Yaptık bir çılgınlık işte 😂 varken yiyeceksin, zenginlik böyle bir şey işte 😂😂
Güne pozitif başlayalım 👍 sonra sayar söverizzz...😂😂

Ben kazancımı 3 e bölerim
1 i ile borçlanırım.
1 i ile birikim yaparım ağırlıkla altın.
1 i ile 1 aylık harçlığım. Genelde harçlığımdan para kalır onlada yüne altın alırım.
Soruna cevap olarak ben işçiyim ve emekçiyim ömrümün sonuna kadar çalışacağım belki işimi ve sektörü değiştiririm ama ben sosyal hayatımı ve ihtiyaçlarımı karşılayabildiğim için her zaman ve her dönem zenginim. Eğer bir gün ihtiyacım olan şey bütçemi aşarsa bankalarla aram iyi.
Yani dönem yoktur süreç vardır.
yediğim içtiğim şeyin fiyatı hakkında bahsetmek hosuma gıtmıyor... ama pahalı olarak normal bir dilim muzlu pasta ıle kahve ye yuksek bır mıktar odemek durumunda kaldım o da mekanın bana kazığıydı... daha oraya gıtmem. Sahilde denıze karsı dıye acaıp bır fıyat lıstesı koymuslar..
Bende bir limonataya 70 TL verdigimi bilirim 😂 yemin ederim içime oturdu başta fiyatını da hiç sormadık bir limonata en fazla kaç para olabilir ki düşüncesiyle resimlere baktığımda hala icim sızlıyor 😂 birde biz oraya ablaa gitmiştik 😂 limonata içelim diyende bendim zaten 😂 bana diyor bir daha senin aklına uymam 😂 Adam bize
senin sayende resmen geçirdi diyordu 😂birde şey diyor ben o paraya kaç kilo limon alır evde yapardım da içerdim zaten 😂😂 kadına çok koymuştu 😂
bır bardaga 5 kılo lımonmu sıkmıslar napmıslarkı yıne o kadar tutmaz 😅 normalde menu lıstesını ıstemek lazımda ıste ınsan dusunuyor bır dılım pastanın, bır kahvenın, bır lımonatanın fıyatı nekadar olabılırkı dıye o yuzden ısteme geregı duymuyor ama hata bızde
@Serkan_87 zaten bir kere oldu metak etme 😂 ikinciye akıllandik 😂😂
Valla ben sana bir şey diyimmi aslında sormak gerekiyor ne olursa olsun ona göre gider başka uygun biryerde yet icersin ayıp bir şey değil ya para kolaymı kazanılıyor hayat şartları zaten belimizi yeterince büküyor
Söylersem görgüsüzce olur 🫢
Gecen hafta tarifeye ek aldım ama Gine’de sayılıyorsa iPhone 14 pro 512gb aldım sonra arkadaşlarla yemek yedik telefonun şerefine ısmarladım 210€ da öyle gitti toplam 1410€ ödeme yapmıştım 🫠
Ya çok iyi yapmışsınız güle güle kullanın ama bunlar gerçekten deli paralar belliki bekarsınız yoksa bu kadar bol harcama imkanınız olmazdı gençler para harcamayi seviyor ama size tavsiyem yin gezin alın ama yarininıza birikim yapmayi da unutmayın 🙋
Birikim yapıyorum her ay düzenli düşündüğünüz için teşekkürler ☺️
Burad iPhone almak turkiyede general mobile telefonu almaktan daha kolay 😅
🤗🤗🤗
Bugün Konya''da bir mahallede çay içtim 2,5 tl poğaça yedim peynirli 6 tl. hepsi ne yapar ; ?
Ama kenarları beğenmeyip lüks yerlere gidersen artık ne kadar ödersin bilemem
Cevap
83Cevap
Afiyet olsun abla bende poğaça yenmiştim :D
Sağol gülüm teşekkür ederim 🙏 sanada afiyet şifa olsun inşallah 🙏
Allah'a çok şükür param var Allah olmayan din kardeşlerime. de versin. Canım ne isterse aoacak durumdayım gadası. Ama hayat pahalı ucuz diyemeyiz
saçma sapan bi pidecide, 650,00 TL hesap ödedim. bu kadar diş sıkarak yediğim yemeğe ödediğim paraya da üzüldüm.
Ya kaç kişi gittiniz ki öyle bu kadar hesap tuttu uzulmekte çok haklısın
Ben onun yanına üçgen peynir de alırım en paralı günümde.
