📈Son durum:
1 ABD Doları = 23,12 Türk Lirası 🇹🇷
🇪🇺1 Euro = 24,71 Türk Lirası 🇹🇷
1 İngiliz Sterlini = 28,72 Türk Lirası 🇹🇷
🇰🇼1 Kuveyt Dinarı = 75,14 Türk Lirası 🇹🇷
Sadece 2 saatte Türk lirasının bu kadar değer kaybetmesi inanılmaz.
📈Son durum:
🇺🇸1 ABD Doları = 22,78 Türk Lirası 🇹🇷
🇪🇺1 Euro = 24,32 Türk Lirası 🇹🇷
🇬🇧1 İngiliz Sterlini = 28,27 Türk Lirası 🇹🇷
🇰🇼1 Kuveyt Dinarı = 74,01 Türk Lirası 🇹🇷
Türkiye yüzyılı başladı! 🥳💪
Düşünecek bir şey kalmadı maalesef atı alan Üsküdar'ı geçti artık..
Bu saatten sonra geri dönüş çok zor eski haline almaz döviz..
Her gün takip ediyorum bu dövizi gün geçtikçe kendi kendime diyorum ne olacak bizim halimiz. Zam zam başka bisey yok sanırım. Bu ülkede fırsatçılarin olduğu yerde bir huzur bekleme yani.
Cevap
23Cevap
Basımızdaki sağolsun memleketin boku cıktı 8500 liraya debelenip duruyoruz kendi toprağımda yabancı olduk zam üstüne zam Allah Türk milletinin yardımcısı olsun inşallah reis söyle böyle papucumun reisi😡😡😡😡
100 gram altınım var 5000 avro mvar orurduğum yerden para geliyor. Yaşanan fakirliği halk şükür olarak değerlendiiryo valla açık söylüyorum benim zerre umrumda değil :) İsterde euro 50 olsun gram altında 7 bin tl olsun :=)
Diğer a partisi ya da b partisi gelseydi de hemen düşmesini bekleyemezdik şu an görecez zaten yapamazlarsa ya erken seçime gidecek ya da bunlar işin içinden çıkamayıp bırakacak zaman gösterecek
Daha nasıl “yapılamayabilir” ki? Türkiye’nin başına gelmeyen kalmadı. Ben asla erken seçime gidileceğini sanmıyorum.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir. Âdetâ halkı bir kapana kıstırırlar. Mustafa Kemal ne güzel söylemiş bu zihniyetle bi b. k olmaz bu memleketten.
Güncelliğini yitirmiş 23,06 şu an
Dolar rezervleride yok faizi artıracaklar mecburen
Bilmiyorum artrır mı artırmaz mı ama uzmanlar 28 i görcek diyolar
Faiz artırsalae bile çok düşmez zaten zarar etmezsin. Dolarda satamazlar paraları yok çünkü
Dolarla maaş almıyoruz, onların doları varsa bizim de Allah'ımız var tantana yapmaya gerek yok
Güzel ironi LOL
Yo gerçek
Hayır ironi
@AliceMixfield
Evet haklısınız.. o sözü Erdoğan söylemişti.. onların dolarları varsa bizimde Allahimiz vardır diye.
@Necro12345 dolarla Allah arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışıyorum 🤔
Bence bağlantı şudur : bu lafı Erdoğan söylediydi halkına yani onların dolarları varsa bizim Allah'ımiz var derken onlar Allahsiz demek istedi bence
Büyük sırrı çözdün
Sanırım
Ne güzel işte, zenginleşiyoruz.
Tabi Dolar'ı olmayan fakirleşiyor orası ayrı mesele ama, bizi ilgilendirmez.
boş ver Bizim Allah'ımız var diyorlar ya hani bazı kesimler. 😊
Mallar ya ekonomiyle Allah’ın ne alakası var. Erdoğan’ı savunmak için bahane arıyorlar resmen ve genelde dini kullanıyorlar.
Hayır komik olan hem Allah kitap diyor hemde İslam’ın yasakladığı ne varsa bu ülkede serbest yapan da yine bu adam. İsrail’le el sıkışan Amerikan askerleri için dua eden yine bu adam. Yaptıklarıyla söyledikleri o kadar farklı ki. Halkın cahilliği, halkın gözü açık olsa herşeyi görecekler.
Erdoğan bir videoda apaçık bir şekilde diyorki “eğer benim emir komuta merkezim bana papaz elbisesi giyeceksin diyorsa, papaz elbisesini giyer o şekilde görevimi yaparım” bu ne demek? Hiç kimse bunu sorgulamıyor mesela. Aslında her şey ortada da işte. Halkın gözü kör olmuş.
Maalesef. Mallar.
Evet bende deprem bölgesinde yaşıyorum banada geldi 😒 boş ver iyi oluyor depremzedelere. Artık böyle diyorum. Tabi kurunun yanında yaş da yanıyor ama neyse.
Evet maalesef. Birde Avrupa kazandı. Yine Türkiye mülteci deposu olmaya devam edecek Avrupa’nın.
boş yapma ya doları alanın ya okulda teknisyenin ev sattı 100 bin dolar yaptı her gün para kazanıyor. eskidende yokmuydu bu düzen zengin zengin bizde çene varda ,2001 kriziznde anamızı * gecede %7000 bin faizle başta ki sezer dincimiydi? din imanla ne ilgisi var? kurulu düzen zengin zenginleşir fakir gene fakir dünya böyle. depresyona girince Allah demicen o zamanaatcan nehre kendini.
Ben borsacıyım paranızı tl ya da dövizde tutmayın yatırım yapın
Allah tayyibi başımızdan eksik etmesin amin ecmain ya Resulullah 💡aç da kalsak yine rte
Artık Avrupa'da tek gezebileceğimiz Eminönü herhalde
param yok huzurum var , verdim diplomamı geliyor bi onluk yatış.
hak ediyor bu ülke herseyi daha neler göreceğiz
Düşünmüyorum artık ne halleri varsa görsünler benim halim iyi oy verirken iyiydi
Toplumun yarısından biraz fazlası cehaletteyse yapıcak bişey yok
saplarsa reisim saplar
İnsanlığımızın değeri düşmesin yeter ki.
Daha bu arife sen bayramı izle.
bu daha bir şey değil ki.. beklentim 28
normal bir durum
durmak yok devam
Kızlar siz de kaybettiniz
Ver mehteri ver
Eğleniyor muyuz gencler huloggggg🎤🎤
Artık düşünme yetimi kaybettim bu konuda
Bize ne..
Ne demek bize ne? Sen Türk değil misin?
Türküm noolmuş?
Daha yeni başlıyoruz