Doları kontrol altına alabilecek rezerv şu an merkez bankasında yok. Döviz almayı sınırlandırarak da pek bir şey yapamazsın. Şuanda yapılabilecek en doğru hamle ekonominin başına çok güvenilir bir isim getirerek yetkiyi ona vermek ve faiz arttırılmasına müsaade etmek. Bu sayede biraz kontrol altına alınabilir bir süreliğine. Aksi takdirde her gün 50 kuruş ila 1 tl arasında artar dolar. Para basarım dersen enflasyon ateşine de benzin dökmüş olursun, el kol bağlı şu an önümüzde yerel seçim var o güveni vermek zorundalar. He halkın çok umurunda mı dersen pek umurunda olduğunu söyleyemeyeceğim zaten soğan ekmek yeriz diyorlar. Bunu kontrol altına alamazsan pahalılıktan ötürü ciddi asayiş sorunları artar borsa batar gider bankalar iflas eder daha yeni seçimden çıktık daha 1-2 seneyi bulmadan erken seçim olur.
Sanırım falımızda bize kabaran bişey çıktı... Yüzde 52 sağolsun. Memnunlar demek ki, diyecek bir şey yok. Seçmen ülkenin batmasını istedi, biz de hep beraber batarız. Mutlu azınlığa dokunmaz, onlar servetlerini çoktan ülke dışına çıkardı. Döviz yokluğundan ülke iflas ettiğinde "elim kırılsaydı da reise oy vermeseydim" diyecekler, şimdinin en koyu reisçleri en azılı AKP düşmanları olacaklar. Halkın batışı ödenemeyen kiralar ve evsiz kalma ile başlayacak, veya önce kira ödenecek, sonra diğer harcamalara para kalmayacak. Enflasyonun düşük gösterilmesi ve buna bağlı olarak memur, emekli maaş artışının düşük tutulması için Mayıs ayı doğalgaz fiyatında yüzde 100 indirim yapıldı, bu da AKP'nin hepimize attığı kazık olacak. Şeytanın aklına gelmezdi.
Kardeş iyi oluyor gözleri biraz olsun acılır belki bende bu fakir fukaranın sırtından para kazanacağım eskiden adam gibi maaş verirdim işe aldığım insanlara bundan sonra en bana asgari ücret alırlar bende servetime servet katarım onlarda sabredip imanlarını güçlendirsinler 🥳
Reisçi personele erzak yardımı yapmamakla başlayabilirsin, çünkü onlar memnun. 20 yıl boyunca körü s**sen gözü açılırdı. Ayrıca, istekli kısrak s**ildiği çayırı özler.
Tövbe kardeşim bundan sonra başını alırlar resilerinin istediği gibi yaşayacaklar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya bence bunu yalnızca bir şahısa yüklemek eksikce ve cahilce bir bakış açısı olur. Yani zaten hepsi tek bir yere hizmet ediyor, şimdi KK gelse harbi güzel mi olacağını sanıyorsunuz hayır. Kaldı ki KK zaten kaybetmek için o koltuğa oturtuldu malum partiye oy devşirtmek için yani, kişisel olarak hırs yapıp kazanmak istese yanındakiler dibe çeker zaten. Yani KK ya umut bağlamak bir çocuğa ev geçindirmesi için bel bağlamaya benzer.
Kk ne alaka kk ile alakalı bir şey mi yazıyor paylaşımda? Ha diyelim mevzu kk kardeşim adamın yapmasından korktuğu herşeyi yapan adamı seçmek nedir ya dalga mı geçiyorsunuz benimle
Neden celallendin ki? şu an seçilen seçilmeseydi kk seçilecekti ne demek ne alakası var? Yanlış adam seçildi cahiller seçti cahil bir toplum olmasaydı bunu değil kk yı seçerlerdi demeye getiriyorsun işte neden laf salatası yapıyorsun ki? Ben hiçbirini tasvip etmiyorum zaten oy da kullanmadım ama ikisi aynı yere bile hizmet etse kişilik özellikleri elbette farklı bir defa şimdikinin bir duruşu şekli var yalandan da olsa abd ye posta koyuyor, bu kk da o da yok Ben sırf muhalefet olsun diye kk yı destekleyenleri anlamıyorum sinan oğan dururken gidip kk yı desteklemek nedir ya🤣🤣 yazık valla bu millete acizlik çok kötü bir şey.