Offf bende çok severim 😊 bir gün bende simitin yanına öyle üçgen peynir söyliycem 🤣 aman bii dahamı gelicez dünyaya 🤣🤣
Evim depremde yıkıldığı dan kendime ev yapmak için dün arsa aldım geçen sene alsaydim bu arsayı 300_400 bin oderdim şimdi 1 milyon ödedim 🥺
Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim birdaha böyle bir acıyı kimseye yasatmasın ,😌 arsayı evet pahalı almışsın ama bunyil biliyorsunuz ki konut ve arsa fiyatları ikiye üçe katlandı sağlık olsun yapicak bir şey yok hayırlı olsun inşallah 🙏 rabbim daha iyilerini nasip etsin inşallah 🙏
Sanada günaydın 😃 artık akşam olsada 😉paralı günümde iskender yedim çok severim yoğurtlu tereyağlı. Afiyet olsun, iyi akşamlar 🤗
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 sanada afiyet olsun bu arada iskenderede bayılırım 🤗
Gevrek ile ayran güzel olur. Ben ne almıştım hatırlamaya çalışıyorum ama hatırlayamadım şu an :)
Novel yaa 🤣
Bir arabaya 1.8M ₺ verdim koymadı da satış sonrası bir Kafede bir bardak kahve ve bir waffle için 170₺ ödedim o koydu biraz 😀
Senin canın sağolsun varken yiyeceksin bu arada arabanı kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah genç adam 🙏 hayırlı olsun
Amin gülüm inşallah 🙏
Teşekkür ederim 🙏
Ben bugun bi tokaya 130 tl verdim normal bildigimiz toka hani bi olayi da yok. Bi zengin hissettim sonra enayi gibi hissettim.
Nasıl bir tokaymis o öyle bu kadar pahalı 🤣 yemin ederim o parayı tokaya versem bir hafta uyuyamam artık 🤣
1 gece Bungalov için 4500 TL ödemiştim sabah kahvaltı 500 TL akşam rakı balık 1000 TL felekten 1 gece için 6000 TL ödemiştim 😄
Ya arada bir olur öyle şeyler insanın onada ihtiyacı oluyor bu seni dahada motive eder çok iyi yapmışsın afiyet olsun 🤗
En çok kahvaltıya para harcıyorum biraz aşırı oluyor benimki bazı şeyler dolap da eksik olunca rahatsız oluyorum
Ohhh misss 😂 zengin adamın hali başka oluyor tabii 😂 amannn bir dahamı gelicen dünyaya varken yiyeceksin 😂
Yavru ceylanım ben seni bir soruda etiket yaptım bildirim geldimi?
Soru şu " bu sitede kiminle piknik yapmak isterdiniz?
Yorumda senide görmekten onur duyarım 🙋🙋
Çok şükür o kadar zengin felan değilim kendi yağında kavrulan biriyim çalışıp tek başına parayı yemeyip ne yapacağım mezara mi götüreceğim amannnn yemedikten icmedikten şey mikmedikten sonra parayı ne yapacağım
Camın çimen gözlüm sen beni soruda etiketlen hiç önemli değil sen benim gönlümde etiketlisin
Teşekkür ederim 🙏
Ama senide görmek istedirdim orada ama bazen öyle bir şey oluyor ki ya soruyu soran kişiyle ya da etiketlendigin kişilerle aran bozuk olabiliyor oyuzden de ısrar etmiyorum saygı duyarım 🙋🙋
Bana bildirim gelmedi senin olduğun yerde benin olmasam mümkün mü
Soru neydi bilmiyorum
Yazdım ya yavrum nasil bilmiyorsun
Bu siteden birisiyle piknik yapmak istesen ne getirdin
Sen görüşlere gir soruyu görürsun zaten
Tamam cimen gözlüm
TM pikiii 😊
Afiyetler olsun öğlen yemeğinde de bendesin seni Uludağ İskenderun ve şıra ve tatlı benden olsun
Yaa bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şey seni 🤣 olur olur yeriz 😂
Canım benim sıkıntı yok anladım ben ne yazmak istediğini 🤗 yemiş kadar oldum düşünmen yeter ağzına yüreğine sağlık gülüm sağolasın 🙏
aynı gün içinde: saat 8000 TL.
pantolon gömlek: 1800 TL
Gitti desene 9800 TL 😂
Değil tabiki
Bonkörsün çay simit peynir yokmu? paralı günün eksik olmuş afiyet olsun !
