bekarlara 11 bin
evlilere 13 bin veriyorlarmış. medeni durumun bununla ne alakası var? çok saçma değil mi?
bekarlara 11 bin
evlilere 13 bin veriyorlarmış. medeni durumun bununla ne alakası var? çok saçma değil mi?
Bekarsan sadece kendine harcama yaparsın hatta çoğu bekarlar aile evinde yaşadığından dolayı kira faturayla ugraşmıyor ama evliysen çocuklarında varsa birde hem cocuklarına hem eşinle ikinize harcama yapıyorsun üzerine üstlük ev kira ise kira ile uğraşıyorsun ve faturalarla uğraşıyorsun bunları göz önünde bulundurarak karar vermişlerdir maaşlara.
çok saçma herkes mantıklı filan demişti iyi misiniz siz cidden öyle bir şey mi olur iyi o zaman tek yaşayan 10 bin verilsin 2 kişilik aileye 12 bin herkesin emeği ne kadar o kadar olur eğer herkes aynı işi yapıyorsa aynı parayı olur işin içine aileyi sokarsak bu iş uzar gider yani
Cevap
11Cevap
Öyle yerler var giderlerinin çok olduğunu düşünüyorlarmış o yüzden
Aynı işi yapmasınlar o zaman böyle saçmalık görmedim
Bence mantıklı zaten asgari geçim indirimi öyle veriliyor mantıktan da öte kanuni mesele
Bn evliym die işe bile alinmadm ne alakaysa. Oynasmaya adam mı ariolar anlamadm
bir yandan da mantıklı evlinin sorumluluk ve giderleri daha çok
Bi çok yer böyle çocuk parası falan ekleniyor bekar la evlinin harcaması aynı değil normaldir.
Nesi saçma 3 tane çocuğu olan kişi ile seninki aynı mı olmalı.
aynı işi yapıyorlarsa saçma tabikide nie ondam 2 k daha fazla hak yerler böyle olunca
Tabi ama 2 tane çocugu var diyelim bez parası, mama bunların ücretleri çok fazla. sana verilen para büyük ihtimalle yetecektir ama o kişi belki de gecinemiyecektir. Senide anlıyorum ama burası farklı bir ülke.
ama insanlar ona göre işe almıyorum bunun bir çocuğu vs diye kimseyi de ilgendirmio ki senin çocuğun benim çocuğum yani
Aslında herkesler aynı ücreti almalı ama bu ülkede olduğunu unutuyorsun eğer Avrupa olsa tamam ama burada farklı durumlar Avrupa'da kimse askeri maaş almaz hatta buna tenezzül bile etmez. Ama burada insanların köleden farkı yok. O yüzden dengesiz bir maaş sistemi var. Mesela seni. böyle bir durumda istifa edip çıkman gerekliydi ama bunu yapamazsın çünkü onlara muhtaçsın.
evet öyle
Bu devirde kendi işini kurucan başka yolu yok.
bu yüzden benfe öyle yapıyorum valla kazandımın çok azını kazanmak istemiyorum
En iyisi günün birinde iş kurup kendini geliştirirsen işcilerine eşit davranırsın. ama zannetmiyorum çünkü yukarıya çıktığın an sende onlar gibi düşünüceksin.
ben öyle bir insan değillim bana davranılmasını sevmedim şekilde karşımada davranmam
Bu kişisel bir mesele değil. bu ülkede bu durumlar böyle ama senden öyle davranacaksın çünkü eğer davranmassan seni saf görüp kandırcaklar. Toplum çok sakat bir konumda şu an. Ama istiyorsan dene bakalım sonuç alırsan çok iyi
gidip de çalışınımla sıkı fıkı olmam herhalde mesafemi korurum fakat emeğinin karşılığını da veririm
saçma tabi başta sorarım ben iş görüşmelerinde diğer insanlara ne kadar veriyorsunuz diye uymazsa çıkar giderim
Değil ek ücretler var
Sende evlen o zman göstermelik shs
Nesi saçma?
Saçmalık
değil
Çocuk bakıyorlar yeterli bir neden değil mi?
işi aileyi karıştırmamak lazım 5 çocuk doğurana 30 bin verilsin o zaman olur mu öyle şey aynı işi yapıyorsa farklı maaş verilmemesi gerekir bu çok saçma
Aile yardımı veriyorlar neden saçma olsun
Saçma tabj
olan o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?