Off 🤦🏻🤦🏻Düşündüğümden de dalkavuukmuşsun sen hemen nasıl da bir tarafa yerleştirip ordan vurmaya çalışıyorsun 😁😁😁 sanki ben tayibi destekliyormuşum gibi hüdaparın Türkçülüğün kaldırılması ile ilgili teklifleri çok saçma ve hainliktir zaten ne oldukları belli. Hepsi aynı diyorum ama sen klasik bir kâ malist olduğun için okuduğunu anlamamış ve yine işine geldiği gibi konuşmuşsun oğanın arkasını yalıyordunuz ne oldu? 😁 İşte tam olarak bu kafadasınız birilerinin peşinden körü körüne gidersiniz sonra hemen bırakabilirsiniz futbol takımı tutar gibi parti tutuyorsunuz. Her denilene kanabilirsiniz. Bu harbi beton kafaların özelliği galiba tanrı sizleri bildiği gibi yapsın. bu kadar kuduracağını bilsem bişey yazmazdım cidden offf umutsuz vaka
😊 Dalkavukluk yapmaya devam et sen ve senin gibiler her daim acizce arkasından sürü gibi gideceğiniz bir kurtarıcı arayacaksınız bulamayınca da öfkenizde boğulacaksınız bi 100 daha sene bekle belki bulursunuz😁
Sen Türk insanını Türk kadınını kendi annen gibi mi sandın? Türk namusu için can alır can verir ama senin gibiler kendi namuslarını bile birilerine mâl ederler. a*ganlar hiçbir halt yiyemez kimseye de bişey yapamazlar sen kendine yan hdp*kk lı te*röristler ananı dağda kullanmak için alırlarsa ses et bakalım dalkavuk seni o yaşadığın chp ses edecek mi onlar şimdi hdp ye verdikleri sözü tutmak için senin gibileri para gibi harcarlar seni değil tsbi anladın sen😉
Siyasi konularda konuşmuyorum normalde güzelce konuşabiliriz diye yazmak istemiştim ama senin beton kafalı bir dalkavuk olduğunu anlayınca ismimin seninle yan yana olmasına gerek duymadım. Yazdıklarıma cümlesi cümlesine cevap verememişsin zaten 😁 anca manipüle etmeye çalışmışsın ben anana selam söylemek isterdim ama fırsat bulamazsın boş değildir o şimdi bi yunanlılara, bi sefarad yahudilerine bi hdpterö*ristlere arabalık yapıyordur şimdi. Sende iyi genişmişsin harbiden anana da helal olsun damage i yüksekmiş bayağı smamamsma. Gg
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
20
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Daha heyecan yeni basliyor anasi * bu ulkenin anasi gram uzulmuyorum o akpye oy verenlerin hepsi elimi dunya alem sikseydi vermessydim diyecekler ben suudi arabistan cillerinde nargilemi icip 4 karimla gunumu gun edicem Allahin fakir turkleri yatip kalkip Mustafa Kemale dua edin o olmasaydi bir hictiniz hic.
Git bak bakalım terörist başını zamanında hapisten çıkarmaya çalışan kim? Buna engel olan kim sonra size cahil koyunlar diyince kızıyorsunuz ama artık sadece cahil koyun sürüsü değilsiniz vatan hainisiniz cehalet vatan hainliğinin mazereti olamaz
Vatan haini mi? :D :D :D Sen git Kemal dedenin köpekliğini yap. Selahattini çıkarın dışarı o da gelip aponun heykelini diksin. Muhteşem gelişmişlik muhteşem muhasır medeniyet seviyesi harika planlar. Bu planlarla var ya dolar 50 kuruşu görür. Helal len size.
Gurbetçiler Türk bankalarından öyrocuklarını çekemiyorlarmış. Yüksek komisyon kesintisi ile törkiş lira çekebiliyorlarmış 😂😂😂 bi üzüldüm, bi üzüldüm anlatamam
Benim tuzum kuru kardeşim döviz kazanıyorum zaten yükselmesi işime geliyor fakir fukara için mücadele ettik ama daha da umrumda olmaz bundan sonra bende AKP ye vereceğim gözleri iyice açılana kadar s. ksn 😂