Aynen öyle oldu valla 😂 birdahakine paralı bir günümde yanına üçgen peynir de söyliycem 🤣 yaşıyorum bu hayatı 🤣
Helal para varsa huzurda vardır
Hı hııı 😂 aynen öyle derler huzur içinde boğuluyoruz baksana 😂
yaşıyorsun bu hayatı be. Nerden geliyor bu paranın kaynağı bizede de
Yaptık bir çılgınlık işte 😂 aman bii dahamı gelicez dünyaya 🤣 varken yiyeceksin 😂 zenginlik böyle bir şey işte 😂 köpek gibi çalışıyoruz agaa bir simitle çay da yemiyelim mi 😂 param olursa birdahaki sefere yanına üçgen peynir de söyliycem 🤣 yaşıyorum bu hayatı 🤣
Geçen ay bir çılgınlık yapıp cafede çaya ilave şeker istedim müthiş bir duyguydu hele hesap geldiğinde yüreğim kıpır kıpır olmuştu 😅😅
Zenginliğin gözü kör olsun bee 😂 birdahakine bende şeker istiycem 😂 aman biii daha mı gelicez dünyaya 🤣
Aynen can boğazdan gelir ye kürküm ye 😅😅bu arada afiyet olsun...
Tsekkur ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏
Oyy bana gülüm diyen ilk kadın sensin 🙈 sende sağ olasın 💐
Teşekkür ederim 🙏
Inan hic bilmiyorum. Aklima ne eserse onu yerim.. ama genelikle aksamlari yemeklerimi yapar yerim. Disari bagimli bir insan degilim.
Ama sunu söyleyebilirim Monacoda bir kez hamburger yemistim oda ortalama 9 bin tl civari tutmustu. Begendim ama :)
vayy zenginlik böyle birşeymiş demekki bende bu simitleri kim yiyor diye düşünüyordum 😂
Aman bii dahamı gelicez dünyaya 🤣 çayın yanına simit de söyledim 😂 zenginlik böyle bir şey iştee 😂 varken yiyeceksin 😂
Bir gün param olursa yanına üçgen penirde soyliycem zaten 😂 şimdi susamlari yalıyorum 😂 fakiriz ama enayi değiliz 😂
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 sor bakiyiimm annene tutumlu gelin severmi? 😂😂
Sor sor 😂
En son kendime kot pantolon almak icin colins e gittim ve 500 tl ye kot aldim. Diger magazalarda ki kotlar bana olmadigi icin mecburdum. Hâlâ kendime gelemiyorum bir pantolona nasil 500 kağıt verdim diye. Son umudum 28 mayisti o da çöp oldu. Iyi akşamlar dertliyim biraz
Dün Arnavutluk'ta arkadaş ile oturduk. 2 porsiyon köfte iki porsiyon domuz kebabı ben 1 lt kırmızı sarap onu saymadım Arnavut rakisi içti. Yine mezeler falan vardı. 35$ hesap ödedik. 😀
Az önce lahmacuna 120 verdim sanırım :D
Ohh miss iyi yapmışsın 👍 varken yiyeceksin 😂 zenginlik böyle bir şey işte 😂 ben geçenlerde bir restorantta lahmacun sordum tanesi 45 TL dedi 😂 Fiyatini duyunca doydum zaten 😂 sonra çorba ile salata söyledim 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂😂
ben genelde canım ne çekerse veya arkadaşlayken kredi kartından kullanıyorum fiyatını pek umursamıyorum hiçkimse paradan daha değerli değil
Call of duty Mobile da sevdiğim hoşuma giden bir emojiyi alabilmek için geçen hafta 600 TL para harcadım. 😅 Ha pişmanmıyım asla 😅😅
kebapçıda 4 kişiye 640 lira ödedim. şimdi ayın sonunu getirmeye çalışıyorum 😀 artistliğin bedeli...
