği : 15 TL
Abur Cubur : 5 TL
Ivır Zıvır : 10 TL
Toplamda: 56 TL gibi gözüksede inanma. Her zama daha fazla harcıyorum ama ne alıyorum bilmiyorum :)
www.kizlarsoruyor.com/.../q2326216-son-1-haftalik-harcamalariniz-ne-kadar
2 dk da 20 cevap gelmiş anasını s*kiyim böyle sitenin ben gidiyorum
A kizma ama
günde 500 lira harcıyorum 100 lira günlük bakımıma 300 lira alışveriş 100 lira yemek Doktor Olmanın Faydaları
Seni zengin kiz :)
aylık 20 milyar maaş ya napcam mecbur yiycem ;)))
evt sende okusaydın sende olurdun
O kadar sogukki cikipta para bile harcayamiyorum :)
Cevap
71Cevap
Sadece karnımı doyurmaya harcıyorsam 20 lira civarı harcarım. Yemek dışında şeyler yiyip içiyorsam 30-40 olabiliyor. Direkt eğlence falan olacaksa 100e kadar dayanır. Yılbaşı vs. gibi özel etkinlik günlerinde 200-300 arası.
aylık kişisel harcamalarım 4500 ila 6000 arasında değişiyor... büyük kısmı kıyafetler ve seyahatlere gidiyor. @sedefsedeff :) kainatı gezdim gördüm. böyle bir güzelliği görmedim :)
Bak sen suna zengin seni :)
ne yapalım, herkes doğarken eşit doğmuyo. ben şanslı doğmuşum :D
değişiyo ya eğer evde yemek yaparsam 5 10 lira arası eğer yapmazsam 30 lirayı geçiyo bunlar tabi sırf yediğim şeylerin hesabı.
haftasonları iddaa ve alkole :D onun dışında kendime bişeyler alıyorum... sonrasında eve falan işte :D
Ayda 10 gün işe gidiyorum iki araç değiştiriyorum 3.5 tl dönüşü de aynı 3.5 ayda 70 lira kafam eser dışarıda yemek yerim minumum 20tl*10 arada alışveriş 300-400 arası eve mutfak malzemesi 150 yeterli sanırım :-)
"yea ben çok masrafsızım iki üç bin tl cik harcıyorum günde"
diyenler çıkacaktır. aldırmayın, önüne ekmek atıp kaçın.
Cebimde ne varsa bitiririm. nereye gidiyor bende anlamam
yok 2.000-3.000 millet ne atıyor be.. günde 300 harcayan arkadaş merkez bankası babanın malı mı sormak isterim:)
:))
Belkide dogrudur :)
Bazen hiç harcamam bazen de biraz kaçırıyorum...
Nakit taşımam genellikle...
son 15 gündür 6 tlden 30 ancagitmiştir hadi bilemedin 50 tl diyelim.
Hafta içi 20₺ ile 50₺ arası hafta sonu 100₺ ile 200₺ arası özel günlerde yılbaşı gibi vs vs 750₺ ile 1500₺ arası
Sadece yol masrafı bazanda hafta sonu dışarda kahvaltı ya da yemek yani ortalama günlük 20 ile 50 tl arası
100 tl den aşağı harcagimi hatirlamiyorm dışarı cknca ^:D
Az at biraz, yaşın kaç, baban Holding sahibi mi? Madem öyle burada naapıyon o serseri profil resmi ile. Ayda 3000 liraya denk gelir az at civcivlerde yesin, hava atacam diye balıklama dalma, meydan boş değil, soru hava atman için sorulmadı, burada da parayla sana yazacak hatun arıyorsan yeri değil.
Dayı sen nerenden anladn blmiyorm ama farkında isen dışarı çıkınca diyorm her gün demiyorm anladn? Hatun aramayada ihtiyacm yok zaten sen ara..
Ya lutfen tartismayin
Hafta içi günlük 100 tl civarını çok az geçer. Haftasonu (bilhassa kitap alışverişi yaptığım zaman) 500 rahat harcarım.
Sende cok harciyosun
Suç güzel kitaplar çıkartan yazarların.
valla değişiyo en az 10tl kahveye gidince 20-30 falan oluyo gezmeye sinemaya falan gidincede 50nin altına düşmüyo.
Sabit bir giderim yok hiç belli olmuyor bazen hiç bazen 1000 TL :))
Gittiğim yere, yediğim şeylere yani güne göre değişir.
üni ye geliş gidiş 3tl 60kuruş onun dışında bir harcamam yok. arada marketten abur cubur alırım
Belli olmuyor bazen 5-10 tl bazende 200 -300 tl hergun belli bir limitim yok yani bazende hic harcayamiyorum yani
7 lira harcadim sabah aksamda 5 lira harcamam lazim.
Zaten baskada harcayacak para yok.
En İyi Cevaplar