en son bir çeviri işinden 40.000 tl almıştım borçlarımı kapattım ys
birazda alışveriş yaptım yemek falan yedik öyle işte
Demin çorap aldım penti'den 109 lira eve geldim denerken kaçtı🫠🥲
Afiyet olsun 😎
Teşekkür ederim 🙏 yaptık bir çılgınlık işte 😂
Dün tavuk döner yedim zurna dürüm yaptırdım 😂😂😂
Ohhhh misss 👍 amann ye gitsin biii daha mı gelicez dünyaya 🤣 varken yiyeceksin 😂 zenginlik böyle bir şey işte 😂
Hiç sorma valla öyle 😂 bende bugün bir çılgınlık yapıp çayın yanına simit söyledim işte 😂 zenginlik böyle bir şey işte 😂 varken yiyeceksin 😂 parayı mezara götürecek değilim ya 😂
Doğru demiş 😂
Paralı günümde ben hamburger yiyorum 😂
Ohhh misss 😂 amannn ye gitsin biii daha mı gelicez dünyaya 🤣 varken yiyeceksin 😂 zenginlik böyle bir şey işte 😂😂
Yicem tabi daha paralı günümde ısmarlarım bile
Hadi bakalım inşallah 🙏
Zenginliğin gözü kör olsun 😂
Yaptık bir çılgınlık işte 😂 amann bir daha mı gelicez dünyaya 🤣 varken yiyeceksin 😂 zenginlik böyle bir şey işte 😂
Varken yiyeceksin diyince dedemin bir atasözü geldi aklıma ama yazamam kaldırırlar 😂
Neydiki merak ettim atasözlerini severim zaten
Sıkıntı olucak ise yazmayın
Yetişkin içerikli diyim 😂
tamam peki ozaman susalım en iyisi
Ben parasızım sadece çay içiyorum :D
Böyle duygusal konuşma leynn 😂 içlendimm 😂 seninle simitin susamlarinı yalayak mı 😂 hııı
Sen bir dondurma kaç para olmuş haberin var mı 😂 bir külah al ikimiz yalayalım 😂 bir sen yalarsin bir ben yalarım 😂 devir tasarruf devri 😂 her
gördümüzü , elimize aldığımızı yalarsak 😂 iki yakamız bir araya gelmez 😂 sürünüz yemin ederim 😂
Sor bakiyimm annene tutumlu gelin severmi 😂😂
Valla gelmez 😂
Ben sokakta dondurma yalayarak gezen vitrin bakan kadına gıcık olurum biliyormusun bsna hiç hoş gelmiyor bir bayanın bu şeklide yürümesi ya otur nir yerde ye ya da evinde ye
Bende çok görüyorum 😂 ama hiçte hoş değil bana göre
O nasıl yorum laa 🤣 elbisen yırtıla emiii 🤣 başını tutup sapını yalayacak hali yok yaa 🤣
Kadın para veriyor sapına kadar yalayacak tabii 😂 bir dondurma külahı kaç para biliyormusun sen 😂😂
Ben geçen yaz Magnum almıştım 🤗 çubuğunu atmadım kışın bademciklerime bakarım diye 😂😂
Bu kadar centilmen olmanız beni gururlandırdı açıkçası 😂
Verdiğin bana ise yedigin kendine demişler 😂
Sağol sağol Allah razı olsun 😂
Zeytinli açma çayın yanında
Ohhh misss birgün param olursa bende ondan yiyicem 😂 aman bidahamı gelicez dünyaya 🤣
Salçalı ekmek neyimize yetmiyor 😂😂
Bende 😂
Ben bulbiber dökmüyorum sade yiyorum 🤗 sen pul biberin kilosu kaç para biliyormusun 🤣 zenginiz dediysek okadar da zengin değiliz 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂😂
50 Gr çok değil mi? 25 Gr neyime yetmiyor 😂 idareli kullanırım 😂 devir tasarruf devri 😂
Sor bakiyimm annene tutumlu gelin severmi 😂😂
Aa öylemi çok özür dilerim sizden bilmiyordum 🙋 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sizede sabırlar versin 🙏
En son Peugeot 3008'e pandemi öncesi full full kasaya 250.000 odemistim ondan sonrası çöp 😂
Para her an hacanıyor. u dönüşüm içinde; yiyecek olarak süt ürünleri, tcaret hayatında sigorta kapsamında harcamalar yapıyoruz.
Bende geçen sabah şehire giderken 3 poğaça almıştım araba da yiye yiye gitmek iyi oluyor
Ben doğrudan bir buçuk yıldır dışarıdan bir şey sipariş etmedim
Gecen gün Kızılay da takıldım parfüm yemek bira falan derken 490 TL
Bu akşam arkadaşlarla buluştuk. Bişeyler yedik içtik. Kendi adıma 355 TL ödedim
Baştan aşağı güzellik salonundaydim çok güzeldi 🤣
Eyt den emekli olup tazminat aldığım zaman tabiki arabayı değiştirdim o parayla
ay migrostan dardanelin sacma sapan sandvicine 70 tl odemistim dkdjbdfkjdbhkjdfd
Ooo zenginsiniz maşallah 😃
Happy Moons'da 1.300 TL ödedim.
En son internetten La roche posay güneş kremini aldım sonunda. İndirimli şekilde 262 TLye aldım.
Az önce cafede bir tost 4 çaya 130 tl yetiversin abi dediler. Ben yabancıları değilim herhalde 😊
Bugün arabadaki boyası bile bozulmamış, bi göçük icin kaportacının 2000tl fiyat çekmesi
Iphone 12 mini, watch 8 ve airpods 3. Nesil almıştım toplamda 35K ödedim bir günde 😀
2 sigara 63 tl arkadaşıma aldırdım toplam 70 odjshs
Paranın gözü çıksın. Çay bulsak simit yok. Simit olsa çaya yetmiyor 😄
Pozitif pozitif başlayalım. Kuşlar ötsün. Yuvalarına girip çıksın. Cıvıl cıvıl olsun ormanlar :)
En son paralı günümde 800 TL harcamıştım. Bir daha paralı olmayı düşünmüyorum.
Günlük 10-15 k ya yakın eğlence amaçlı verdiğimi bilirim
Her gün paraliyim eşek gibi çalışıp at gibi yiyorum
İç çamaşırı takımına 500 TL vermiştim. Ama aşırı güzel bir takımdı.
Evet asla pişman değilim.
Evet öyle.
Ne alim ney
Uuuu zengin hatun. Severiz. Genç kadın geliyom😂😂
Yaptık işte bir çılgınlık 😂 amann bir daha mı gelicez dünyaya 🤣 varken yiyeceksin 😂 zenginlik böyle bir şey işte 😂
Mangal yapıyoz işe arabayla gidiyoz egleniyoz geziyoz yiyoz içiyoz
Eski günleri hatırladım simit çayı fiyatı çok ucuzdu şimdi dünya çok değişmişti
Kot pantalona 13000 TL ödedim altına ayakkabı 5000 gömlek 3500 iki saat önce almdim
Dur tahmin ediyim Telefonun Türkiyede yok ama sen Antalyadan aldın ve kvklı 😀
Hahahahaha zorunami gitti faturasini atabilirim istersen
Yok niye zoruma gitsin ben ciddi değilsin diye tahmin ettim o yüzden yazdım pantolon için 13 bin lira veren birini ilk kez görüyorum da bizim fakirliğimiz işte 😀😀
@babyLonizm zenginliğin gözü kör olsun bee 😂 adam varki harcıyor 😂
nusrete dört bin
Laf aramızda kalsın 😂 kaziklanmışsın 😂 o paraya küçük baş hayvan alırdın 😂
tabi tabi bir dört daha versem hayvancılığa başlardım : )
Aynen öyle valla 😂
Öğlen sendeyim
Gel gel bir çay simit ısmarlarım 😂
Yanına peynir bendenn
Offf bayılırım 🤗 aman bı dahamı gelicez dünyaya 🤣
Tabi canım sefamız olsun
Zenginlik böyle bir şey işte 😂
He kız ben emekli oldum. Simitler benden. Biraz lüks yaşayalım
Gerçekten mi? Hadi hayırlı olsun inşallah ağız tadıyla yemek nasip olsun 🤗 senin adına çok sevindim gerçekten
Mersi şekerim İnşallah sen de görürsün o günleri
Amin gülüm inşallah 🙏 daha var o günlere nasip olursa görürüz inşallah 🙏
O zaman beni simite kandıramaazsın
Sana tatlı ısmarlarız ozaman adettendir
Elimden zehir yerim
Teşekkür ederim 🙏
❤️❤️❤️❤️
Afiyet olsun
Teşekkür ederim 🙏 gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏
ooo parayı bulmuşsun
Zenginliğin gözü kör olsun bee😂 sonunda parayı buldum 😂
🤣🤣 evde olsaydım gerçekten yerdim hoşuma gidiyor ama dışarda bunu yapamıyorsun tabiki 🤣
Zenginlik böyle bir şey işte 😂😂
Dimi doğru söylüyorsun 🤣 ben susamlari yalıyım en iyisi 😂 bir tanede kürdan ile kolanyalı mendil alayım sonra lazım olur 😂
Fakiriz ama enayi değiliz 😂😂
Sor bakiyimm annene tutumlu gelin severmi? 😂😂
Tühhh beee 🤣 desene busenede açıkta kaldım 😂
TM pikiii 🤣🤣
En son 150 tl ye bir pizza yemiştim tek başıma öğrenciyiz ne yapalım 😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?